Rakovi, u ovo vrijeme možete doživjeti duboke emocionalne promjene i novo razumijevanje vaših najdubljih veza. Ovo je trenutak da iskopate zakopane emocije i suočite se s njima. Otvorite srce za iscjeljenje. Vama, inovativni Vodenjaci, mlad Mjesec u vašem znaku donosi priliku za potpunu osobnu obnovu, novi početak i preobrazbu. Osjećate se kao zvijezda i ovo je vaše vrijeme za sjaj! Razmislite o novim ciljevima i načinima kako ih ostvariti. Ovo je vaš lunarni novi početak, savršen trenutak za pokretanje promjena koje će vam omogućiti da živite autentičnije.

atma.hr – 52




Ovan

Sada je idealno vrijeme za početak novih projekata koji zahtijevaju kreativnost i originalnost. Bit ćete inspirirani da razmišljate izvan okvira i da se usmjerite na promjene i inovacije. Razmislite o novim projektima ili suradnjama koji mogu donijeti promjene ne samo vama, već i širem društvu.

Također, sjajno je vrijeme da se povežete s novim ljudima ili da oživite postojeće veze. Budite otvoreni i za neočekivane susrete.

Romantični faktor u vašem životu se zahuktava, nadahnjujući vas da postanete poetičniji u svojim riječima i djelima. Možda to znači da želite isplanirati bijeg sa svojim partnerom. Ponašajte se romantično, što god to vama značilo.

Razmotrite inovativne pristupe zdravlju.

Bik

Ovo je vrijeme introspekcije, sada odlučujete kojim putem želite ići. Iako je rast neophodan, bit će posebno izazovno prihvatiti transformativnu energiju jer evolucija može biti teška za sve – osobito za vas.

Moguće su promjene u karijeri ili javnom statusu. Razmislite o novim ciljevima u vašem profesionalnom životu. Možda je vrijeme za promjenu smjera ili za pokretanje projekta koji odražava vaše prave vrijednosti. Vaša upornost i praktičnost bit će ključni u ostvarivanju ovih novih ambicija. Otvorite se za nove ideje.

Što se ljubavi tiče, komunikacija s partnerom dolazi do izražaja. Izrazite svoje osjećaje na drugačije načine.

Obratite pažnju na mentalno zdravlje. Pronađite mir kroz umjetnost ili kroz boravak u prirodi.

atma.hr – 52




Blizanci

Ovo je vrijeme za proširenje vaših horizonta, bilo kroz učenje, istraživanje ili putovanja. Vaša prirodna znatiželja i želja za znanjem nikad nisu bili jači. Iskoristite ovu energiju za istraživanje novih kultura, ideja ili duhovnih učenja.

Možda ćete naći vremena da se prihvatite novog hobija ili strastvenog projekta, a ovo skretanje pažnje je upravo ono što vam treba. Usmjerite svoju energiju na zdrav projekt, koji nije povezan s vašim poslom. Možda ćete osjetiti svježu okrepu. Idealno vrijeme za planiranje putovanja.

Možete očekivati iznenađenja u društvenom krugu. Novo prijateljstvo bi moglo prerasti u nešto više.

Dobra prilika za detoksikaciju. Pripazite na disanje i pluća.

Rak

Rakovi, u ovo vrijeme možete doživjeti duboke emocionalne promjene i novo razumijevanje vaših najdubljih veza. Ovo je trenutak da iskopate zakopane emocije i suočite se s njima. Otvorite srce za iscjeljenje.

Možda žudite za dodatnom sigurnošću, zbog čega ćete se možda više nego ikad oslanjati na prijatelje. Iskoristite te snažne emocionalne veze koje ste uspostavili. Pitajte za pomoć. Vaši prijatelji su tu radi zabave, ali tu su i radi podrške.

Mlad Mjesec osvjetljava vašu financijsku situaciju, posebno u pogledu investicija, zajmova ili nasljedstava. Ovo je vrijeme za preispitivanje vaših financijskih strategija.

Također, možete pronaći nove načine za upravljanje financijama koje dijelite s drugima.

atma.hr – 52




Lav

Lavovi, sada nije vrijeme da ostanete u sjeni. Odnosi su u fokusu pa je sada je prilika da osvježite ili čak ponovno definirate vaše bliske veze.

Budite otvoreni za nove načine komuniciranja i dijeljenja vaših istinskih osjećaja s partnerima i bliskim suradnicima.

Govoriti iz srca iskreno ključno je za dopuštanje drugima da vas jasno vide i obrnuto.

Postoji mogućnost da započnete novu romantičnu vezu. Iskrenost, originalnost i zajednički ciljevi mogu revitalizirati vaše postojeće odnose.

Djevica

Dragi Djevice, fokusirajte se na sebe. Ovo je idealan trenutak za uvođenje novih, zdravih navika u vašu dnevnu rutinu.

Razmislite o inovativnim pristupima i rutinama koji mogu poboljšati vaše fizičko i mentalno blagostanje.

