Tražiš li nešto što ćete opustiti, motivirati i dovesti u novu stvarnost? Tražiš li za sebe puno više mira, radosti i lakoće? Želiš li blistati u Mjesecu LJUBAVI?
Ako je tvoj odgovor DA, onda si na pravom mjestu! Pošalji poruku OTPUSTI STRES na [email protected]

O ČEMU SE RADI?

Online program OTPUSTI STRES – Meditacija i motivacija sa Marizom u trajanju 3 mjeseca.
Zašto 3 mjeseca? To je period koji je minimalno potreban da usvojimo nove navike i okrenemo se sebi uz redovito i predano praćenje programa za što je potrebno samo 30 minuta dnevno.
Program je u potpunosti online. Pratiš ga kada stigneš.

ŠTO 3 MJESEČNI PROGRAM UKLJUČUJE?

9 x audio zvučne meditacije na različite teme u MP4 formatu u trajanju od 15-20 min na trajno korištenje.
9 x tjedni planer- zadaci za svaki dan u tjednu i 9 x tjedne afirmacije (3 kom) na novu temu
3x LIVE Zoom susreta u trajanju od 40 min

KADA SE MOGU PRIKLJUČITI programu OTPUSTI STRES?

Programu se možeš priključiti svakog 1. ili 15. u mjesecu nakon čega počinje teći tvojih 3 mjeseca

ŠTO JE CILJ ONLINE PROGRAMA OTPUSTI STRES?

Cilj programa je SMANJIVANJE STRESA i svakodnevno OPUŠTANJE i BALANS cijelog našeg bića uz pomoć vođene meditacije i tjednih zadataka koji služe osvještavanju šta nas koči u napretku i miru. Učimo naše tijelo da se spusti iz napetog stanja gdje je tijelo puno adrenalina u prirodno i opušteno stanje. Prihvaćanje sebe i ljubav prema sebi, radost i lakoća u svakodnevnom životi su ciljevi ovog programa.

ZAŠTO MEDITACIJA?

Meditacija je prirodan način otpuštanja neprestanih tokova naših misli i nije vezana ni za koju religiju. Meditacija je usporavanje i čišćenje našeg uma i susret sa nama samima. To je prirodan proces u koji često  i sami spontano ulazimo a osjećaj je sličan onome kako se osjećamo neposredno pred spavanje. Cilj meditacije je da umirimo sebe, da umirimo tu neprestanu moždanu aktivnost i da dozvolimo svom tijelu trenutak mira i opuštanja.

ZAŠTO VOĐENE MEDITACIJE/VIZUALIZACIJE?

Puno je LAKŠE meditirati UZ VOĐENU MEDITACIJU. Slušate zvuk i glas koji vas vodi i na taj način vaše misli puno manje lutaju. Lagano i ugodno pratite zvuk glasa koji vam pomaže da utonete u mir, opuštanje i lakoću. Prilikom takve meditacije je prisutna i VIZUALIZACIJA gdje uz pomoć glasa koji slušate idete na lijepa i opuštajuća mjesta.

NA KOJI NAČIN KORISTITI OVAJ PROGRAM?

Ponedjeljkom u vaš mail sandučić dolazi nova audio MEDITACIJA koju slušate cijeli tjedan.
Stižu 3 tematske meditacije mjesečno. Također dobivate i 3x tjedni PLANER za svaki dan u tjednu i
3x po 3 afirmacije za taj tjedan. 4 tjedan slušate omiljenu meditaciju ili snimku Zooma.

Meditacija je u Mp4 obliku i možete ju preuzeti na bilo kojem uređaju mobitelu ili laptopu.

Potrebno je osigurati UVJETE za slušanje meditacije. Bitno je da ste SAMI, idealno bi bilo slušati vođenu meditaciju ujutro ili navečer. Sjednite ugodno na stolicu ravnih leđa ili legnite i zatvorite oči. Svaki dan poslušajte svoju vođenu meditaciju. Ako si ne možete osigurati mir u kući ili ste izuzetno nemirni i ne uspijevate mirno sjediti ili ležati odite van u šetnju, stavite slušalice i na taj način poslušajte meditaciju dok šetate ili negdje sjednite.  Bitno je slušati redovito, svaki dan. Moguće je da će se vaše tijelo buniti, osobito ako ste novi u meditaciji. Potrebna je upornost i redovitost i redovito rješavanje dnevnog zadatka.

Vrijeme potrebno za praćenje programa: oko 30 min dnevno. 20 tak minuta meditacija + 10 tak minuta za dnevni zadatak i čitanje afirmacija.

1x MJESEČNO GRUPNI LIVE ZOOM SUSRET PETKOM ili PONEDJELJKOM U 19H u trajanju od 40 min

Na grupnom LIVE Zoom susretu kratko se obrađuje neka tema npr. ljubav, zahvalnost, samopouzdanje, novac te nakon toga krećemo zajedno u meditaciju na istu temu. Prednost grupnog LIVE Zooma je što možete postavljati pitanja. Također kada zajedno meditiramo, onda je snaga meditacije još jača jer je naša zajednička energija umnožena.

TVOJ ULOG ZA 3x MJESEČNI ONLINE PROGRAM OTPUSTI STRES:
120 eura/900 kn umjesto 150 eura

Uključuje 9 vođenih audio meditacije na trajno korištenje u trajanju od 15 do 20 minuta
9x tjedni planer + 9 x po 3 afirmacije
3x mjesečno grupni LIVE Zoom susret u trajanju od 40 minuta
Podrška – Instagram

O VODITELJICI ONLINE PROGRAMA OTPUSTI STRES Marizi Butorac, mag.oec

Privatni sam poduzetnik od 2005. godine. Bila sam pod velikim stresom i nisam znala kako ga se riješiti i uspostaviti balans u svom životu.

2017. godine prošla sam Tečaj Transcendentalne meditacije i od tada redovito meditiram svaki dan što mi je promijenilo život. Meditacija je u mom danu nezaobilazna i uvjerila sam se na vlastitom primjeru koliko može pomoći. Nakon toga su slijedile i druge edukacije iz energetskih i duhovnih tehnika.

Edukatorica sam odnosno certificirani Access Bars® Facilitator BF Access Bars tehnike gdje se uče 32 točke na glavi koje otpuštaju stres iz tijela putem LIVE edukcija .Također sam energetski body terapeut Access Consciousness -a (Pristup Svijesnosti). Praktičarka sam Shamballa by Ilona 2 stupanj i Thetahealinga, edikacije DNK 2 i Kopaj dublje.

Voditeljica: Mariza Butorac – mail:  [email protected]

https://www.instagram.com/mariza_butorac/        Instagram
https://www.facebook.com/MarizaButorac/           Facebook

PRIJAVITI SE MOŽETE I PREKO DONJE PRIJAVNICE

prijavi se