Jedna od najpoznatijih ruskih astrologinja Tamara Globa identificirala je dva znaka Zodijaka koje će u proljeće 2024. godine pratiti velika sreća. Njihovi će se životi u nadolazećim mjesecima preporoditi i moći će uživati ​​u radosnim, zabavnim danima, dobrim međuljudskim odnosima i velikim poslovnim prilikama.

atma.hr – 52
Lav

Ovog proljeća očekuje vas puno posla, kreativnih projekata i raznih angažmana koji zahtijevaju vaš doprinos, ali svi će napori biti okrunjeni uspjehom. Nadolazeći mjeseci općenito će biti obilježeni aktivnim promjenama i novim prilikama.

Imat ćete energiju i samopouzdanje da postignete sve što zamislite. Ili imate dogovor ili neku priliku u kojoj ćete moći pokazati svoje liderske kvalitete. Što se tiče financija, ovo je dobro razdoblje za ulaganja i dugoročno planiranje.

U proljeće ćete biti posebno privlačni drugim ljudima i svi će žudjeti za vašim društvom. Ipak, malo tolerancije i diplomacije nije na odmet, pogotovo u odnosu s kolegama, gdje bi moglo doći do manjih nesuglasica zbog vaše želje za dominacijom.

Proljetni dani u vama će probuditi duboke, lepršave osjećaje pa će Lavovi koji su sami biti otvoreni za nova poznanstva, a velika je vjerojatnost da ćete upoznati nekog posebnog. Zauzeti Lavovi će održati harmoniju u vezi, ali moraju biti spremni na kompromise.

Ne zaboravite brinuti o vlastitom zdravlju; proljetni umor mogao bi utjecati na vaše zdravlje. Priuštite si više sna, vježbajte, hranite se zdravije i održavajte ravnotežu između rada i odmora.

Ribe

Ribe, vaš život konačno postaje bolji od ožujka/marta! Pred vama je vrlo dobro poslovno razdoblje koje će rezultirati ne samo dobiti, već i korisnim, zanimljivim poznanstvima.

Očekuje vas vrlo ozbiljna odluka o karijeri; možda ćeš se pokriti i početi raditi za sebe, možda ćete promijeniti karijeru ili tražiti povišicu. U svakom slučaju, vaša odluka će se pokazati dobrom! Ne morate brinuti za svoje financije, očekuje vas osjetno poboljšanje financijske situacije.

atma.hr – 52
Ovo razdoblje je savršeno za kupnju većih, važnijih stvari poput namještaja, tehnike… Važne odluke mogu se donijeti i na privatnom planu; moguća je promjena vašeg emotivnog statusa – moguće su zaruke, brak, trudnoća, rođenje djeteta u bliskoj okolini…

Zauzete Ribe napokon će se oprostiti od dugogodišnjih problema i shvatiti što žele od partnera.

Slobodne Ribe mogu računati na romantičnu avanturu koja ima potencijal prerasti u ozbiljnu i skladnu vezu. Moguća je i uredska romansa – da, kontroverzna je stvar, ali bi se Ribama mogla isplatiti ovog proljeća.

story.hr/zena.blic.rs