Odaberite kristal na slici, a zatim pročitajte savjet kojeg trebate u ovom trenutku.

atma.hr – 52
Broj 1 – Tirkiz

1 6

Ako ste odabrali ovaj kamen, vrlo je vjerojatno da ne izražavate svoje mišljenje i emocije u području vašeg života gdje biste trebali!

Odvojite malo vremena i sjednite s tirkizom u ruci u tihoj meditaciji i zamolite arhanđela Mihaela da pošalje toplu pročišćavajuću bijelu svjetlost kroz grlenu čakru kako bi vam pomogla u čišćenju bilo kakve blokade u energiji.

Zatim, trebate zatražiti pomoć arhanđela Raguela da vam pomogne da učinkovito komunicirate o onom području vašeg života o kojem  ne možete otvoreno razgovarati.

Ako ste zabrinuti zbog toga što će drugi misliti o vama u ovoj situaciji, pozovite ova dva arhanđela kako bi vam pomogla da otvoreno govorite vašu istinu i da se stvari odvijaju za vaše  najviše dobro i svih drugih oko vas. Oni će vam pomoći!

atma.hr – 52
Broj 2 – Ružičasti kvarc

2 6

U ovom trenutku u svom životu imate nekih problema koji vas sprječavaju da osjetite bezuvjetnu ljubav prema određenoj situaciji ili osobi (možda i prema sebi).

Možete zatražiti od Božice Majke da dođe u vaš prostor dok držite ružičasti kvarc na svojoj srčanoj čakri. Zamolite je da pošalje iscjeljujuću ružičastu svjetlost u vašu srčanu čakru.

Možda zadržavate misli ili osjećaje iz prošlosti, koje morate procesuirati – prihvatiti ili oprostiti. Možda zadržavate ljutnju ili zamjerate?

Božica vam može pomoći da doživite suosjećanje i ljubav koja je potrebna kako bi se oslobodili toga jednom zauvijek. Ako vam netko padne na pamet dok čitate ovo, velike su šanse da je to to!

Moćna kombinacija je korištenje ružičastog kvarca, ružičaste svjetlosti i bezuvjetne ljubavi Božice. To je toliko iscjeljujuće i puno ljubavi da nikada nećete požaliti.

atma.hr – 52
Broj 3 – Gorski kristal

3 6

U ovom trenutku trebate jasnoću u vezi s određenom situacijom u vašem životu, kao i određeni poticaj snažne energije da to učinite!

Arhanđel Raziel donijet će vam duhovnu jasnoću i pomoći vam da potaknete svoju energiju.

Gorski kristal je kamen koji možete koristiti za jasnoću i psihičku svjesnost. Također se može koristiti s drugim kamenjem kako bi pojačali njihova ljekovita svojstva.

Sjednite, pozovite arkanđela Raziela i stavite gorski kristal na vrh glave, na krunsku čakru razmišljajući o situaciji koja vam predstavlja problem i u vezi koje vam treba više jasnoće.

Udahnite kroz nos brojeći do pet i polako izdišite kroz usta brojeći do pet.

Svakim udisajem neka vam predivna energija gorskog kristala pomogne da otpustite blokade koje vas sprječavaju da jasno vidite situaciju. Osjetit ćete kako vas vibracija kamena ispunjava i inspirira!

banner himalajska lampa

Broj 4 – Safir

4 6

Nalazite se u situaciji u kojoj vam je potrebno planiranje i vizija.  Safir je kamen koji koristimo za psihičku svijest ili psihičke vizije. To je prekrasan kamen koji se može koristiti zajedno s trećom čakrom koja se nalazi između vaših obrva.

Trebate li malo pomoći vezano za vašu viziju kako bi mogli krenuti naprijed s nečim? Ili jednostavno trebate znati kakvi će događaji biti u određenoj situaciji ako krenete dalje prema planu?

Imate vrlo dobru ideju jer ste nevjerojatno intuitivni, ali ipak, želite malo pomoći kako biste se kretali naprijed i imali viziju o tome kako ostvariti zadatak za najviše dobro svih koji su uključeni.

Često je dobra ideja staviti safir pod jastuk noću, tako da vam vaši snovi mogu pomagati s vizijom bliske i dalje budućnosti.

Pripremila: Suzana Dulčić za atma.hr