„Mnogi su privučeni, no rijetki su odabrani. Odabrani su oni koji se odazovu na poziv.“ (Alberto Villoldo)

Jesi li spremna živjeti izvanredan život? Jesi li spreman živjeti autentično i ponuditi svoje darove svojim zajednicama, čovječanstvu i svim živim bićima? Jesi li spremna odgovoriti na zov svoje duše i živjeti svoj poziv? Jesi li spreman živjeti u harmoniji sa svojom unutarnjom prirodom i vratiti se u Vrt, na izvor kreacije? Jesi li spremna duboko odmarati u tkanini života sa sviješću da te nešto drži – nešto veće od sebe same?

Čuvari Zemlje su obični muškarci i žene koji žive izvanredne živote. Kada se prisjete svoje prave prirode, žive s dubokom mudrošću i prakticiraju život u jedinstvu s cjelinom. Kada staneš na put Čuvara Žemlje s otvorenim srcem i jasnim vidom, shvatit ćeš da te na tom putu prate i podržavaju drevne linije muškaraca i žena koji ti šapuću kroz vjetar ono što trebaš razumjeti i podijeliti sa svima oko sebe, za dobrobit svih i svega.
Primi inicijacije drevnih tradicija da postaneš Čuvar Zemlje. Probudi svoju ljubav, mudrost i unutarnju snagu da možeš sanjati i manifestirati stvaranje novog svijeta. Nauči stvarati u skladu s duhom. Napravi kvantni skok u evoluciji čovječanstva i transformiraj se u Novog Čovjeka koji dolazi iz budućnosti.

Moćne lekcije koje nudi Munay-Ki:

 • Resetiraj instinkte na „tvorničke“ postavke, nadogradi svoja osjetila i proširi svijest
 • Reinformiraj i reprogramiraj svoje fizičko tijelo da zacjeljuje, stari i umire drugačije
 • Odgovori na zov svoje duše i počni dijeliti svoju medicinu sa svojom zajednicom
 • Otkrij svoje darove i poveži se sa saveznicima u prirodi
 • Prisjeti se svoje istinske prirode – fizičke i duhovne koje se međusobno isprepliću
 • Nauči njegovati uzajamnost sa svijetom oko sebe kroz ceremonije i rituale
 • Poveži se s drevnim linijama koje te prate na tvom vlastitom epskom putovanju
 • Nauči sanjati novi svijet u nastajanje za generacije koje dolaze
 • Otkrij svoju moć, ljubav i mudrost da pomogneš Zemlji u ovim kriznim vremenima

Više o Munay-Ki putovanju

Munay-Ki inicijacije transformiraju i nadograđuju naše svjetlosno energetsko polje i fizičko tijelo. One su energetske transmisije koje iscjeljuju rane prošlosti, naše genetsko i karmičko naslijeđe, kao i naslijeđene programe i uvjerenja. Re-informiraju naš DNA, što nam omogućuje rast “novog tijela” koje stari, zacjeljuje i umire na drugačiji način.

Uključuju 10 inicijacija kroz koje postajemo osoba mudrosti i autentične moći – Inicijacija Iscjelitelja, Inicijacija Pojaseva snage, Inicijacija Skladnosti, Inicijacija Onoga koji vidi, Inicijacija Čuvara Dana, Inicijacija Čuvara mudrosti, Inicijacija Čuvara Zemlje, Inicijacija Čuvara zvijezda, Inicijacija Stvoritelja, Inicijacija Maternice.

Kroz Munay-Ki se povezujemo s drevnim linijama muškaraca i žena koje nas pozivaju da se odazovemo na poziv duha i odvažimo na naše vlastito iskustvo transformacije koje posljedično informira naše misli, osjećaje i akcije. Ne postoji opus znanja ili uvjerenja koje Munay-Ki slijedi. Inicijacije su energetske i događaju se kroz ceremoniju kako bi svatko mogao pronaći svoj vlastiti centar te otkriti svoju istinu i mudrost unutar sebe.

U vremenima velikih promjena kada cijelo čovječanstvo prolazi kroz jednu veliku inicijaciju i transformaciju, vrlo je važno biti što bliže oku oluje, tamo gdje je najmirnije. Čovječanstvo prolazi kroz inicijaciju rađanja, rađanja novog svijeta kada sve ono što više ne služi životu odumire, i pretvara se u humus da bi podržalo novi život. U procesu smo rađanja novog čovjeka – homo luminousa kojeg drevne tradicije opisuju kao mudru i snažnu osobu koja živi bez straha u svojoj beskonačnoj prirodi i koja je u službi cijeloj kreaciji.

Inicijacije se prenose s učitelja na učenika u obliku energetskog sjemena. Jednom kada ih primite od druge osobe, na vama je kako ćete se o njima brinuti, kako ćete ih uzgojiti u biljke koje daju plodove. Ove su inicijacije također i sjeme za evoluciju čovječanstva.

