Foto: pexels.com

Najbolje godine nisu ni osamnaest, ni dvadeset, ni trideset, ni četrdeset… Najbolje godine za ženu nemaju veze s brojem!

atma.hr – 52
Najbolje doba žene počinje kada prestane čekati sreću od muškarca ili drugih ljudi… Začudo, najbolje godine žene nemaju nikakve veze s godinama, s dobrom fizičkom građom, s dugom i gustom kosom, s kožom bez bora i savršenim zubima ili s brojem veza koje je imala ili ima.

Ovo su važni elementi, ali ne najvažniji. Najbolje doba žene počinje kada ona sebe poznaje više od bilo koga drugog i ne ide protiv svojih granica.

Najbolje doba je kada prestane gubiti vrijeme na gluposti i na ljude koji gledaju samo svoju korist.

Najbolje godine žene počinju kada prestane brinuti što ljudi misle o njoj, jer više nije voljna trpjeti glupost drugih ili gubiti vrijeme s ljudima koji ne znaju uživati u njenom društvu.

Najbolje doba žene počinje kada postane velikodušna, jer ona zna što znači biti podcijenjen.

Najbolje doba žene počinje kada prestane brinuti što je već bilo i što će biti i počne uživati u životu, usprkos problemima – jer život je kratak i ona je već izgubila dovoljno vremena na nešto što nije vrijedilo.

atma.hr – 52
Najbolje doba žene počinje kada shvati da je u ljubavi kvaliteta važnija od kvantitete.

Najbolje doba žene počinje kada dozvoli sebi da bude manje savršena i više humana, kada dozvoli sebi da plače i da bude povrijeđena.

Najbolje doba žene počinje kada otkrije da su ljepota i glatka koža, ali i podočnjaci.

Kada voli sebe, poštuje sebe i ne gubi dostojanstvo – to je najbolje doba u kojem žena može živjeti.

pult24.info

banner za knjige putovanje dusa