Foto: pixabay.com

Svaki ključ predstavlja nas i našu magijsku sposobnost. Odaberite ključ koji vas najviše privlači i otkrijte kakvu vam poruku šalje.

atma.hr – 52
Ključ #1

Ono što trebate shvatiti je da niste nikada sami. Uvijek ste na vezi sa Svemirom, povezani sa svime što živi. Ipak, vi ste slobodna duša i trebate biti neovisni. Stoga biste se trebali osloboditi otrovnih odnosa.

Idite u šumu i uzemljite se. Pronađite ravnotežu u zelenoj šumi i vjerujte svim dijelovima života.

Nas usmjeravaju energetske struje. Premda nas energija može usmjeravati cijelo vrijeme, trebali bismo pronaći našu svetu unutrašnjost – baš kao što su to mudraci godinama činili.

Možda se osjećate izgubljeno, ali nemojte zaboraviti da zapravo nismo nikada uistinu izgubljeni  i da uvijek idemo prema Svjetlu. Meditacija vam može pomoći i pružiti uvid u čudo koje zovemo život.

Ključ #2

Ako ste odabrali ovaj ključ, onda ste rođeni da biste stvorili čuda. Dobra sreća je na vašoj strani.

Samo jedan korak vas dijeli do uspjeha. Uronite u svoje čarobne moći – bacite čaroliju, onu koja je dala čarobne moći tolikim ljudima.

Važan savjet bi bio da naučite kako uravnotežiti svoje različite aspekte. Morate pronaći ravnotežu.

Uzemljenje vaših energija može biti vrlo korisno.

atma.hr – 52
Ključ #3

Sve što trebate je ljubav. Ljubav otvara vrata, ljubav osvaja sve, ljubav je savršen lijek za sve vrste bolesti. To je ono što trebate razumjeti i zapamtiti. Sa svojom ljubavlju moći ćete otvoriti vrata uspjeha.

Bili ste povrijeđeni zbog ljubavi i taj teški teret usporava vaš put. Riješite se toga. Oprostite sebi i drugima.

Vaše srce je doista romantično, čeznete za jedinom istinskom ljubavlju koja vas može učiniti nepobjedivim. Ta posebna osoba je vrlo blizu. Jedina stvar koju morate učiniti je otvoriti se ljubavi. Očistite srčanu čakru. Pošaljite jasnu poruku Svemiru.

Ako ste već u vezi, upotrijebite snagu ljubavi da osvježite svoju vezu.

Ključ #4

Vi žudite za skladom, ljepotom i mirom. Toliko toga se dogodilo u prošlosti, ali sada je vrijeme da se oslobodite toga. Koristite ovaj ključ da otpustite prošlost. Ono što vas je povrijedilo treba otpustiti. Prošlost više ne može utjecati na vašu budućnost.

Doista vjerujete da bi život trebao biti jednostavan. Savjet za to je vrlo jednostavan.

Trebate odmor od detalja i teških rasporeda. Pokušajte pronaći određeno vrijeme za sebe. Odaberite aktivnosti i osobe koje pojednostavljuju vaš život.

Alkemičari vjeruju da je Svemir tako jednostavan da se sva njegova magija može upisati u mali smaragdni žig.  Ne trebate složeno razmišljanje kako biste uspjeli. Vjerujte svojoj intuiciji.

LJILJANA POSAVEC KNJIGE

Ključ #5

Ovaj ključ je najambiciozniji. Ako ste njega odabrali onda ste vjerojatno vrlo usmjereni. Zapamtite da je život igra i divno putovanje. Odredište je važno, ali isto tako i putovanje – ako ne i više.

Držite svoje ciljeve postavljene  visoko, ali ne zaboravite se nasmijati, zabaviti i shvaćati stvari opuštenije. Važno je održavati ravnotežu između stvari koje želite postići i malih stvari koje vas svakodnevno čine sretnim.

Ne zanemarujte se pokušavajući postići svoje ciljeve. Bit ćete sretni samo ako budete vjerni sebi.

Vjerojatno vjerujete da se morate jako truditi da biste uspjeli – ili raditi više da biste živjeli udobno. Ali ljudska bića nisu toliko složena. Sve što trebamo je ljubav. Pokušajte pronaći jednostavna rješenja. Što je jednostavnije, to je bolje!

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić