Bikovi, pomrčina Mjeseca u Vagi 25.3. iznijet će neke informacije na vidjelo. Te informacije je možda teško probaviti, ali uvijek je bolje znati istinu. Što god da se pojavi, znajte da će se u tjednima koji slijede vjerojatno otkriti više. Vodenjaci, u ovoj sezoni Ovna osjećat ćete se slobodoumnijim, strastvenijim, komunikativnijim i kreativnijim. Ne morate čekati da se sve u potpunosti formira prije nego što nešto učinite, samo odmah uskočite. Sve je moguće ako imate dovoljno samopouzdanja da to učinite.

atma.hr – 52
Ovan

Dragi Ovnovi, sretan vam rođendan! Sada je vaše vrijeme i vjerojatno žudite da zakoračite u središte pozornosti! Spremni te ispričati svijetu svoje najveće snove i onda potrčati za njima. Ovo bi bilo sjajno vrijeme za slavlje, za novi početak i razmišljanje o tome što želite postići u mjesecima koji dolaze.

Imat ćete dublje razumijevanje onoga što jeste i bit ćete motiviraniji nego ikad da izgradite osobni brend koji utjelovljuje vaše strasti. Nema sumnje da je ovo vrijeme da ostavite svoj dojam. Usredotočite se na ono što vam donosi radost, bez obzira kako se to drugima činilo. Sada je vrijeme da se usredotočite na ponovno rođenje i rast.

Razmislite o novim inspiracijama ili idejama koje možete unijeti u svoj život. Imate li novi poslovni pothvat ili želite započeti novi tečaj ili posao, sezona će vam biti posebno povoljna! Htjet ćete djelovati što bliže 19.3., jer 1.4. počinje retrogradni Merkur. Retrogradni Merkur obično se ne smatra dobrim vremenom za započinjanje novih stvari ili preuzimanje dugoročnih obveza. Međutim, to je moćno vrijeme za vraćanje na stvari i vraćanje prošlosti. Dakle, ako imate prošli projekt ili ideju koja nikada nije ugledala svjetlo dana, retrogradni Merkur će vam pomoći da je oživite!

S Chironom, asteroidom koji predstavlja naše unutarnje rane, također u Ovnu do 2026., pozvani ste da budete radikalno iskreni prema sebi u vezi s onim što ste prerasli i također budite iskreni u pogledu novog početka na koji ste spremni krenuti.

Kada su u pitanju pitanja srca, htjet ćete obratiti pozornost na pomrčinu Mjeseca u Vagi 25.3.. Ova pomrčina Mjeseca će vam jasnije pokazati gdje stojite kada je u pitanju trenutna veza. Možda ćete se probuditi ili shvatiti da se stvari više ne mogu nastaviti kako su bile. Pomrčine nam obično otkrivaju stvari, stoga obratite pozornost na to koja vam otkrića ili tragovi dolaze.

Vjerojatno će doći do snažne poruke ispod ove pomrčine. 8. travnja/aprila imamo još jednu pomrčinu; ovaj put, to je pomrčina Sunca, i to u vašem znaku! Ovo je moćna pomrčina koja podržava nove ciljeve i snove. Također je odlično vrijeme za rad na afirmacijama. Vaše zdravlje bi vam moglo biti na umu pod ovom pomrčinom.

Ovo je dan snage za iscjeljenje i rješavanje svih dugotrajnih zdravstvenih problema s kojima se treba pozabaviti. Ako ste se borili s nekim zdravstvenim problemima, ova pomrčina također može donijeti pozitivnu prekretnicu, pomažući vam da započnete svjetlije novo poglavlje.

atma.hr – 52
Bik

Sada kada je sunce u Ovnu, zapravo ćete se odmoriti, jer je dvanaesta kuća duhovnosti osvijetljena Ovnom. Više vremena za sebe i aktivnosti zbog kojih se osjećate opušteno i revitalizirano moglo bi biti na vašem popisu želja.

