Foto: pixabay.com

Vrijeme vibracijskog razdvajanja je već odavno počelo, a sada se to razdvajanje odvija i u fizičkom svijetu. Čeka nas i težak i radostan period, oboje skupa teško shvatljivo, ali je tako. Stvari i pojave će vam postajati sve čudnije, doživljavat ćete stvari koje dosad nikad niste. Pošto je ovo izuzetno snažan portal, nađite vremena za sebe i jednostavno se otvorite primanju energija ovih nadolazećih kozmičkih valova.

atma.hr – 52
Drage svjetlosne duše!

Znam da je ovih dana izuzetno teško održati pozitivizam, vedrinu i ostati čvrst u svojim principima i stavovima. Tako malo je informacija na površini, koje bi i vaš um mogle umiriti i reći vam da niste ludi što i dalje ustrajavate u donošenju svjetla na Zemlju.

Svi imamo i svoje osobne probleme, te svakodnevicu koja nam postaje sve teža, jer se moramo najčešće boriti “s vjetrenjačama”, a i dalje biti u manjini kad se tiče stavova i pogleda na svijet. Nerazumijevanje u obitelji, na poslu u širem okruženju sada već postaje agresivno u vanjskom ponašanju ljudi oko nas. A mi moramo na sve to ostati mirni, razumijevati ih i praštati im po tisućiti put.

No, ako praštamo to ne znači i da opravdavamo takvo ponašanje.  Vrijeme razdvajanja (vibracijskog) je već odavno počelo, a sada se to razdvajanje odvija i u fizičkom svijetu. Čeka nas i težak i radostan period – oboje skupa teško je pojmljivo, ali je tako.

Dok ostajete pozitivno orijentirani, optimistični, te držite svoju visoku vibraciju istovremeno morate biti svjesni da smo jednom nogom i dalje u 3D sistemu.

atma.hr – 52
Treba primijeniti onu staru “misli globalno, djeluj lokalno”. Dakle, u svemu ovom, nađite mjeru, osjetite što je za vas istina i vodite se svojom intuicijom. Povrh svega toga, znajte da ste uvijek zaštićeni, da se o vama brine i da ste dio plana ne samo globalnog nego i plana vaše duše koja uvijek najbolje zna što vam je činiti.

Baš zato ne biste trebali zanemariti znakove vaših vodiča koje svakodnevno primate. Počnite obraćati pažnju konačno na njih i vidite gdje vam to i što vodiči sugeriraju da se uputite, što da uradite, itd. Dakle, za svaku dušu postoji drugačiji plan, vaš je zadatak da osjetite što je plan vaše duše.

Tako ćete znati i što učiniti sa svojom svakodnevicom – ostati na istom mjestu rada i življenja ili ga promijeniti, ostati s istom osobom s kojom ste dosad živjeli ili se zbog sve većeg neslaganja vibracija rastati, itd. Čeka nas sve mnoštvo odluka. Vaše unutarnje vodstvo će vam najbolje pokazati i pomoći vam pri njihovom donošenju.

No, da se osvrnemo na ovaj sadašnji trenutak i energije koje njime vladaju. Jesenja ravnodnevnica i tjedni nakon nje, donose posve nove energije i novi dah života, ako ga tako možemo nazvati. Stvari i pojave će vam postajati sve čudnije, doživljavat ćete stvari koje dosad nikad niste, a unutarnji sluh i vid će se konstantno povećavati.

atma.hr – 52
Pošto je ovo izuzetno snažan portal, nađite vremena za sebe i jednostavno se otvorite primanju energija ovih nadolazećih kozmičkih valova. Naime, mnogi od vas dobit će na poklon otvaranje skrivenih kodova u vama, koji sadrže sve znanje koje će vam trebati. Isto tako, mnogi će doživjeti “download” podataka koji će vam se razotkriti onda kad ih budete trebali. Blagi bolovi ili pritisak u čeonom režnju te na vrhu glave obično su pokazatelj da vam se upravo to događa.

Uz ove blage glavobolje, ide i ničim izazvana nervoza, kod nekih je anksioznost pojačana (jer izlazi van i ne može je se više zadržavati), a kod drugih se javljaju tzv. neidentificirani bolovi u tijelu, “ničim izazvani”. To je ono kad vas sve boli, odete doktoru, a nalazi i pretrage svi u redu.

Zanimljivo je da ovaj novi val donosi pojačanu potrebu kod mnogih da kažu glasno i jasno svoju istinu i da ono što su godinama držali u sebi sada nezadrživo kulja van iz njih. I to jednostavno ne mogu zaustaviti. To je naprosto jedan od načina pražnjenja nakupljenog bijesa, ljutnje, ogorčenja i nezadovoljstva, zato se ne čudite ako bude dodatnih svađa u obitelji i na poslu.

atma.hr – 52
No, ono što je najvažnije je da nam ovaj kozmički val donosi priliku da čisteći istodobno sve ono što nije ljubav u nama, budemo više otvoreni za put ka prelasku u 5D i da radosno dočekamo 12. mjesec kada se očekuje da novi val duša zaplovi ka 5D.

Mnoge predane duše odlučile su i dalje ostati na Zemlji u 3D ili 4D kako bi pomogle ovom novom “kontingentu” duša koje se upravo bude da taj proces obave do kraja. Nesebičnost s kojom to rade hvale je vrijedna, jer ostaju u kaljuži ovog svijeta dok bi za to vrijeme mogle uživati u prelijepom novom svijetu 5D.

No, morate znati da je duša tako odlučila još prije ove inkarnacije, tako da je sve što trebate – osjetiti što je plan vaše duše za naredni period i potom ga izvršavati.

Bitno je da se danas i narednih dana što više povlačite u svoju nutrinu, jačate svoj unutarnji mir i širite svoje razumijevanje.

Kako više razumijevate što se zaista događa ispod površine, tako se više u vama rađa nagon za opraštanjem i potreba da osobama u svojoj okolini pružimo Ljubav i suosjećanje. No, ponavljam, kao i ranije, ne treba se previše upletati u “drame”, već imati više stav tzv. neutralnog suosjećanja.

Vaš rad i vaš doprinos sastoji se u tome da nakupljeno svjetlo, znanje i ljubav širite u svojoj sredini, krećući se među ljudima, razgovarajući s njima i koristeći sve druge oblike komunikacije.

Oni od vas koji se osjete ponukanima da budu dio masovnih protesta koji se odvijaju u mnogim gradovima, neka tako učine. Oni koji ne osjete da je to njihov način doprinosa donošenju istine, pravde  i svjetla na planeti, neka to učine na njima primjeren način.

Svatko neka radi po vlastitom osjećaju!

Vrijeme je da počnemo živjeti iz srca!

Utočište – Sanctuary