Najavljujemo poznatog svjetskog terapeuta Avikala E. Costantina koji će u Zagrebu održati trodnevnu radionicu:
„OVLADAVANJE UNUTRAŠNJIM SUCEM”

Vrijeme održavanja: 23. (petak), 24. (subota) i 25.(nedjelja) lipanj 2023.

Mjesto održavanja: Sljeme / Hotel „Tomislavov dom“
Organizator: Panaceo Tim
Voditelj: Avikal Costantino

Cijena radionice: Cijena do 1.6. 2023. – 360 eura / Cijena nakon 1.6. 2023. – 400 eura

Smještaj: Prema izboru. Moguć je smještaj u hotelu „Tomislavov dom“ ili učesnici mogu svakodnevno putovati iz Zagreba (detaljnije na upit)

Prijave i informacije: [email protected] / 091 3772 354

Opis radionice:
SLOBODA BITI SVOJ – slijed radionica / Avikal / Hrvatska

Prepoznajući važnost teme SLOBODA BITI SVOJ, Avikal je razvio duboku i inovativnu viziju Unutarnjeg suca i njegove uloge kao branitelja ‘’statusa quo’’ osobnosti. U slijedu od 5 radionica Avikala nas vodi prema slobodi od kompulzivnog I podsvjesnog samoosuđivanja koje nas kažnjava krivnjom, sramom, nedostojnošću i omalovažavanjem te se smatra jednom od najznačajnijih prepreka na putu samospoznaje. Preobrazba je prijeko potrebna ako želimo živjeti puninom života i upoznati sebe u svojoj autentičnosti i jedinstvenosti. Sve dok Unutarnji Sudac kontrolira na svjestan ili nesvjestan način naš život, ne možemo doživjeti pravu ljubav, slobodu i ljepotu.

Prva u slijedu radionica:
OVLADAVANJE UNUTARNJIM SUCEM
Najvažniji korak da u potpunosti budemo ono što jesmo i ostvarimo svoj potencijal je naučiti se braniti od napada suca razvijanjem usredotočene budnosti i vještih sredstava.
Ova prva Avikalova radionica govori o: RAZUMIJEVANJU: zašto je Superego tu, kako je nastao, koje su njegove funkcije.
UČENJU: kako se obraniti od napada Superega i prekinuti unutarnji obrazac sukoba i ciklusa napad-reakcija.
DOLAZI SE U DODIR: s dubljim mjestima u sebi gdje se možemo doživjeti na opušten način i ponovno se povezati sa svojom suštinskom voljom i suštinskom snagom.

AVIKAL E. COSTANTINO
„Mogli biste me nazvati mistikom. Netkon čija je strast pomoći ljudima da se probude iz nesvjesnog načina života, prepoznaju njihov jedinstveni duh i integriraju ga u svoj svakodnevni život. Danas, s obzirom na svijet i njegove zahtjeve, čovjek je podijeljen između pukog preživljavanja i vođenja ispunjenog, smislenog života. Taj se rascjep očituje u društvenim sukobima, osobnim krizama, nezadovoljstvu i ekstremizmu. Da bismo nadmašili ove unutarnje i vanjske sukobe, moramo prepoznati intrinzično jedinstvo i jedinstvo života. Ali kako to učiniti? E, tu počinje moj rad. Radim s pojedincima i grupama kako bih ih osnažio u pronalaženju dinamičnih i kreativnih načina da ostvare, posjeduju i izraze svoju jedinstvenost i specifični potencijal. Nudim im praktične i opipljive alate koji će im pomoći u tom procesu.
Iz ovoga proizlazi svjež, nov, kreativan osjećaj samoidentiteta. Radikalna otvorenost cijelom polju mogućnosti. Živost, entuzijazam i goruća strast za životom.” Avikal E. Costantino je mistik, pjesnik i umjetnik borilačkih vještina, a znatiželja, strast i ljubav prema istini usmjerili su ga u podučavanje. Njegovo vlastito duhovno putovanje započelo je u njegovim ranim dvadesetima s pitanjem: “Tko sam ja?” To je postala temeljna iskra Avikalovog života i sve se počelo usklađivati s tom potragom.
Njegova ljubav prema borilačkim vještinama, koju je započeo 1970. godine, odvela ga je da podučava Aikido i Mač 1987. godine, dok je ljubav prema tijelu rezultirala diplomama i profesionalnim radom u Shiatsu, Yu-Ki i Seitai
(tehnike iscjeljivanja). Tijekom pet desetljeća putovao je i živio diljem planeta, upijajući mnoge kulture, religije i društvene sisteme. Bio je antropolog, sveučilišni predavač, slobodni fotograf, iscjelitelj i karoserijski radnik, obučavao menadžere i mentorirao najviše pozicionirane svjetske managere. Potaknut nepokolebljivom osjetilnom znatiželjom,
Avikal je posljednjih pet desetljeća na čelu duhovne filozofije i metafizičkih praksi. Direktor je Instituta Integral Being koji djeluje u Europi, Aziji i Australiji.
Dugi niz godina radio je zajedno sa svjetski poznatim mistikom, Oshoom, kao direktor Osho škole za centriranje i zen borilačke vještine u Pune, Indija. Njegova polja majstorstva uključuju Zen, Advaita, Satori, Dimenzije bića (Esencija), Yu-Ki, Seitai i Enneagram. Kao vodeći internacionalni duhovni učitelj i mistik, Avikal je autor bestselera poznat po svojim metodologijama koje mijenjaju život i svojom sposobnosti da potakne radikalno samoispitivanje. Njegove su knjige prevedene na više jezika, a njegov inovativni rad oko ‘Unutarnjeg suca’ utjecao je na ljude diljem svijeta. Njegove knjige koje su dostupne na engleskom jeziku su: “Who is In?”, “Freedom to be Yourself”, “When the Ocean Dissolves into the Drop”, “Without a Mask”, “Lust, Love and Prayer”

Prijave i informacije: [email protected] / 091 3772 354

ovladavanje unutrasnjim sucem knjige