Fokus na zdravlje i dobrobit može privući pozornost potencijalnog partnera. Dijelite slične interese.

Moguće su promjene na radnom mjestu. Vjerujte procesu!

Vaga

Drage Vage, ponovno procijenite svoj unutarnji krug tijekom ovog perioda. Pregledajte odnose s ljudima u vašem bliskom krugu kako biste bili sigurni da imate dobar sustav podrške. Oni koji su se pokazali kao vaši najbolji prijatelji zaslužuju puno ljubavi.

Također, ovo je vrijeme za oslobađanje vaše unutarnje kreativnosti i za pronalaženje radosti u malim stvarima.

Dopustite sebi da istražite nove hobije. Posvetite se aktivnostima koje vas čine sretnima. Budite spontani i igrajte se s mogućnostima koje vam se pružaju.

Očekujte revitalizaciju vašeg ljubavnog života.

atma.hr – 52




Škorpion

Dragi Škorpioni, sada je vrijeme za razmišljanje o vašem emocionalnom temelju i za stvaranje harmonije unutar vašeg doma, što će vam pružiti i osjećaj sigurnosti.

Razmislite o promjenama koje mogu unaprijediti vašu životnu sredinu i osnažiti veze s obitelji.

Stabilnost na ovom polju može pozitivno utjecati na vaše zdravlje.

Na poslovnom planu, očekujte ponudu ili preporuku za novi posao. Također može biti dobro vrijeme da se prijavite za druga radna mjesta u svojoj tvrtki ili na drugim mjestima kako biste unaprijedili opseg svoje karijere i profesionalnog statusa.

Strijelac

Avanturistički Strijelci, vaši pogledi se trenutno mijenjaju i razvijaju, dajući vam priliku da stvari sagledate s novog gledišta. Što si više dopustite da otvorite svoj um, prijelaz će biti lakši.

Ovo je vrijeme za povezivanje s ljudima oko vas i za dijeljenje vaših ideja. Budite otvoreni za nove načine izražavanja, za nove ljude i za učenje iz neposrednog okruženja. Možda ćete otkriti nove prilike upravo iza ugla.

Odlično vrijeme za pisanje, učenje i kratka putovanja. Mentalna stimulacija i kratka putovanja mogu biti ključni za vaše dobrobiti. Na putovanju možete očekivati i ljubavne iskre.

Obratite pažnju na fleksibilnost i kretanje.

atma.hr – 52




Jarac

Dragi Jarci, razmislite o vašim vrijednostima i tome kako one utječu na vašu sposobnost stvaranja i očuvanja bogatstva. Ovo je vrijeme za inovativne financijske strategije koje odražavaju vaše prave potrebe.

Razmislite o novim načinima za povećanje vašeg prihoda ili za ulaganje u nešto što vam je važno. Vaša prirodna disciplina i strpljenje mogu vam pomoći da postavite temelje za dugoročnu financijsku stabilnost.

Razmislite o načinima za smanjenje stresa povezanog s novcem. Vjerujte svom osjećaju.

Možda ćete saznati istine za koje niste spremni. Budite spremni dopustiti svojoj intuiciji i urođenom znanju da procijene kome možete vjerovati.

Vodenjak

Vama, inovativni Vodenjaci, mlad Mjesec u vašem znaku donosi priliku za potpunu osobnu obnovu, novi početak i osobnu preobrazbu. Osjećate se kao zvijezda i ovo je vaše vrijeme za sjaj!

Razmislite o novim ciljevima i načinima kako ih ostvariti. Ovo je vaš lunarni novi početak, savršen trenutak za pokretanje promjena koje će vam omogućiti da živite autentičnije.

Ovo je vaš trenutak za brigu o sebi na svim razinama. Razmislite o načinima na koje možete promijeniti svoj izgled ili kako na neki način možete izraziti svoju jedinstvenost. Ovo je vaš trenutak da zasjate u punom sjaju i da pokažete svijetu tko zapravo jeste.

Očekujte iznenađenja u ljubavi koja dolaze direktno k vama. Planirajte večernji izlazak s kojim ćete se povezati s drugim ljudima. Obavezno uključite večeru ili šetnju. Ono što vam treba nije samo društvo, već i sadržajan razgovor.

atma.hr – 52




Ribe

Za Ribe, ovo je vrijeme za otpuštanje onoga što vam više ne služi. Posvetite se unutarnjem radu i duhovnom rastu. Mir koji pronađete unutar sebe bit će vaš vodič kroz nadolazeće razdoblje.

Razmislite o stvarima koje trebate pustiti kako biste napravili mjesta za nove početke. Duhovna povezanost postaje ključna. Tražite nekoga tko dijeli vaše vrijednosti i snove.

Također, ne dopustite da vam se dnevne rutine ili poslovi gomilaju. Napravite popis važnih stvari koje trebate započeti i završiti kako biste bili u korak sa životom.

Vidjet ćete da će vam malo organizacije omogućiti da preuzmete i dovršite svoje zadatke u rekordnom vremenu – ako počnete odmah.

Suzana Dulčić