Ovaj mjesec u Theta Centru organiziramo vježbaonicu za theta praktičare su u sljedećim terminima:
12.02.2022. od 18 do 21 sati u ZAGREBU i ONLINE preko Zoom-a

NOVO!
Ova vježbaonica je prva eksperimentalna vježbaonica gdje ćemo istovremeno imati dvije ekipe: jednu u prostoriji i jednu ONLINE na Zoom-u. Naš novi sustav kamera, mikrofona i ekrana omogućavat će da se dvije ekipe u potpunosti stope i da rade zajedno.

Preduvjet je završen Osnovni tečaj.
Lokacija uživo:
ZAGREB: Theta Centar, Okićka 25

TEMA VJEŽBAONICE: Prihvaćanje
Vježbanicu drži Siniša
Ovo je četvrta u nizu od 12 vježbaonica na temu vrlina. Na ovoj vježbaonici PRIHVAĆANJE je visoko vibrirajući misaoni oblik koji nam se nudi kao inspiracija za proučavanje.

Ova vježbaonica će biti drugačija od ostalih, jer ćemo na početku napraviti i neke vježbe energetskog punjenja i podizanja osobne vibracije za cijelu grupu. To ćemo raditi kako biste mogli proširiti svoju svijest i obuhvatiti svojim umom ovo pričanje o vrlinama. Također će to imati i blagotvorni učinak na vaše fizičko i energetsko tijelo.

Vrlina prihvaćanja je jedna od lekcija na planeti Zemlji. Nekima je najteža…pogotovo prihvatiti da žive na Zemlji, u ljudskom tijelu. Mnogi bi se vraili na neko ljepše mjesto, ili pobjegli od svog života. Sušinsko prihvaćanje date siuacija putokaz je prema izlazu. Napraviti upravo suprotno od onoga što nam instinkt govori jest rješenje.

Strah blokira upotrebu ove vrline. Stav “Ako prihvatim izgubit ću.”, blokira upotrebu ove vrline.

Kad se ova vrlina upotrijebi svija se prostor i vrijeme. Nemoguće postaje moguće. Ovo je DNK3 razina upotrebe rada na sebi.

Ako ste theta praktičar dođite vježbati s nama 🙂

PRIJAVA ZA VJEŽBAONICE:
http://www.thetacentar.com/radionice-vjezbaonice/prijavnica-za-vjezbaonice