Image by Freepik

Ribe se fokusiraju na završetke, opraštanje i napredak, jer je to posljednji znak u horoskopskom ciklusu i predstavlja kraj jednog poglavlja. Kada Saturn prolazi kroz ovaj sanjivi i transcendentni horoskopski znak, on vas potiče da održavate zdravu distancu od prošlosti dok prihvaćate ono što budućnost nosi. Saznajte na koja 4 horoskopska znaka će najviše utjecati Saturn u Ribama od 7. ožujka/marta 2023. do veljače/februara 2026. godine!

atma.hr – 52
Saturn je planet koji je zadužen za granice, ograničenja, disciplinu. 7. ožujka/marta Saturn je ostavio iza sebe orijentiranog na zajednicu, futurističkog i fiksnog Vodenjaka i ušao u emotivne, otvorene i nostalgične Ribe. Ovaj stoički i daleki planet će iznijeti na vidjelo načine na koje smo dozvolili da nas naša mašta i emocije zavaraju.

Ako ste ikada poželjeli da se vratite u prošlost u jednostavnije vrijeme, na ono kako su stvari nekada bile, ovaj tranzit će vas podsjetiti da će gledanje nesavršene prošlosti kroz ružičaste naočale samo zamagliti i zamutiti vašu viziju budućnosti.

Ribe se fokusiraju na završetke, opraštanje i napredak, jer je to posljednji znak u horoskopskom ciklusu i predstavlja kraj jednog poglavlja. Kada Saturn prolazi kroz ovaj sanjivi i transcendentni horoskopski znak, on vas potiče da održavate zdravu distancu od prošlosti dok prihvaćate ono što budućnost nosi.

Saturn će prijeći u Ovna 13. veljače/februara 2026. kada napušta znak Riba, a evo na koje će horoskopske znakove najviše utjecati u naredne 3 godine:

Blizanci

Jeste li spremni da svoju karijeru shvatite ozbiljnije nego ikada ranije? Saturn utječe na vašu 10. kuću karijere kada uđe u Ribe, ponašajući se kao mentor koji koristi čvrstu ljubav i disciplinu da potakne vašu izvrsnost.

Saturn će vas motivirati da ozbiljnije shvatite svoje ciljeve i napustite snove ako ne krećete na put karijere koji vam nešto znači.

Saturn će vam skrenuti pažnju na to gdje i kako ste pravili greške i kako da to ponovo izbjegnete. Iako vaša karijera i reputacija mogu doživjeti mnoge uspone i padove tijekom ovog vremena, ovaj tranzit će na kraju ojačati vašu karijeru kao nikada ranije.

Bit ćete nagrađeni ako se nastavite truditi.

atma.hr – 52
Djevica

Saturn će postaviti granice i zahtijevati ozbiljnost od vaših veza u naredne tri godine. Ribe vladaju vašom sedmom kućom partnerstava, saveznika, neprijatelja i supružnika. Saturn će istaknuti slabe karike u vašim odnosima s ljudima u vašem životu.

Saturn je planet koji nagrađuje dugovječnost i posvećenost, što može ukazivati na to da ste spremni ući u brak ili da napredujete u vezi s prijateljem ili ljubavnim partnerom.

Međutim, pošto je Saturn planet koji ne tolerira nezrelost, pokazat će vam kako je dinamika vaših odnosa zdrava ili nije.

Ne gubite vrijeme na bespotrebne stvari, već se isključivo posvećujete onome što je važno.

banner ostvari svoje

Strijelac

Saturn će vas potaknuti da se povežete sa svojom prošlosti. Kreće se kroz vašu četvrtu kuću doma, obitelji, korijena i rođaka.

Duboke i intenzivne istine o vašoj obitelji i dinamici kuće mogu isplivati na površinu, prisiljavajući vas da popravite ove pukotine i uspostavite granice koje će vam omogućiti da imate zdraviji odnos sa svojom obitelji.

Ako ste se osjećali nelagodno kod kuće, ovaj tranzit će vas potaknuti da napustite svoju lošu životnu situaciju i radite na stvaranju nečeg još jačeg. Čak i ako ne osjećate da je vaš dom tamo gdje želite da bude, Saturn će vas podsjetiti da je potrebno vrijeme da se izgradi dom.

A ako su vaš dom i obitelj već u dobrom stanju, ovaj tranzit će vas podsjetiti da uložite još više u svoj osobni život. Iako su novac i profesionalni uspjeh važni, oni su besmisleni bez doma, obitelji i, naravno, sloge.

atma.hr – 52
Ribe

Nitko neće biti pogođen Saturnom u Ribama kao vi. Dok Saturn provodi naredne tri godine udarajući u vašoj prvoj kući identiteta, možda ćete osjećati veliki pritisak na ramenima.

Zaista, ovo može izgledati kao mini povratak Saturna samo po sebi! Iako se mnoge stvari u vašem životu bliže kraju, još bolje stvari tek počinju.

Kada Saturn prijeđe vaš ascendent, možda ćete se osjećati previše kritično prema sebi, ali to je samo zato što odjednom očekujete mnogo više od sebe.

Saturn vas tjera da vidite sve za što ste sposobni, tako da više ne pravite izgovore ili snižavate svoje standarde. I ako ne počnete shvaćati stvari ozbiljnije, možda ćete na kraju dobiti manje nego što zaslužujete.

Radite na ljubavi prema sebi i samoprihvaćanju pored ostalog truda i možete ostvariti rezultate.

sensa.mondo