PONEDJELJAK – 17.1.

Mjesec u danu i Venera u broju daju jedan pasivan dan. Dan u kojemu je najbolje posvetiti se sebi i bližnjima. Nije dan za započinjanje nekih većih poslovnih koraka niti odluka. Iskoristite energije za rješavanje problema unutar obitelji jer će energije podržati balansiranje emotivnih i obiteljskih problema. Navečer si priuštite malo hedonizma (šetnju, kupku, čašu vina….).

UTORAK – 18.1.

Mars u danu i Uran u broju donose napete energije ovoga utorka. Ovo su prije svega silovite i nepredvidive energije – zato budite spremni na iznenadne obrate, iznenađenja i živčanu energiju u vašoj okolini. Velike su mogućnosti naglog obrata najviše u nekoj poslovnoj i financijskoj sferi. Ne ulazite u konflikte i rasprave jer su velike šanse da se neće dobro završiti.

atma.hr – 52
SRIJEDA – 19.1.

Merkur u danu i Mars u broju daju dinamičnu energiju ovoga dana. Dan je dobar za pokrenuti sebe fizički i mentalno. Odlično je energetski postavljeno da se naprave određeni planovi. Kako je, trenutno, Merkur retrogradan – postoji tendencija da se vratite na nešto staro što nije dovršeno. Tako da je ovo idealan dan za start na tom području. Ukoliko imate razgovor za posao – savjet vam je da se postavite visoko, da tražite veću plaću i bolje uvjete.

ČETVRTAK – 20.1.

Jupiter u danu i Neptun u broju donose solidnu energiju ovoga četvrtka. Dan je dobar za dobivanje nekih informacija iz inozemstva, za dobivanje novca na neki tajni način i za duža putovanja. Izgledni su slučajni susreti koji mogu biti značajni u budućnosti. Mogućnost da sretnete osobu iz prošlosti do koje vam je nekada bilo jako stalo. Moglo bi vam se nešto razjasniti što se desilo u prošlosti.

atma.hr – 52
PETAK – 21.1.

Venera u danu i Sunce u broju donose jedan predivan petak. Energije su postavljene veoma dobro, tako da je dan stvoren za novosti. Moguće je da čujete neke lijepe vijesti ili da vi nekoga razveselite vijestima. Odličan je dan da si priuštite neku lijepu večeru u dobrom restoranu. Idealan je dan za odlazak na spoj jer će energije podržavati nove susrete. Svakako iskoristite ovaj petak tako što ćete izaći negdje!

SUBOTA – 22.1.

Saturn u danu i Mjesec u broju donose sobotu koja će biti pomalo teška. Moguće je da vas zatrpaju obaveze ili da imate neki problem s osobom iz vašeg okruženja. Bilo kako bilo – najbolje je suočiti se s onime što vam dođe na put. Večer će biti malo lakša pa je dobro da se opustite uz meditaciju ili knjigu te odete ranije na spavanje jer će nedjelja biti daleko bolja i pozitivnija.

NEDJELJA – 23.1.

Sunce u danu i Jupiter u broju daju odličan završetak tjedna. Ova je nedjelja idealna za odlazak na izlet i boravak na zraku. Naklonjene su sretne okolnosti pa ne trebate sve isplanirati, naprosto ostavite da vam se stvari spontano dešavaju. Mudro je odigrati neku igru na sreću jer su dobici izgledni. Iskoristite dan izvan vašeg doma i budite otvoreni prema svijetu. Mnoga pozitivna iznenađenja mogu se dogoditi!


NAGRADA ZA NAJBRŽEG ČITATELJA – Prva osoba koja lajka stranicu https://www.facebook.com/tarotgalaxy i javi se u inbox te stranice sa svojim podacima (datum rođenja) osvojiti će Numerološku analizu osobnih aspekta za 2022. godinu.

banner za knjige NUMEROLOGIJA