Neke od najljepših tekstova o Ljubavi napisao je Nenad Ljubić. Znaju to svi koji prakticiraju Ho’oponopono, drevnu havajsku tehniku baziranu na ljubavi i zahvalnosti. Neno je pišući o Ljubavi pisao i o Ho’oponoponu, a pišući o Ho’oponoponu pisao je o Ljubavi. Kod njega, to dvoje je poput udaha i izdaha. Potaknut prelijepim komentarima i traženjima da se te misli i riječi pretoče u knjigu, Neno je i napisao LJUBAV U KNJIZI.

atma.hr – 61
Voljeti sebe znači biti svjestan da je u nama Izvor. Putovanje je to po unutarnjem svijetu, jer ondje su svi: i zla vještica i dobri zeko i pokloni Ljubavi na koje svako malo nailazimo. Ljubav prema sebi je zato odgovorno voljenje, jer je u njoj sve ostalo sadržano.

Ipak, da bismo je osvijestili, moramo svoj život pretvoriti u misiju kojom ćemo ukloniti strah i nepovjerenje s fokusa naše pažnje.

Tako, umjesto da neprestano zumiramo svoj život prema sve manjem i manjem, učinimo preokret i počnimo ga povećavati do u beskraj, sve dok se ne razlije s rubova znanja i preplavi našu pažnju s blagom zaljubljenošću.

Ako želimo istinsku zadivljenost, moramo ići na veliko jer čudo života nema granica. U jednom trenutku, kad zaista otvorimo svoje Srce, uvidjet ćemo da smo već ondje, razvučeni kroz svu tu Beskonačnost i Tišinu.

atma.hr – 61
A tu negdje, u tom spokoju, Inspiracija će nam kazati: “Ako se pitaš ‘kako ću manifestirati Ljubav’, znaj da to nije tvoja zadaća. To je kao da se omot fine bombonijere pita kako da manifestira divne čokoladice! Raspakiraj svoj život, rasparaj šarene omotnice oko svog Srca i spoznaj svoj sadržaj.

Onda ćeš znati da je Ljubav ta koja manifestira, nema to veze s tobom! Tvoja je misija pretočiti svijest u voljenje i to je onda Ljubav u knjizi.”

Nenad Ljubić: Ljubav u knjizi

ljubav u knjiziminiBezuvjetna ljubav i Ho’ponopono u praksi

Neke od najljepših tekstova o Ljubavi napisao je Nenad Ljubić. Znaju to svi koji prakticiraju Ho’oponopono, drevnu havajsku tehniku baziranu na ljubavi i zahvalnosti.

Neno je pišući o Ljubavi pisao i o Ho’oponoponu, a pišući o Ho’oponoponu pisao je o Ljubavi. Kod njega, to dvoje je poput udaha i izdaha. Potaknut prelijepim komentarima i traženjima da se te misli i riječi pretoče u knjigu, Neno je i napisao LJUBAV U KNJIZI.

191 stranica/ format: 14×21

Cijena: 119 kn – Kupi ovdje