Na vašoj je strani snažna energija za nove početke i razmišljanje o tome koje sjeme želite posaditi u nastavku. Ali prije nego što se možete kretati što je novo, možda ćete morati obratiti dodatnu pozornost na ono što prvo treba očistiti. Iako će svi znakovi to osjetiti na određenoj razini, vi ćete to osjetiti više od većine.

Iako možete vidjeti i osjetiti svježu novu energiju posvuda oko sebe, bit će važno odvojiti malo vremena da raščistite prljavštinu i nered prije nego što uistinu možete poželjeti dobrodošlicu ovoj energiji u svoj život. Ako to još nije jasno, razmislite o tome što želite više i zatim vidite što je usklađeno, a što više nije. Vi ste planer zodijaka i vaša velika zemaljska energija pomaže vam da budete metodični u svom pristupu. Ako sadite sjeme, potrebno vam je pravo tlo, i iako može biti potrebno dodatno vrijeme i trud da se stvori pravo okruženje, nagrada će se itekako isplatiti!

Snovi bi sada mogli biti stvarniji nego inače i mogli bi vas motivirati da postavite nove ciljeve koje ćete vjerojatnije slijediti sljedeći mjesec.

Pomrčina Mjeseca u Vagi 25.3. iznijet će neke informacije na vidjelo. Te informacije je možda teško probaviti, ali uvijek je bolje znati istinu. Što god da se pojavi, znajte da će se u tjednima koji slijede vjerojatno otkriti više. 8.4. također se događa još jedna pomrčinu, ali ovaj put je to pomrčina Sunca u znaku Ovna. Ova pomrčina je moćnija od ove dvije i donosi snažnu inspiraciju u naše živote.

Što god da se manifestira krajem ožujka/marta, činit će se mnogo lakše upravljivim nakon ove travanjske pomrčine. Možda čak osjetite kako nova inspiracija pritječe, što vam omogućuje da izvučete najviše iz situacije u kojoj se nalazite.

atma.hr – 52
Blizanci

Sezona Ovna je dobro vrijeme za vas. Budući da položaj Sunca aktivira vašu društvenu stranu, osjećat ćete se sigurnije i samopouzdanije. Sunce će proći kroz vašu jedanaestu kuću umreženosti, tako da možete dobro iskoristiti svoj utjecaj i pomoći sebi i svojim suradnicima da postignete svoje ciljeve.

Postavite kristalno jasan dugoročni cilj i mogli biste početi napredovati prema njegovom ostvarenju. Koncentrirana izravnost i samopouzdanje Ovna nadopunit će vaše društvene i intelektualne interese ove sezone.

19.3., kada slavimo Ekvinocij, energetska mreža planeta kreće se u višu harmoniju, stoga upijte neke od tih harmoničnih vibracija i iskoristite ih da uravnotežite vlastito energetsko tijelo. Ovo će vam pomoći u tjednima koji slijede jer su dinamični! 25.3. dočekujemo prvu pomrčinu ove godine, lunarnu pomrčinu punog Mjeseca u Vagi. Ova će pomrčina istaknuti prijateljstva u vašem životu. Možda ćete otkriti da je određeno prijateljstvo odslužilo svoje u vašem životu, ili alternativno, možda poduzimate korake da biste se poslovno udružili s prijateljem, ili se čak možete zaljubiti u prijatelja u romantičnom smislu.

Ako udružujete snage s prijateljem, budite sigurni da je sve jasno i da ste oboje na istoj stranici. Vaš vladajući planet, Merkur, bit će retrogradan, što znači da je vjerojatnije da će doći do pogrešnih komunikacija. Isto vrijedi i ako u životu imate sukob s prijateljem. Uz veće šanse za pogrešnu komunikaciju, morat ćete se dodatno potruditi kako biste bili sigurni da se izražavate promišljeno i da vas se razumije na pravi način.

Stvari se mogu činiti malo zbrkanim pod ovom pomrčinom, ali pomrčina koja slijedi 8.4. pomoći će da se raščisti magla. Ova pomrčina 8.4. je pomrčina Sunca u znaku Ovna. To je jedan od najsnažnijih kozmičkih događaja za 2024.!

Ova će pomrčina za sve nas otvoriti vrata u novo poglavlje. Za vas će ovo novo poglavlje vjerojatno biti u vašem kreativnom životu. Može vam se ukazati fantastična prilika koja će vam promijeniti život ili ćete možda roditi ideju koja će vam vjerojatno biti nevjerojatno uspješna. Ako radite na kreativnom projektu, upotrijebite energiju koja stoji iza ove pomrčine da pogurate stvari naprijed. Svemir će biti na vašoj strani!

atma.hr – 52
Rak

Sunce počinje novo putovanje oko kotača zodijaka, a vi možda osjećate svježu inspiraciju i energiju kao rezultat toga. Sezona Ovna je poprilično u znaku vašeg posla. Tijekom ove sezone Ovna, kada sunce uđe u vašu desetu kuću karijere, mogli biste iskusiti neku napetost između svog profesionalnog i privatnog života. Iako obično volite provoditi većinu vremena kod kuće s voljenima i razmišljati o svom unutarnjem životu, ove sezone morat ćete biti oprezniji ako želite postići svoje ciljeve u karijeri.

Vaši nadređeni mogu pohvaliti vašu inicijativu i predložiti vam unapređenje na temelju vaših uspješnih novih projekata. Izravno tražite ono što želite i ponašate se kao da je to već vaše.

Ekvinocij 19.3. također je vrijeme moći za postavljanje namjera i rad na manifestaciji. Zapišite popis ciljeva i snova. Upotrijebite snagu svog uma da ih sve vizualizirate kako dolaze u vašu stvarnost i znajte da će vas energije Ekvinocija podržati u ovoj viziji! Pomrčina Mjeseca u znaku Vage 25.3. započet će naše putovanje u prvu sezonu pomrčina u ovoj godini. Ova pomrčina nosi temu završetaka, a za vas se čini da je to povezano s vašim domom i obiteljskim životom.

Možda se selite ili vidite promjene u svom obiteljskom životu. Ako ste doživjeli zategnute odnose s članom obitelji, ova pomrčina može biti kap koja je prelila čašu. Alternativno, možete otkriti da se vaša uloga unutar obiteljske dinamike mijenja. Možda ste radili previše ili ste se mučili kako biste se brinuli i uzdržavali člana obitelji; možete odlučiti da više ne možete nastaviti na taj način i da se stvari moraju promijeniti. Kakva god bila manifestacija, čini se da se nešto bliži kraju, bilo da je to navika, sukob ili nešto opipljivije poput selidbe ili prodaje kuće.

1.4., Merkur, planet komunikacije i ugovora, bit će retrogradan, stoga će biti važno vrlo pažljivo promotriti sve ugovore ili obvezujuće sporazume i provjeriti komunicirate li svjesno. Zatim, 8.4. dočekujemo vrlo snažnu pomrčinu Sunca u znaku Ovna. Ovo je jedan od najsnažnijih događaja u godini i pomoći će nam da otvorimo vrata za koja nismo ni sanjali da su moguća!

Ovo će biti fantastična vijest za vas kada je u pitanju vaša karijera. Bez obzira na snove ili težnje koje imate u vezi sa svojom karijerom, ova energija će vas jako podržati, stoga krenite u akciju i ostanite otvoreni za ono što vam dolazi! Prekrasna prilika za karijeru također bi vam se mogla pojaviti na ovaj dan. Izložite svoj rad ili se uvjerite kada su u pitanju vaši ciljevi u karijeri.

