Ti tamni entiteti se hrane niskim frekvencijama, mi ih hranimo tisućljećima. Buđenje čovječanstva nagnulo je kolektivni vrtlog prema visokim frekvencijama. Zbog toga napadaju s takvom žestinom. Umiru od gladi. Uvijek budi svjestan. I jedino što se traži od tebe je da ne hraniš mračne horde. Nahrani svoju dušu svime što ti pomaže ustati. Ako se naviknete živjeti u frekvenciji ljubavi, vaša će se stvarnost bez napora promijeniti!

atma.hr – 52
Njihova najveća pogreška… Znali su da ljudski kolektiv doseže vrlo visoku vibraciju. Ali nisu bili svjesni količine budnih duša. Primijetili su grešku u procjeni. I uplašili su se. Sada se više ne skrivaju. Sad im se žuri da službeno pokrenu novi poredak. Sada su njihovi napadi izravni i frontalni. A napadi će se pojačavati. Svim će sredstvima nastojati spriječiti ljude da se probude.

Trudit će se svim sredstvima da “budni” ne mogu komunicirati kako ne bi probudili druge. Oni će svim sredstvima nastojati da se probuđeni vide kao ludi ili delikventi. Što god da rade, nije važno. Kvantni skok se već dogodio. To je nezaustavljivo.

Čovječanstvo već gleda na biljke i životinje kao na duše koje ih oživljavaju. Čovječanstvo već poštuje majku Zemlju. Čovječanstvo već razumije da nema razdvajanja.

Duše koje se sada inkarniraju već dolaze kao učitelji. Nema više eksperimentiranja. Oni se inkarniraju samo da bi naučili voljeti. Možda svjedočimo totalnoj promjeni ili ne. Prijelaz bi mogao trajati tjedan dana ili 300 godina. Ali to je nezaustavljivo. Što god se dogodilo tijekom tranzicije, zapamtite jednu stvar: vi ste se ponudili biti ovdje i sada. Što god da se dogodilo. Vi ste motori promjena.

Od tebe se traži samo jedno. Samo jedno.

Nemoj biti “hrana”. To je jedino što moraš učiniti. Jednostavna stvar. Nemoj biti hrana. Ljudsko biće je jedan od najmoćnijih generatora koji postoje. Mi smo vrtlozi. Ovisno o polaritetu na koji se uskladite, stvarate visoke ili niske frekvencije.

atma.hr – 52
Ti tamni entiteti se hrane niskim frekvencijama, mi ih hranimo tisućljećima. Buđenje čovječanstva nagnulo je kolektivni vrtlog prema visokim frekvencijama. Zbog toga napadaju s takvom žestinom. Umiru od gladi.

Povežite se sa svojom dušom. I pazite na sebe.

Ako vaša duša rezonira s ovim riječima, ne dajte više ni sekunde svog postojanja da bude hrana. Uklonite niske strasti svog života. Mržnja, ogorčenost, zavist, strah, poroci, nezdrava hrana, laži, ambicija. Sebičnost, tuga, nepovjerenje. Sve to stvara gustu energiju. Hrana za tamne. Budite svjesni svojih emocija.

A ako se u bilo kojoj prilici osjetite u bilo kojoj od tih niskih vibracija, promijenite svoju energiju. Pustite neku glazbu koja će vas podići.  Pjevajte. Plešite. Dišite. Zapalite tamjan. Zagrlite svoje mačke. Zagrlite prijatelja. Zagrlite svog psa. Zagrlite svoju mamu. Zagrlite svoju obitelj kućnih ljubimaca.

Idite u šetnju prirodom. Meditirajte. Vježbajte. Učinite sve što je potrebno. Ta se energija odmah mijenja. Jer ti služiš kao hrana.

Uvijek budi svjestan. I jedino što se traži od tebe je da ne hraniš mračne horde. Nahrani svoju dušu svime što ti pomaže ustati. Ako se naviknete živjeti u frekvenciji ljubavi, vaša će se stvarnost bez napora promijeniti u vašu volju.

BHAGAVAD GITA

Vi ste moćno biće. Nezaustavljivi ste. Ne bojte se ničega.

Oslobodite svoj um od “matrice”. Usmjerite svoju pozornost na ono što želite. Ali prije svega, zabavite se, budite sretni, nasmijte se, pjevajte, plešite.

Volite. Živite tako da volite sve.

I ti si dio toga.

Zajedno sa zvijezdama i suncem.

I svim galaksijama svemira.

Ti si ljubav.

Alejandro Jodorowsky