Foto: pixabay.com

Ako vi prođete put samoiscjeljenja, vi time činite da i drugima taj put iscjeljenja bude dostupan. I NE MORATE O TOME NI JEDNU JEDINU RIJEČ REĆI, NIKOME, NIKAD. Vaše samoiscjeljenje u okviru mreže planetarne svjesnosti je samo po sebi nevjerojatan dar civilizaciji!

atma.hr – 52
Vaše samoiscjeljenje u okviru mreže planetarne svjesnosti je samo po sebi nevjerojatan dar civilizaciji!

Ako ste se vi dovoljno probudili, ako ste potpuno osvijestili da ste biće koje je ovdje privremeno i da imate zadatak/misiju koju ste sad osvijestili, onda je to više nego dovoljno.

Kad hodate, živite ili komunicirate s drugim ljudima vi već nesvjesno ili svjesno prenosite svoju vibraciju na njih, a istodobno pošto se vaše aure zbog fizičke blizine često preklapaju, sve informacije koje vi imate o sebi, sadašnjem vremenu i svemu onome što se sada događa ispod površine – VEĆ JE OTIŠLO U NJIHOVE AURE, a time i u podsvijest.

To nadalje znači da ste vi njima VEĆ PRENIJELI ono što ste htjeli na vani riječima prenijeti. Njihovo opiranje samo je početni dio procesa prihvaćanja i ništa drugo. Nemojte biti razočarani time, a još manje pasti u depresiju.

Dakle, zadatak ste već obavili time što ste se VI SAMI PROBUDILI. A ostali će vas slijediti.

Evo, otići ćemo još jedan korak dalje: jezična komunikacija, dakle pisana i usmena više nije toliko potrebna, vi samom svojom vibracijom, onim što jeste, te informacijama koje držite u sebi automatski i neumoljivo utječete na svoju cjelokupnu životnu sredinu, odnosno komunicirate s njom.

atma.hr – 52
I ne samo lokalno, već se vaša probuđenost, vaša osviještenost i dostignuta razina Svjesnosti pridodaje kolektivnom obliku svih isto tako već probuđenih i osviještenih. Dakle, niste ostvarili utjecaj samo lokalno, već i globalno.

Shvaćate li sad koliko je bitno raditi na sebi i riješiti se svih svojih blokada, bilo one emocionalne, psihičke ili fizičke?

Kako se rješavate jedne po jedne blokade, vaša razina Svjesnosti svaki put skoči za još jednu stepenicu na općoj ljestvici Svjesnosti.

Ono što činite sebi – činite i drugima.

Jasna Luminus – Utočište