Uspješnica koja je oborila sve rekorde i jedna od najdojmljivijih knjiga koju ćete ikada pročitati! Knjiga “Tražite i dano vam je” Esther i Jerryja Hicksa predstavlja učenja nefizičkog entiteta Abrahama: opisuje 22 moćna procesa koji će vam pomoći naučiti ostvarivati vlastite želje kako biste živjeli radosnim i ispunjenim životom kakav zaslužujete. Vaše je prirođeno pravo živjeti životom ispunjenim svime što je dobro – a ova knjiga pokazat će vam kako to postići u svemu.

atma.hr – 61
“Jednostavno rečeno, ovo je jedna od najdojmljivijih knjiga koje sam u životu pročitao. Ono što u njoj piše može potpuno promijeniti život. A sve je dano s velikom ljubavlju! Ova knjiga je životna dragocjenost. ” – rekao je o knjizi “Tražite i dano vam je” slavni Neale Donald Walsch, autor knjige “Razgovori s Bogom”.

Knjiga “Tražite i dano vam je” Esther i Jerryja Hicksa predstavlja učenja nefizičkog entiteta Abrahama: opisuje 22 moćna procesa koji će vam pomoći naučiti ostvarivati vlastite želje kako biste živjeli radosnim i ispunjenim životom kakav zaslužujete.

Pred vašim će očima nastati posve novi svijet. Vaše je prirođeno pravo živjeti životom ispunjenim svime što je dobro – a ova knjiga pokazat će vam kako to postići u svemu.

atma.hr – 61
Ona predstavlja učenja nefizičkog entiteta Abrahama s učenjima kako ostvarivati vlastite želje kako biste živjeli radosnim i ispunjenim životom kakav zaslužujemo. Univerzalni zakoni koji upravljaju našom stvarnošću i utječu na naše odnose, zdravlje, financije, karijeru i drugo.

Knjiga “Tražite i dano vam je” otkriva moćne procese koji nam pomažu prepustiti se pozitivnom tijeku života.


Esther i Jerry Hicks: Tražite i dano vam je

trazite i dano vam je 500pix mini 2Kako ostvariti svoje želje

Knjiga “Tražite i dano vam je” Esther i Jerryja Hicksa predstavlja učenja nefizičkog entiteta Abrahama: opisuje 22 moćna procesa koji će vam pomoći naučiti ostvarivati vlastite želje kako biste živjeli radosnim i ispunjenim životom kakav zaslužujete. Vaše je prirođeno pravo živjeti životom ispunjenim svime što je dobro – a ova knjiga pokazat će vam kako to postići u svemu. Knjiga “Tražite i dano vam je” otkriva moćne procese koji nam pomažu prepustiti se pozitivnom tijeku života. Pred vašim će očima nastati posve novi svijet.

364 stranice/format: 12,5 x 18,8 cm

Cijena: 119 kn – Kupi ovdje