Ako nemate nikakve ciljeve u karijeri ili ste u mirovini, ova energija će vam pomoći potaknuti osjećaj svrhe, omogućujući vam da se osjećate više usredotočeno i strastveno na svoju svakodnevnu rutinu.

atma.hr – 52
Lav

Sunce je prešlo u vatrenog Ovna i to će donijeti dobar poticaj vašoj razini energije i osjećaju motivacije! Osjećat ćete se osnaženije i s više energije da započnete nove projekte i unesete svježu energiju u svoj život. Sada imate priliku izaći iz svoje zone udobnosti. Ovo doba godine može biti savršeno da raširite svoja krila i krenete dalje od običnog, iako ste sami strastveni, energični i orijentirani na akciju.

Aktivirati će vaš sektor dugih putovanja s mogućnošću putovanja u zadnji čas pa biste se mogli uhvatiti kako sanjarite o hvatanju aviona za novu lokaciju. Ovo putovanje će vam vjerojatno promijeniti život na mnoge pozitivne načine pa ako možete, učinite to! Alternativno, ako ste željeli rezervirati putovanje, ovo bi bilo dobro vrijeme da istražite tu opciju.

Čak i kraći odmor negdje ili posjet novom dijelu grada u kojem živite bio bi sjajan način da usmjerite dio ove optimistične, istraživačke energije! Vidjeti nove stvari i otvoriti se novim iskustvima uvijek je odličan način da unesete svježu inspiraciju i radost u svoj život.

Pomrčina Mjeseca u Vagi 25.3. započinje naš ulaz u sezonu pomrčina. Ova pomrčina sadrži teme završetaka, a za vas, čini se da se podiže neka teška težina. Možda privodite kraju važnu pravnu stvar ili ste bili u razgovorima ili pregovorima u vezi s nekim projektom. Čini se da se nešto logističko što je zauzimalo velik dio vaših misli bliži kraju, a to će biti dobra stvar! Nadajmo se da možete osjetiti lakoću koja slijedi i iskoristiti svoju mentalnu energiju za nešto mirnije i radosnije.

8.4. dolazi još jedna pomrčina; ovoga puta, to je pomrčina Sunca u znaku Ovna. Ova pomrčina Sunca moćan je pokretač koji vam može pomoći da iskujete nove putove i započnete nova poglavlja. Novi početak koji ulazi u vaš život mogao bi vas iznenaditi! Dakle, ostanite otvoreni i pogledajte što vam svemir šalje.

Razmislite o bliskoj suradnji s mentorom koji vam može pomoći da svoje dugogodišnje ideologije vidite u novom svjetlu. Može biti nevjerojatno zadovoljstvo učiniti ono što možete upravo sada da napravite promjenu.

Ovo je sezona velikih snova. Puno toga će se činiti mogućim ove sezone, ali ne zaboravite na svoj tempo.

atma.hr – 52
Djevica

Dok život možda vrvi oko vas, uzmite trenutak za stanku dok slavimo Ekvinocij i Novu astrološku godinu. Pronađite malo tišine i vježbajte zahvalnost za put koji ste prošli. Skloni ste podcjenjivati koliko radite i koliko ste uspješni, stoga si morate priznati i odati počast! Možda čak i rasporedite vrijeme za prijeko potrebnu brigu o sebi.

Možda ćete se osjećati ugodnije ako spustite gard i iskreno porazgovarate s voljenim osobama dok se sunce kreće kroz vašu osmu kuću emocionalnih veza i intimnosti. Budući da ćete htjeti duboko zaroniti u svoje i tuđe najintenzivnije emocije, povezanost na površinskoj razini zapravo može djelovati frustrirajuće.

Projekti koji uključuju zajedničku imovinu, poput ulaganja, štednje ili smanjenja duga, također mogu imati koristi od ovog doba godine. Također će se stvari vrtjeti oko tema vezanih uz novac. Ovo je sjajno vrijeme da pregovarate o dugoročnim ugovorima na poslu ili u njihovoj financijskoj suradnji.

