Jedinstvena online edukacija koja spaja modernu neuroznanost i drevna šamanska učenja i prakse – po prvi puta na našim prostorima i hrvatskom jeziku!

Tema cjelovitog zdravlja aktualnija je više no ikada prije. U današnjem užurbanom svijetu, težnja za holističkim blagostanjem i duhovnim rastom postaju okosnicom održivosti.

Preko 5000 godina stara praksa energetske medicine govori o istim stvarima koju potvrđuje i današnja znanost. Tradicionalni šamani, praktičari i inženjeri energetske medicine, oduvijek su smatrali da su sve bolesti iste i ništa drugo no simptomi duhovne bolesti – gubitak osjećaja jedinstva s prirodom, svijetom i univerzumom.

Dr. Alberto Villoldo, svjetski priznati stručnjak u području energetske medicine, tvrdi da svako iscjeljenje počinje od iscjeljenja našeg duha. To znači da, osim na zdravlju svojeg fizičkog tijela, trebamo istovremeno raditi i na našim emocijama, ali i balansu našeg energetskog polja.

Kada stvorimo uvjete za zdravlje, bolest nestaje.

Po prvi put na našim prostorima otvara se mogućnost za upis prvih studenata u 6-mjesečnoj online školi za certificirane praktičare energetske medicine po učenjima dr. Alberta Villolda.

Dr. Alberto Villoldo vodeći je glas na polju holističkog istraživanja zdravlja i svijesti. Nakon što je doktorirao psihologiju, posvetio je više od 30 godina svog života proučavanju medicinske antropologije i prakticiranju drevnih znanja, posebice domorodačkih naroda Amerike.

Utemeljitelj je Društva “Four Winds Society”, organizacije posvećene premošćivanju jaza između drevne mudrosti i moderne znanosti te sveobuhvatne škole energetske medicine nastale iz 40. godišnje prakse, znanja i mudrosti koje su dr. Villoldo i Marcela Lobos primili od svojih učitelja s visokih planina Anda, Perua, Chilea kao i mentora iz domorodačkih plemena sjeverne Amerike i tibetanskih budističkih redovnika.

Zašto odabrati certificiranu obuku energetske medicine dr. Alberta Villolda?

Ovo školovanje premošćuje drevnu mudrost s benefitima digitalnog doba i zahtjevima suvremenog čovjeka, otvarajući onima koji se osjećaju spremnima i pozvanima vrata energetskog rada i pokretanje osobne evolucije.

Ovaj program je namijenjen onima koji se žele baviti šamanskom energetskom medicinom ili žele integrirati ove tehnike u svoju praksu kao terapeut, liječnik, psiholog, savjetnik, trener ili savjetnik za zdrav način života. No, također je prikladan za sve koji žele otkriti znanja, vještine i iscjeliteljske prakse za svoj osobni rast i obrazovanje. Za upis na edukaciju nije potrebno predznanje u području energetske medicine ili bioenergije.

U središtu ove obuke je predanost osnaživanju pojedinaca znanjem, vještinama i praksama kako bi iskoristili svoje urođene sposobnosti iscjeljivanja i njegovali zdravlje na svim razinama. Kroz sveobuhvatan nastavni plan i program koji su pripremili dr. Alberto Villoldo, Marcela Lobos i mnogobrojni drugi iskusni praktičari i stručnjaci na tom području, studenti se vode na put samootkrivanja, osnaživanja i duhovnog buđenja.

Intenzivna mentorirana 6-mjesečna edukacija

Škola nudi raznovrstan raspon teorijskih i praktičnih znanja osmišljenih da zadovolje jedinstvene potrebe i interese učenika u svakoj fazi njihova putovanja. Bilo da ste iskusni praktičar koji želi proširiti svoje vještine ili početnik koji kreće na svoje iscjeliteljsko putovanje, ova online obuka energetske medicine nudi fleksibilnu i prikladnu platformu za osobni rast i transformaciju.

Putem redovitih tjednih zoom poziva uživo, interaktivnih rasprava i online foruma, studenti imaju priliku povezati se s učiteljima i kolegama, potičući osjećaj zajedništva i podrške koja poboljšava iskustvo učenja. Štoviše, online format školovanja omogućuje svima da uče vlastitim tempom i od bilo gdje, što ga čini idealnim i fleksibilnim programom za zaposlene odnosno bilo koga sa zahtjevnim rasporedom.

Online škola za certificirane praktičare energetske medicine dr. Villolda nudi jedan od najcjenjenijih programa u području holističkog obrazovanja, osnažujući pojedince da otključaju svoj puni potencijal i prihvate život pun vitalnosti, svrhe i duhovnog ispunjenja. Tijekom proteklih 35 godina kroz ovu obuku prošlo je preko 25000 studenata iz svih sfera života – učitelji, njegovatelji, znanstvenici, građevinski radnici, medicinske sestre, psiholozi, terapeuti i drugi.

Prva hrvatska grupa studenata kreće sa školovanjem 09.04.2024.

Bilo da dvoumite jeste li spremni za ovu obuku, istražujete svoje opcije ili ste već sigurni da biste željeli poći ovim putem, naši akademski savjetnici su tu kako bi odgovorili na sva vaša pitanja i dali vam smjernice. Za više informacija i konzultaciju sa savjetnicima škole posjetite: https://www.albertovilloldocroatia.com/oem/Alberto Quote oem hr 1 hr