U redu je. U redu je ako više ne želite ono što ste nekada željeli. U redu je čak i ako ste obećali da ćete željeti i osoba ste koja čvrsto drži do svoje riječi. U redu je ne održati obećanje ako u tome niste sretni.

atma.hr – 78
Potpuno je u redu. Jer sve se mijenja, svi se mijenjamo. Danas ne možemo znati što ćemo željeti sutra.

A najveća glupost mi je obećati nekome da ćete ga vječno voljeti. Jer Ljubav je dvosmjerna ulica. Davanje i Primanje. Jedno bez drugoga ne ide. Zato nemojte osjećati krivnju. Pogotovo za to ako vas osoba pored vas ne voli i ne poštuje onako kako zaslužujete.
A vi ste joj obećali, pa se u tome mučite i trpite koješta. Tu nema sreće, vjerujte mi. Nitko vam nakon pedeset godina takvog “braka” neće pljeskati i organizirati vatromet, jer ste se žrtvovali. Pa čak ni vaša djeca. Reći će vam da niste morali trpiti zbog njih. I imaju pravo.

Znači ne morate vi ništa. Ne morate ni trpiti lošeg šefa ni raditi za malu plaću, iako ste potpisali da hoćete. Postoje bolji uvjeti, o da, postoje. Samo ih treba mudro potražiti, a vi to možete i imate na to pravo.

Ne morate trpiti lažna prijateljstva i površne razgovore samo da bi imali sa kim popiti kavu. Bolje da je popijete sami i popričate kvalitetno sami sa sobom, nego naklapate satima bezvezne teme. Pa se osjećate još prazniji.

atma.hr – 39

Postavite se kvalitetno i takvi će vam ljudi stići u život, nizati će se takve situacije i sve će se postepeno mijenjati. Na bolje. Za vas.

Nije važno hoće li se to sviđati drugima iz vašeg prijašnjeg života, jer vjerovatno neće. Važno je  da ste u skladu sami sa sobom.

A onda će vam doći u život divne duše koji će se veseliti vašem napretku na svim poljima. S kojima ćete biti ono što uistinu jeste. I imati ćete osjećaj da više Živite u tom zadnjem periodu, nego li ste živjeli cijeli život.

I jest tako, jer ćete živjeti svim Srcem i Dušom! A to je život vrijedan Življenja! 😍

Iva Bradarić

https://suncanastrana.wordpress.com

atma.hr – 78