Pomrčina Mjeseca u Vagi 25. ožujka nosi temu završetaka. Vaše financije će vjerojatno biti uključene pa ćete možda upravo tu primijetiti promjene. Možda radnom mjestu po ugovoru dolazi kraj ili možda konačno odlazite u mirovinu ili napuštate posao. Alternativno, možda ćete morati napraviti neke prilagodbe u načinu na koji ste trošili. Možda nekim prihodima ne dođe kraj, nego navici trošenja.

Ipak, ne mora sve biti negativno; ako za nešto štedite, možda konačno postignete svoj cilj ili možda dođete do nekog novog novca koji vam omogućuje slobodnije trošenje. Mnogo je mogućih manifestacija, ali čini se da će vam na umu biti novčana pitanja i da će doći do nekih prilagodbi.

Pomrčina Sunca koja slijedi 8.4. donosi priliku za nove početke. Ako ste se nosili s nekim financijskim stresovima, mogli biste pronaći odgovore koje tražite pod ovom Pomrčinom. Ova pomrčina Sunca također je dobro vrijeme da organizirate svoje financije i potrošnju ili možda razmislite o štednji za svoju budućnost. Na vašoj je strani fantastična podrška kada je u pitanju ovo područje vašeg života.

Vaga

Dok je Sunce u Ovnu, vi ćete biti zvijezda predstave, jer imamo snažnu pomrčinu u vašem znaku 25.3.. Ovo je lunarna pomrčina punog Mjeseca i ima temu završetaka. Čini se da bi za vas ovi završeci mogli biti povezani sa zdravstvenim problemom s kojim se suočavate. Možda ste bili na putu iscjeljivanja posljednjih nekoliko godina i sada počinjete vidjeti svjetlo. Ili ste možda otkrivali nove stvari o sebi i konačno ste tek počeli skidati više slojeva kako biste otkrili istinskijeg i autentičnijeg sebe.

Kakvo god da je putovanje, ono se čini duboko osobnim pa možda samo vi znate što se oslobađa iz vašeg života pod ovom energijom. Iako postoji još nešto u priči koja će se vjerojatno otkriti oko vašeg rođendanskog mjeseca, čini se da će ova pomrčina u ožujku/martu donijeti mnoge odgovore i uvide koji će vam pomoći na vašem putu.

Vaši odnosi jedan na jedan bit će još istaknutiji nego inače jer sunce prolazi kroz vašu sedmu kuću partnerstva, koja je također povezana s vašim znakom. Ova sezona nudi priliku da ojačate svoj osjećaj za sebe razmišljanjem o tome kako se predstavljate drugima i kako se oni predstavljaju vama, uz napredovanje u zajedničkim ciljevima i provođenje više vremena s onima koji su vam najbliži.

Nakon ove pomrčine 25.3., 8.4. imamo snažnu pomrčinu sunca u znaku Ovna. Ova pomrčina Sunca jedna je od najsnažnijih koje ćemo doživjeti tijekom cijele godine i donosi nove početke i svježu inspiraciju u vaš život.

Čini se da vas kakvo god putovanje samootkrivanja na kojem ste bili sada može voditi da poduzmete opipljive korake u svom životu. Iskoristite ovu pomrčinu sunca da poduzmete akciju i stvorite život svojih snova; osjetit ćete podršku!

Usmjerite energiju ove sezone i preuzmite vodstvo i u stvarima vezanim uz ljubav. Budite odvažni!

atma.hr – 52
Škorpion

Ovaj period je idealan za obavljanje svih onih naizgled beznačajnih zadataka, jer je sunce u Ovnu i osvjetljava vašu šestu kuću rutine i dobrobiti. Ovo je savršeno vrijeme da se usredotočite na svoje zdravlje – mentalno i fizičko.

