Foto. pixabay.com

47

Ovan će vam sasuti u lice sve što misli, Rak se javlja s nepoznatog broja, a Lav odlazi na iznenadan put bez vas …

Što kada vam partner zine od čuda? Stari narodi su promatrali svijet oko sebe, uočavali i bilježili promjene prirode i pokušavali predvidjeti prirodu i utvrditi neke zakonitosti. U gotovo svim narodima utemeljilo se vjerovanje da su planete i zvijezde simboli bogova ili drugih nadnaravnih sila koje kontroliraju njihove živote.

Ovan

Šokira vas svojom brzopletošću, nestrpljivošću i prezirom prema bilo čijim savjetima. Ako i uspije izdržati dvije minute i sasluša te vaše ‘baljezgarije’ o diplomaciji, opet će uraditi po svome. A tek poslovnim partnerima koji glume da su neke “face”, njima će sasuti u lice sve što o njima misli – pa što bude.

Ako ste se “napirlitali” za večernji provod sa Ovnom, šokirat ćete se kad vam otvori vrata u trenerci, s odvijačem i osiguračima u jednoj, s pićem u drugoj ruci. Pa što, nije smak svijeta, stići ćete na tu premijeru.

Bik

Šokirat će vas svojim glavnim adutima – ustrajnošću ili sporošću (ovisno od situacije) i upornošću ili tvrdoglavošću. Opet ovisi od situacije. Danima pa i mjesecima čekate na nešto što vam je obećao, jer kad se ulijeni, teško ga je pokrenuti, a kad opet ‘postane vrijedan’ radi kao manijak.

A tek kad vam u nekom kafiću otvori dušu i prizna da ste mu tiha patnja, ostat ćete u šoku. Još ako radite u medijima ili nekim važnim institucijama, nema vam spasa, jer se Bik tada totalno raspameti.

Blizanci

Počinju vas šokirati vrlo brzo, pošto su vas osvojili, onako šarmantni, pričljivi, informirani, načitani, neposredni, inteligentni. Međutim, iste te osobine preobraze vašeg Blizanca u osobu koja usta ne zatvara, govori šatrovački, spava s mobitelom ispod jastuka, bulji u TV, dok vi izvodite malu modnu reviju donjeg rublja samo za njegove oči.

Vrhunac šoka je kad mora preparkirati automobil, baš kad treba promijeniti vodu za kanarinca ili očistiti filter na perilici za posuđe.

39

Rak

Dok mislite da se vaš Rak ubija od posla, on se javlja s nepoznatog broja (ispraznio mu se mobilni) iz neke kafane gdje s prijateljima daje oduška sebi, jer se tog dana vrijeme promijenilo bar pet puta, a u novinama piše da se ozonska rupa proširila.

Odbili su mu kreditnu karticu u samoposluzi, baš kad je htio kupiti nešto za kuću, a rođaci ga maltretiraju cijeli dan. Baš se iznervirao, ali nije vas htio opterećivati, kad ste ionako već u šoku.

Lav

Bolje se upitajte čime vas vaš Lav neće šokirati, jer je spreman na «velika djela», naravno u svoju korist. I za svoje zadovoljstvo koje će gledati podijeliti s vama, ali pošto vi niste nikad tu, kad on dobije pozivnice ili karte za neku modnu reviju, filmsku ili kazališnu premijeru ili teniski meč, tko vam je kriv.

Pa, on sigurno nije, iako će vas šokirati, kad vam ženski Lav priopći da na ljetovanje ide s prijateljicama, a muški da s društvom putuje na festival piva.

39

Djevica

O, ona zna itekako šokirati, onako otmjena, suzdržana i sva racionalna. Od te racionalnosti dođe vam da se šokirate, ali pošto znate da tu nije kraj, onda se tješite kako razum vaše Djevice koja vas spušta na zemlju svaki put kad previše uzlepršate, čuva i vas, primjerice od nepromišljenih postupaka.

A što ćemo sa osjećajnošću? I s njom će vas Djevica iznenaditi, pogotovo ako se oduševite, zato što je popravila interfon ili napravila ručak za prste polizati. Gledat će vas ravno u oči dok je hvalite, jer je dočekala svojih pet minuta.

Za ostale znakove kliknite na stranicu broj 2

Želiš znati što ti donosi sudbina?
Nazovi ATMA astrologa!


Widget not in any sidebars
1
2
Prethodna objavaTebi, gospođo Ljubav
Slijedeća objavaZeleni orgonski medaljon ANAHATA (s 22kt zlatnim listićima)
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.