05.02.2022. – Sacred Garden House

Na ovoj radionici istražujemo određene aspekte muško ženskih odnosa i toga gdje su nam „slabe točke“, te na koji način možemo te aspekte dovesti u balans i cjelovitost.

Mi smo multidimenzionalna bića i stoga se baš tako; višedimenzionalno, povezujemo i sa drugim bićima. Što smo svjesniji sami sebe (tijelo, misli, emocije, energija..) i svojih unutarnjih dimenzija to se kvalitetnije možemo povezati s drugim ljudima i životom općenito. Dok postoji puno nesvjesnih procesa mi se borimo, u patnji smo, neugodi, često se osjećamo kao žrtva i zapravo smo u nerazumijevanju toga što i zašto se događaju određene neravnoteže u odnosu te kako nam one mogu poslužiti na putu buđenja ljubavi.

Postoji jedan jako važan ključ koji nam daje potpuno novu perspektivu i jasnoću o tome kako istinski možemo uspostaviti ljubavne odnose, probuditi zdravu seksualnost i uživati u dijeljenju života s partnerima. Taj ključ ćemo otkrivati kroz vježbe, meditaciju, razgovor i energetski rad.

Nakon radionice možete ostati na Conscious partyu (20-24h), mjestu druženja i povezivanja kroz ples, zezanciju, razgovor i prostor da spontano istražujemo istu temu i možda upoznamo drugi spol na neki novi način! Upad za party je 50kn za one koji nisu sudjelovali na radionici, za one koji su sudjelovali na radionici party je free!

Prve 3 prijave za radionicu dobivaju cijenu 150kn!


DATUM I VRIJEME: 05.02.2022. od 17-20h radionica, od 20h Party

LOKACIJA: Sacred Garden House, drvena koliba u šumi 30min vožnje od Zagreba u smjeru Siska. Detalje o lokaciji šaljem po prijavi.

VODITELJICA: Iva Solarević Jeličić

PARTICIPACIJA: 200kn za ranije uplate, 250kn na dan radionice za sve koji su
u Solar Spirit grupi (moguće je upisati se). Regularna cijena 100kn viša. Ako otkažete dolazak na dan radionice potrebno je uplatiti 50% cijene. Party ulaznica zasebno 50kn!

PRIJEVOZ: spajamo vozače i one koji nemaju auto, pa možete podijeliti trošak prijevoza.
INFO I PRIJAVE: [email protected] , 091 520 6461 , www.solar-spirit.net
Prijave obavezne! Broj ljudi ograničen na 13!

Link na facebook event: https://www.facebook.com/events/269943548579007