Savršeno smo sposobni iscijeliti sebe. Ako možemo iscijeliti druge, nema razloga zašto ne bismo mogli iscijeliti i sebe. Samo si trebamo dopustiti samoiscjeljenje.

Svaka je osoba kreator svoje ugodne ili manje ugodne realnosti i ima sposobnost kreiranja zdravlja i bolesti, ali isto tako u svakome od nas leži urođena sposobnost da tu energiju transformira i bolest iscijeli.

Svaka je osoba unikat s različitim sustavima vjerovanja i definicija, i svakoj boli ili bolesti treba upravo tako pristupiti.
Užurbani način življenja, stečena uvjerenja i definicije o životu i ljudima često dovode do toga da vlastito zdravlje ne uspijevamo staviti na prvo mjesto.

Često lako vidimo dublje uzroke problema kod drugih, no kada treba zaviriti u svoju podsvijest, osluhnuti svoje tijelo i jasno razumjeti vlastito stanje možemo naići na neočekivane prepreke našeg uma.

Da bismo shvatili na koji način odagnati bolove, izliječiti bolest ili riješiti problem, potrebno je razumjeti mehanizam koji je problem kreirao i naći pravi, korijenski uzrok problema. U protivnome, do pravog i dubokog iscjeljenja ne može ni doći i bolovi i bolesti perzistiraju.  Jer bolovi i bolesti su i kreirani kako bi nam prenjeli važnu poruku, a naš je zadatak da ih poslušamo.

iscjeljivanje sebe m

Radionica “Samoiscjeljenje” se održava ONLINE 17.07.2024. od 18 do 22 h. Na ovoj ćemo radionici

 • pobliže proučiti mehanizam nastanka problema u fizičkom tijelu
 • pozabaviti se vezom uma i tijela
 • osvijestiti emocije i vjerovanja o zdravlju i tijelu iz najranijeg perioda (često nazvan i period „dječje hipnoze“)
 • promotriti naša vjerovanja i definicije vezane uz zdravlje, iscjeljenje, ozdravljenje
 • produbiti svoj odnos s fizičkim tijelom
 • pronaći i počistiti uvjerenja i energije koje blokiraju naše tijelo da se iscijeli na svakom od nivoa
 • osvijestiti traume i vezanosti koje nosimo, a stvaraju nam bol, napetost ili bolest
 • napraviti iscjeljivanje pojačano energijom grupe

Napravit ćemo niz energetski moćnih vježbi:

 • dubinsko skeniranje tijela
 • što mi moja bol poručuje?
 • otklanjanje okolišnih utjecaja koji utječe na naše zdravlje iz našeg polja
 • čišćenje energija, emocija i vjerovanja iz prenatalnog perioda i perioda ranog razvoja koje kreiraju bol i napetost u sadašnjosti.
 • čišćenje i osvještavanje predačkih vjerovanja o tijelu, zdravlju i iscjeljivanju
 • otpuštanje energija iz kolektivne svijesti i prošlih života koje imaju utjecaj na naše tijelo danas

Na ovoj ćemo radionici produbiti znanja o povezanosti uma i tijela i znanja o samom iscjeljivanju te osvjestiti i transformirati energije koje koće da se naše tijelo fizički iscijeli. Zajedno ćemo ujediniti intuitivca i iscjelitelja u sebi i primijeniti tehniku Theta iscjeljivanja na nama samima kako bismo podigli kvalitetu i lakoću vlastitiog života.
Radionica je namjenjena ThetaHealing praktičarima sa završenim Osnovnim tečajem.Drugi su dobrodošli, no na jednom dijelu radionice, koji se odnosi na rad na vjerovanjima, potrebno je znanje ThetaHealing tehnike kako biste mogli sudjelovati.

Zbog velikog interesa za snimke, ova će radionica biti dostupna na našoj online platformi za sve. Možete ju poslušati kada god vam odgovara i koliko god puta želite. Snimke će biti dostupne svima koji kupe radionicu do 1.1.2025.
CIJENA OVE RADIONICE
53,00€

Voditeljica radionice:

anja 250Anja Živković Prof., filozofije i fonetike
Potaknuta željom za razmijevanjem svijeta i ljudi upisuje studij filozofije i fonetike, a nakon završenog studija zapošljava se kao audiorehabilitator gdje produbljuje svoja znanja proučavajući rani razvoj. Izazovi na području zdravlja i međuljudskih odnosa usmjeravaju ju prema Theta iscjeljivanju, koji joj pomaže da danas svoj život živi s lakoćom i bez bolova, a to je ono što i drugima želi.

Prijave na program

Obavezna prijava na radionicu “Samoiscjeljenje” preko donje prijavnice.

Prijavljeni će dobiti link za uključivanje u Zoom ODMAH nakon ispunjavanja prijavnice, u automatskom odgovoru na email koji ste upisali prilikom prijave. Radionica se održava preko programa Zoom.
Veselimo se vašem dolasku!