Pomrčina Mjeseca u Vagi 25.3.otvorit će vam mnoge puteve. Bit će raščišćavanja pod ovom pomrčinom, posebno na emocionalnoj razini. Možda ćete osjetiti niz različitih emocija dok se krećete ovom energijom Pomrčine, ali u biti razmišljajte o tome kao o trenutku pročišćavanja u kojem ste u mogućnosti očistiti se iznutra prema van.

Budite spremni osjećati se lakše i optimističnije u pogledu onoga što je pred vama. Ovo čišćenje će biti pozitivan korak za vas i onaj koji će vam pomoći u utrti put naprijed. Naš unutarnji svijet postaje odraz našeg vanjskog svijeta, tako da kakvo god unutarnje čišćenje učinite pod ovom pomrčinom, na kraju će se početi projicirati u vaš vanjski svijet.

Pomrčina Sunca 8.4. je zapravo fantastična prilika da to pokrenete postavljanjem namjera i poduzimanjem akcijskih koraka kako biste poboljšali svoj život ili krenuli u novom smjeru. Ne brinite ako vam stvari nisu kristalno jasne, možda ćete morati dati vremena da vam se stvari otvore. Sve što trebate učiniti je ostati otvoren za primanje.

Ako želite kanalizirati ovu energiju na izravniji način, dobar način da iskoristite ovu energiju pomrčine Sunca je da se usredotočite na svoju dnevnu rutinu. Kako možete stvoriti rutinu koja vas podržava, hrani i produktivno? Kako možete stvoriti rutinu koja djeluje usklađeno i omogućuje vam da se usredotočite na ono što je uistinu važno? Ovo će biti snažna pitanja za rad u vrijeme pomrčine Sunca.

U svakom slučaju, očekujte da ćete  zablistati i restrukturirati svoje živote nabolje. Uživajte u putovanju!

atma.hr – 52
Strijelac

Sa Suncem koji se kreće u Ovnu, vaša peta kuća samoizražavanja i romantike može doživjeti provalu radosne, bezbrižne energije koja je u harmoniji s vašom ekstrovertiranom osobnošću. U ovom periodu, možete apsorbirati ovu vatrenu energiju i upotrijebiti je da se osjećate življe, sa svrhom i da slavite sve što ste postigli! Ponuda je pregršt na početku astrološke nove godine, stoga upijajte energije oko sebe i uživajte u njima! Osjećat ćete se okrijepljeno.

Možda je vrijeme da se odmorite od kratkih rokova i napravite više mjesta u svom rasporedu za zabavu i spontanost, po mogućnosti s ljudima do kojih vam je stalo. Flert i pronalaženje uzbudljivog kreativnog oduška još su dvije stvari za koje je ova sezona savršena. Dakle, istraživanje, kreativnost, ljubav i avantura će biti područja naglaska tijekom ove sezone. Možda biste željeli započeti nove projekte, družiti se s gomilom ljudi ili otići na novo mjesto.

Iako će sve to biti vrlo uzbudljivo, pokušajte ostati prizemljeni i sjetite se zašto radite to što radite. Vaša misija je pronaći načine da se prizemljite usred svih kretanja koja će se dogoditi ove sezone, stoga je namjerno usporavanje ključno.

Pomrčina Mjeseca u Vagi 25. ožujka/marta nosi teme završetaka. Može biti teško napustiti san ili napustiti svoje strahove oko tog sna, ali čini se da je to ono na što vas pomrčina poziva. Ponekad prerastemo svoje snove, a ponekad prerastemo svoje trenutne živote, koji nas onda pozivaju na stvaranje novih snova i ciljeva. Obratite pozornost na svoje snove oko ove pomrčine, jer oni također mogu sadržavati važne poruke za vas.

