Narukvica s Om privjeskom – Jasper, ahat, rudrakša, lava

201

Narukvica za ravnotežu između kreativnosti i logike s Om privjeskoma

Ova predivna narukvica je izrađena je u kombinaciji crvenog jaspera, plavog čipkastog ahata, crne vulkanske lave i i svetog drveta rudrakše s Om privjeskom. Pruža stabilnost, uklanja negativnosti, uzemljuje. Održava zdravlje, osnažuje.

Više:

Rudraksha je čudesan dar prirode čije je pozitivno djelovanje poznato još od davnina.

Rudraksha kuglice predstavljaju Gospodina Šivu. Rudraksha je nastala kao dar prirode svim ljudima, dar koji donosi pozitivnost, povećava mir i ravnotežu te nam pomaže da bistrog i pozitivnog uma živimo u sadašnjem trenutku. Riječ rudraksha na sanskrtu znači Šivine suze, a potječe od riječi  – Rudra, koje je jedno od imena boga Šive i riječi Aksham, što znači suza.

Vjeruje se da rudraksha donosi unutarnji mir, znanje, snagu i prosvjetljenje. Ona održava zdravlje, osnažuje i pruža neustrašiv život na putu do prosvjetljenja i oslobođenja.

Povezana je s planetom Jupiter i božanstvom Rudra Kalagni. Daje mir, snažan intelekt i moć govora te jača svjesnost. Kaže se da ispunjava sve želje te da je prikladna za sve one koji teže za duhovnim spoznajama.

Zrna rudrakshe emitiraju elektromagnetsko zračenje koje ima snažno pozitivno djelovanje na tijelo, um i duh nosioca. Naši osjetilni organi odgovaraju na podražaje kao što su dodir, miris, buka, vid i okus kao posljedica bioelektriciteta. Bioelektricitet prenosi informacije iz mozga u različite dijelove tijela i obratno.

Ahat pruža unutarnju stabilnost, mirnoću i zrelost. Stabilizira auru, uklanjanja i transformira negativne energije. Njegov učinak čišćenja je moćan na svim razinama.

Jasper aktivira našu volju, odlučnost i izdržljivost. Stabilizira i uravnotežuje energiju. Dovodi jin i jang u ravnotežu i usklađuje fizičko, emotivno i mentalno tijelo s eteričnom domenom. Njeguje i podržava u periodima stresa i donosi mir i ispunjenje.

Vulkanska lava pruža stabilnost i snagu kada prolazimo kroz promjene u životu. Smanjuje negativne aspekte nečijeg karaktera, uzemljuje i odlična je za smirivanje emocija. Uklanja nepotrebne slojeve emocionalnih vezanosti.

Narukvica s Om privjeskom – Jasper, ahat, rudrakša, lava

miniiPerle crvenog jaspera, plavog čipkastog ahata, crne vulkanske lave i i svetog drveta rudrakše s Om privjeskom nanizane na gumicu. Duga je 17 cm, ukoliko želite dužu ili kraću, pošaljite u narudžbi naznaku za dužinu u cm.

Pruža stabilnost, uklanja negativnosti, uzemljuje. Održava zdravlje, osnažuje.

Cijena: 160 Kn