Ove su inicijacije u svojoj srži zapravo o služenju životu. Nisu nagrade za ego niti nikakva vrsta nagrade za postignuća, niti ikoga čine posebnim. Upravno suprotno, svakoga čine jedinstveno nevažnim. Tada, iz pozicije ne-ega možemo istinski biti u službi i živjeti svoju istinsku prirodu i ostvariti svoju misiju.
Program Munay-Ki inicijacija i ceremonija je 99% iskustveni s minimalno informacija. Svakoga informira i vodi njegovo vlastito iskustvo. Kada primite sjeme inicijacije u svoje tijelo, dalje ga njegujete da proklija, naraste i da plodove, i to one plodove koji su najkorisniji baš za vas i vašu zajednicu kako bi postali izvori svjetlosti i pokretači promjene.

Sa svakom inicijacijom proširujemo svoju svijest iz svog malog ega, na zajednicu, na druge države i druge ljude, na cijelu planetu i sve do zvijezda.

Cilj Munay-Kija NIJE da postanemo pripadnici neke druge kulture, niti da budemo inicirani u prakse određene linije predaka ili tradicije kojoj ne pripadamo rođenjem. Munay-Ki je komplementaran sa svim tradicijama, uvjerenjima i postojećim praksama.

Cilj Munay-Kija JE da budemo upravo ono što jesmo, tamo gdje jesmo, samo svjesniji te da počnemo osjećati šaputanje Zemlje, glas planina, prirode i svega oko nas, jer mi jesmo priroda.

Dr. Alberto Villoldo je kroz desetljeća prakse i učenja od svojih učitelja, ove inicijacije pojednostavio te je iz njih uz pomoć i blagoslov svojih učitelja uklonio obilježja domorodačke kulture. Cilj toga je osigurati poštivanje izvornih tradicija i izbjeći pokušaje ljudi iz zapadnjačkih kultura da misle da mogu postati tradicionalni šamani. Inicijacije je proslijedio dalje uz dozvolu i blagoslov svog učitelja, don Manuela Quisepe-a koji je bio jedan od posljednjih šamana Inka nacije.

Detaljnije o svakoj inicijaciji pročitajte ovdje: https://www.beyond.hr/munay-ki

Besplatna uvodna prezentacija Munay-Kija: 3.3.2022. 19:00 – 20:00 (online)
Svrha ove uvodne prezentacije je:

 • Ukratko predstaviti Munay-Ki program inicijacija
 • Odgovoriti na pitanja koje možda postoje o samom sadržaju i logistici sudjelovanja u Munay-Ki programu offline i online
 • Sudjelovati u ceremoniji vatre – za otpuštanje i transformaciju
 • Upoznati voditeljicu programa

Munay-Ki program iskustvenog učenja u Hrvatskoj vodi Marcela Velfl koja je prošla kroz svoje vlastito Munay-Ki putovanje za praktičare kroz The Four Winds Society. Inicirana je u Munay-Ki kroz učitelje Alberta Villolda i Marcelu Lobos, i nudi sudjelovanje u Munay-Ki programu kao komplementarno svim životnim filozofijama, uvjerenjima i odabirima.
Obavezne prijave za besplatnu uvodnu prezentaciju: https://www.beyond.hr/event-details/munay-ki-besplatno-uvodno-predavanje

Munay-Ki program u trajanju od 10 tjedana počinje (ceremonije se održavaju jednom tjedno):

 • 20.3.2022. (online)
 • 23.3.2022. (u Zagrebu)

Sudjelovanje u Munay-Kiju je moguće i izvan 10-tjednog programa kada osoba odabire svoj tempo i vrijeme kada će pristupiti svakoj inicijaciji / ceremoniji korak po korak bez prethodne obaveze na pohađanje cijelog programa. Sve se inicijacije primaju prema redoslijedu prema kojem su navedene na našoj stranici.
Osim sudjelovanja u ceremonijama / inicijacijama, svim je sudionicima osigurana podrška i mentorstvo za vrijeme trajanja ovog putovanja.

CIJENE:

 • Online Munay-Ki program u trajanju od 10 tjedana – 4000 kn (plativo u tri rate od 1400 kn)
 • Offline Munay-Ki program u Zagrebu u trajanju od 10 tjedana – 4500 kn (plativo u tri rate od 1600 kn)
 • Individualni program: 500 kn / inicijaciji

Prijave: https://www.beyond.hr/doga%C4%91aji
Više o programu: https://www.beyond.hr/munay-ki
Pratite nas na Facebook-u: https://www.facebook.com/beyondbymarcela
Za više informacija i dodatna pitanja dogovorite kratke online konzultacije, besplatno na mail: [email protected]