Kakav god prostor oslobodite za sebe ispod ove pomrčine Mjeseca u Vagi, dobro će vam poslužiti za pomrčinu Sunca 8.4. u Ovnu. Ova pomrčina Sunca jedna je od najsnažnijih u godini i sadrži nevjerojatnu energiju za nove početke. Ova će pomrčina otvoriti novi put za nove početke. Možda ćete čak otkriti da vam se pojavi novi kreativni projekt ili ideja.

Ova pomrčina Sunca također je fantastična energija za podupiranje svih novih snova i ciljeva koje možda imate. Odlučite se jer je svemir na vašoj strani!

atma.hr – 52
Jarac

Čini se da je mnogo promjena na horizontu za vas u nadolazećim mjesecima, ali sve te promjene guraju vaš život u smislenijem i pozitivnijem smjeru. Pomrčina Mjeseca u Vagi 25.3. bit će prvi veliki okus promjene koji ćete doživjeti ove godine. Ova pomrčina Mjeseca ima temu završetaka i čini se da se nešto približava kraju u vašoj karijeri. Moguće je da odlučite dati otkaz na poslu, prijeći na skraćeno radno vrijeme ili se možda povući s posla.

Alternativno, može se pojaviti nova prilika za posao u kojoj radite u novoj ulozi, uzimate više sati ili možda započinjete novi posao. Čini se da su sve promjene koje se događaju povezane s vašim osjećajima svrhe. Možda ste razmišljali o tome kako ćete provesti svoje vrijeme i konačno ste počeli shvaćati što želite raditi.

Pod pomrčinom Sunca u znaku Ovna, vaša pozornost će se okrenuti vašem domu i obiteljskom životu. Možete očekivati da ćete provesti puno vremena razmišljajući o onima do kojih vam je stalo i provoditi kvalitetno vrijeme s njima. Ovo je sjajno vrijeme da date prednost prilikama za zbližavanje s onima koji su vam najbliži, prisjećanje i zacjeljivanje emocionalnih rana. Postavite jasne granice i dajte do znanja drugima ako vam treba više podrške.

Možda ćete morati biti tu za člana obitelji u nekom svojstvu ili se vaša obitelj može proširiti. Selidba također može biti na dnevnom redu pod ovom pomrčinom, ili možete odlučiti obnoviti ili unaprijediti svoju životnu situaciju na neki način.

Dok će vaš dom i obiteljski život biti pokrenuti pod ovom pomrčinom, vaši unutarnji osjećaji “doma” također mogu doći na pregled. Osjećate li se u sebi kao kod kuće? Ovo je veliko pitanje za istraživanje u ovom trenutku. Općenito, sezona Ovna prouzročit će mnogo promjena, ali te promjene obećavaju svjetliju budućnost.

atma.hr – 52
Vodenjak

Ovo će biti vrlo energično, užurbano, društveno aktivno vrijeme za vas dok se sunce kreće kroz Ovna i vašu treću kuću komunikacije. Vaš će društveni raspored biti krcat događajima i osjećat ćete neodoljivu potrebu da provedete kvalitetno vrijeme sa svima koje poznajete.

Ako tražite način da zadovoljite svoju glad za znanjem, a istovremeno potaknete svoja prijateljstva, pokušajte organizirati izlet, upišite se na tečaj online ili čak jednostavno otiđite na izlet u obližnji muzej.

U ovoj sezoni Ovna osjećat ćete se slobodoumnijim, strastvenijim, komunikativnijim i kreativnijim. Ne morate čekati da se sve u potpunosti formira prije nego što to učinite, samo odmah uskočite. Sve je moguće ako imate dovoljno samopouzdanja da to učinite.

Pomrčina Mjeseca u Vagi 25.3. nosi temu završetaka. Pomrčine obično donose sudbonosne događaje koji nas stavljaju točno tamo gdje trebamo biti, stoga vjerujte onome što se događa, osobito ako nešto izađe iz vašeg života pod ovom pomrčinom. Ako osjećate potrebu za čišćenjem i otpuštanjem, slijedite ovaj instinkt i dopustite energijama pomrčine da vas vode.

