Karmen Kos, hipnoterapeut i regresoterapeut poklanja Online (zoom) Opuštanje uz kreativne vizualizacije, tj. hipnozu za opuštanje.

U utorak, 16.01.2024. s početkom u 20:00 sati.

Opuštanje uz kreativne vizualizacije pomoći će Ti da se opustiš na fizičkom i psihičkom nivou i da se napuniš Životnom energijom.

Istovremeno ćeš imati iskustvo indukcije u hipnozu te osjetiti kakav je osjećaj biti u hipnotičkom stanju. Uzmi si u utorak navečer oko 45 minuta neometanog vremena samo za sebe, prijavi se na link ispod i vidimo se.

Link:
https://dashboard.mailerlite.com/forms/635708/109815868590917459/share

O čemu se radi?

U radu sa klijentima primijetila sam da se ljudi vrlo često uopće ne znaju opustiti ili im opuštanje teže ide, često su u nesvjesnom grču ili napeti i zbog toga umorni.

Radeći hipnoterapiju sa klijentima uvijek je početni dio procesa opuštanje: kroz dublje disanje, kroz opuštanje tijela, mentalno opušanje uz kreativne vizualizacije jer to je ustvari indukcija u hipnozu.

Osim što to opuštanje pomaže direktno pri terapeutskom procesu, moji klijenti se nakon terapije osjećaju vrlo odmoreno, napunjeno novom energijom, osjećaju se osvježeno, ugodno i revitalizirano što im pomaže u ispunjavanju zadataka u nastavku dana, ali i u sljedećim danima. Iako su prije terapije bili umorni i u stresu, nakon terapije njihova energija je  obnovljena.

Ako želiš takvo iskustvo za sudjelovanje na online (zoom) Opuštanju uz kreativne vizualizacije prijavi se kako bih Ti na vrijeme poslala zoom link za sudjelovanje.

To je moj poklon Tebi za dobar početak Nove godine.

Prijava na link:
https://dashboard.mailerlite.com/forms/635708/109815868590917459/share

Zoom link stiže na tvoj e-mail 2 sata prije najavljenog događaja.

Provjeri i svoju spam poštu.

O Karmen Kos

Karmen KosJa sam certificirani hipnoterapeu i regresoterapeuta.

Moja misija je da kroz terapeutski rad ovaj svijet učinim boljim mjestom za život.

Moj poziv i svrha su da kroz rad sa podsviješću, hipnoterapijom i regresoterapijom pomažem ljudima u rješavanju brojnih životnih problema i izazova koji su im se našli na životnom putu te ih blokiraju, zaustavljaju ili usporavaju da izraze svoj puni potencijal, da žive sretniji, zadovoljniji i uspješniji život.

Kroz terapeutski proces mijenjajući ili uklanjajući podsvjesne blokade, traume i uvjerenja koja im ne služe životi mojih klijenata mijenjaju se na bolje u mnogim segmentima.

Hipnoterapiju radim online.

Nije važno u kojem dijelu svijeta živite. Da biste prošli kroz terapeutski proces sa mnom na siguran i udoban način ne morate putovati dalje od svojeg dnevnog boravka i dalje od zaslona vašeg laptopa, tableta ili mobitela.

Direktni kontakt:
https://www.karmen-kos.hr/index.php/kontakt

 Više informacija pronađite na:
https://www.youtube.com/watch?v=xojh9LnydG8