Foto: pixabay.com

Koja slika rezonira s vama? Pogledajte pažljivo ova tri anđela i odaberite onoga koji vas najviše privlači – on ima poruku za vas! Nakon što ste odabrali, pročitajte svoju poruku u nastavku.

atma.hr – 78
Anđeli izravno utječu na duhovnu prirodu ljudskih odnosa i nude nam mir, spokoj i sklad. Kroz duboku povezanost s njima možemo pronaći utjehu, pomoć i nadahnuće da prihvatimo sebe, oprostimo i pomirimo se.

Anđeli nam kroz svoju energiju i svjetlost pružaju ljubav i zaštitu koja nam je potrebna i njeguju našu dušu kako bi nam dali potrebnu snagu da pronađemo svoju unutarnju moć.

Odaberite anđela i pročitajte poruku koju vam je spremio.

1. Anđeo povjerenja

Kad ste žrtva negativnih, destruktivnih i ciničnih misli, nemojte se pretvarati da je sve u redu, već skinite povez koji vas zasljepljuje s očiju i srca i počnite vjerovati u život i u sebe.

Povjerenje je ključni sastojak sreće. Nemojte dopustiti da vas zarobi sumnja i strah. Povjerenje nam daje hrabrost da idemo naprijed i preuzmemo neke rizike koje inače ne bismo mogli poduzeti.

Naprotiv, kad nemamo povjerenja, uvijek biramo najsigurniju i najmanje zahtjevnu opciju, iz straha od patnje i pogrešaka.

Vjerujte anđelu povjerenja koji će vam pomoći da otvorite srce i um za dobrotu života i vjerujte svemu što vam može ponuditi.

Uzdajte se u božansku moć, sazdanu od dobrote i ljubavi, koja vas vodi i štiti.

atma.hr – 39

2. Anđeo čuvar službe

Ako ste odabrali ovog anđela, vjerojatno u ovom trenutku morate razumjeti pravo značenje učenja i znanja, kako ga pružiti drugima i zadovoljstvo koje dolazi od primanja.

Ako ste, s druge strane, duša koja se stavlja u službu drugima, anđeo čuvar nudi vam energiju, kontakte i resurse kako biste mogli promijeniti život ljudi i tako naš planet učiniti boljim mjestom.

Svojim talentima i svojom dobrom voljom možete poboljšati i svoje mjesto u Svemiru.

Prizivajte ovog Anđela kad god se osjećate umorno ili bespomoćno.

On je pored vas da vam pomogne u prevladavanju poteškoća.

atma.hr – 78
3. Anđeo vječne ljubavi

Anđeo ljubavi donosi jasnu poruku svima onima koji su odabrali treću sliku: Ljubav je vječna i kad jednom uđe u naše srce ne može se izgubiti.

Ako patite od gubitka ljubavi (razvod, tuga), znajte da se sa svakim ljubavnim iskustvom duša širi i razvija. Kao da je u nju ubrizgana ljubav.

Kad izgubimo nekoga iz svoje blizine, ljubav se ne smanjuje: ostaje s nama, postaje dio nas i pridonosi našoj duhovnoj evoluciji.

Ovaj anđeo donosi utjehu i nudi vam svijest da ljubav može prijeći granice jednog života i nikada ne umire.

Prizovite ovog Anđela da vam pomogne da se riješite straha da je ljubav ograničena.

Ljubav koju unosite u sebe zauvijek ostaje u vašoj duši.

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić

31 ANĐEOSKE PORUKE

Dr. Doreen Virtue: ANĐEOSKE PORUKE

Priručnik i karte za proricanje

Ove karte za proricanje donose nevjerojatno precizne anđeoske poruke upućene vama i drugima. Svaka karta sadrži prekrasne slike anđela, te poruku koju vam anđeli žele prenijeti.

Pomoći će vam da shvatite svoju životnu zadaću, da prepoznate srodnu dušu, kakav posao izabrati, gdje živjeti, te odgovore na ostala važna životna pitanja.

Dr Doreen Virtue je osmislila ove karte prema svojim vidovnjačkim sposobnostima te je koristila najčešća pitanja i anđeoske odgovore kako bi stvorila jedinstveni set karata s vodičem za proricanje.

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here