Pomrčine mogu utjecati na sve nas različito i u različitim stupnjevima, stoga ostanite otvoreni i vjerujte procesu. Zatim slijedi pomrčina Sunca u znaku Ovna 8.4.. Ova pomrčina Sunca moćnija je i veličanstveno otvara put. To će utrti novi put i pomoći nam da krenemo naprijed u novom smjeru.

Za vas će ovaj novi smjer vjerojatno biti nešto kreativno ili možda nešto u komunikacijskom prostoru. Ako ste ikada razmišljali o pokretanju podcasta, pisanju knjige ili širenju svoje poruke, ova pomrčina Sunca je sjajno vrijeme da nešto poduzmete. Bit će podržani svi kreativni ili komunikacijski projekti.

Ovo je također odlično vrijeme da potaknete te kreativne mišiće i isprobate nešto novo. Pomrčine nas obično vode pa dokle god smo otvoreni, sigurni smo da ćemo pronaći znakove koje nam Svemir šalje. Uživajte u vožnji!

atma.hr – 52
Ribe

Sunce se upravo pomaknulo iz vašeg kuta zodijaka, a s tim obično dolazi val jasnoće, stoga ostanite otvoreni za nove uvide i informacije koje vam se mogu dogoditi.

Sunce u Ovnu aktivira vašu drugu kuću prihoda. Ovo je sjajno vrijeme da počnete pretvarati sve one sjajne ideje koje ste imali tijekom sezone, one koje ste podijelili s drugima, u prilike za zaradu. Kako budete učili razlikovati vrijedne obveze u svom životu, bit ćete više usklađeni s aktivnostima i zanimanjima koja su u skladu s vašim načelima.

Poboljšanje vašeg rasporeda i samopoštovanja imat će višestruki učinak na vašu financijsku liniju. Naučiti kako biti zdravo ‘sebičan’ ključna je lekcija sezone Ovna za Ribe i iako se to možda neće dogoditi preko noći, primijetit će veliku promjenu kada je riječ o stavljanju vlastitih potreba na prvo mjesto.

Pomrčina Mjeseca u Vagi 25.3. duboko će vas dirnuti. Ova energija pomrčine djeluje vrlo osobno i vjerojatno će vas dotaknuti na dubljim, nevidljivim razinama. Možda radite puno pitanja ili istraživanja. Možda zaranjate dublje u svoju podsvijest ili možda više pažnje posvećujete svojim snovima i misaonim procesima.

Ova pomrčina Mjeseca ima temu završetaka i čini se da ste vođeni da se riješite nezdravih misaonih procesa ili načina razmišljanja. Nije uvijek lako to učiniti sam, stoga potražite podršku prijatelja, obitelji ili čak terapeuta, piše Forever conscious. Ako ste skloni, prakse poput energetskog iscjeljivanja također mogu biti moćno oruđe za vas u vrijeme pomrčine i pomoći će vam da otpustite nakupljenu stagnaciju ili teške energije koje vam više ne služe.

Kako stižemo do pomrčine Sunca 8.4. u Ovnu, nova inspiracija i svježi valovi energije bit će na putu. Ako se kod pomrčine Mjeseca u Vagi sve vrti oko završetaka, kod pomrčine Sunca u znaku Ovna novi su počeci. Pomrčina Sunca je moćnija od ove u ožujku/martu pa se čini da smo stvarno ohrabreni da započnemo novo poglavlje u našim životima.

Čini se da je ovo novo poglavlje oko vašeg osjećaja vlastite vrijednosti i možda bi također moglo biti povezano s novčanim pitanjima u vašem životu. Možda ćete otkriti da ova pomrčina Sunca također donosi dobre vijesti kada su u pitanju vaše financije. Ostanite otvoreni za obilje!

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić