Životne kušnje nisu namijenjene tome da satima ili danima sjedite paralizirani, pokušavajući odgovoriti na pitanje na koje još ne znate odgovor. Njihova je zadaća pokazati što točno trebate znati da biste mogli bolje živjeti i usaditi u vama dovoljan osjećaj samopouzdanja za prevladavanje budućih poteškoća ili još težih kušnji.

atma.hr – 52
Svi proživljavamo određena razdoblja života kada se čini da stvari ne mogu biti gore. Periodi kada je sve moglo ići glatko, ali postalo je teško nemoguće.

To može započeti na poslu, a zatim polako prelaziti na odnose, uništavajući sva područja vašeg života. To je poput poplave, koja pogađa sve.

Trebalo mi je mnogo vremena da shvatim da sve moje kušnje imaju jednu svrhu – da me nečemu nauče. Ali još više vremena trebalo je utrošiti na spoznaju činjenice da je svaka od tih lekcija nešto važnije u odnosu na sam test.

Bilo koji testovi uvijek su povezani s određenim poteškoćama. Kaotične su i same po sebi stresne. Ali što je s lekcijama koje one nose u sebi? Uz njihovu pomoć, učite postići unutarnji mir, pronaći svoju sreću, usprkos okolnostima.

Životne kušnje nisu namijenjene tome da satima ili danima sjedite paralizirani, pokušavajući odgovoriti na pitanje na koje još ne znate odgovor.

atma.hr – 52
Njihova je zadaća pokazati što točno trebate znati da biste mogli bolje živjeti i usaditi u vama dovoljan osjećaj samopouzdanja za prevladavanje budućih poteškoća ili još težih kušnji.

Svaki test koji prođete pokazuje vam alate potrebne da biste preživjeli i osjećali se dobro.

Ne dopustite da vam životne poteškoće ometaju daljnji razvoj i da vas urone u stres toliko da propustite sam smisao lekcije. Ili da vas natjeraju da prestanete biti dobri prema sebi.

Budite mirni u očekivanju odgovora. Neka vaša misija bude unutarnji mir i sreća, unatoč neizvjesnosti, poteškoćama i laganom osjećaju beznađa. Osim samog testa, morate saznati više.

Sada imate sve što je potrebno za sigurno putovanje na mjesto u kojem će vam biti lijepo. Sve poteškoće samo su dio puta koji vodi do vašeg odredišta.

ATMA/Prevela: Suzana Dulčić

Izvor: cluber.com.ua