RECI ČEGA SE BOJIŠ I OSTVARI SE

 „Imati talent za pisanje, slikanje, glazbu, matematiku, kemiju ili nešto drugo znači biti blagoslovljen darom koji mora služiti čovječanstvu, ne egu.“

Naslovna RECI čega se bojis za webPriručnik o traženju vlastite svrhe „Reci čega se bojiš i ostvari se“ govori o putovanju koje se događa u svakome od nas, no bombardirani raznim utjecajima koje nameće suvremeno društvo te nas uvjerava da se moramo ugurati u neki od ponuđenih kalupa, često nas odvlače u potpuno drugom smjeru.

Autorica u svom stilu i bez dociranja iznosi poznate zakone života i predočava ih na razumljiv i jednostavan način kroz pregršt primjera te postavlja niz pitanja kojima će čitatelja navesti da preispita svoja uvjerenja i obrasce ponašanja. Priručnik „Reci čega se bojiš i ostvari se“ podijeljen je na šest cjelina kojima autorica predočava putovanje do traženja vlastite svrhe: Reci čega se bojiš, Suočavanje, Odlučivanje, Učenje, Otpuštanje, Svrha.

atma.hr – 61
„Stoga će ovaj priručnik biti jedan mali putokaz s praktičnim savjetima o traženju vlastite svrhe, o samoostvarenju, o vama i putu na kojem se ionako nalazite, samo ste trenutno opterećeni stvarima koje vam kradu energiju i miču bitno iz fokusa. Zato, pripremite bilježnicu, trebat će vam. Tražit ću od vas da postavite svoje formule za samoostvarenje jer znam da ih možete otkriti. Sada je to pitanje trenutka. Želim da promotrite tko to pobjeđuje u vašem životu, ljubav ili strah, te da zajedno pokušamo oživjeti prvo i pobijediti drugo.“ , iz zahvale, Lea Brezar.

 „Kako se suočiti s vlastitim bojaznima i što postižemo priznavanjem straha samome sebi – pitanja su na koja Lea Brezar odgovara u svom novom priručniku za osobni razvoj „Reci čega se bojiš i ostvari se“. Kroz vježbe, zadatke, upitnike i naglaske, pregledno dizajniran priručnik u šest poglavlja vodi čitatelja na „putovanje do vlastite svrhe“, kako glasi podnaslov, od suočavanja sa strahom do preuzimanja odgovornosti, učenja i otpuštanja. Lea Brezar samouvjereno demonstrira moć riječi i samospoznaje na životno zadovoljstvo i vlastito ostvarenje. Njezini primjeri i upute jednostavnom lakoćom razbijaju mnoga česta pogrešna uvjerenja koja uzrokuju emocionalne zastoje i nepotrebno otežavaju život pojedincima i njihovoj okolini.“ Sandra Pocrnić Mlakar, Beletra.

atma.hr – 61
Lea Brezar
Lea Brezar

Lea Brezar spisateljica je koja, osim u iskusnom radu za perom, svoj profesionalan rad ostvaruje i kao direktorica marketinške agencije „Dhar media“ uvrštenu u top 100 agencija u Hrvatskoj, zasnovanu na načelima dharmičkog menadžmenta. Agencija servisira niz klijenata i obuhvaća projekte TouristarTV, Superbrands, stručni magazin Brend kultura te nagradu FUL KULTURNO. Kao autorica se afirmirala u mreži novijih hrvatskih spisatelja.

Knjigu možete nabaviti na slijedećem linku- http://leabrezar.com/proizvod/reci-cega-se-bojis-i-ostvari-se/

300x250 2
vladica 300
Vlad 300x250 1
SAL 300

67 STVORITE NOVO JA

banner za knjige stvorite novo ja