Kad spustiš nebo na zemlju, odnosno digneš vibraciju i energetiku svog tijela dovoljno visoko, krenut će se rušiti sve što u tvom fizičkom životu nije nebo na zemlji. Nebo ne može živjeti na zemlji ako energija zemlje nije spremna s ljubavlju primiti nebo u sebe. To znači da će se početi rušiti u tvom životu sve što nisi kreirala iz ljubavi. Ako ćeš tada imati vezu koja nije isključivo kreirana iz ljubavi, unutar nje će se rušiti sve što nije ljubav. Isto će tako biti s tvojim prijateljstvima, tvojim poslom, načinom kako provodiš svoje vrijeme i kako vodiš svoj život. Činit će ti se tada da nešto pogrešno radiš i da je visoka vibracija kriva za to što se čini da se tvoj svijet za koji si se mučila raspada. Sjeti se, dijete, tada da se raspada samo ono što nisi kreirala iz čiste ljubavi. Raspada se ono za što je bila potrebna muka, a ne ljubav.

atma.hr – 52
Ako ti išta mogu od srca preporučiti, onda je to da ti glavna stvar u životu bude da živiš nebo na zemlji! Sigurno se pitaš što pod time mislim, kako to izgleda i kako se to radi.

Poznaješ li osjećaj u prirodi kad mirno i spokojno šećeš predivnim krajolikom potpuno svjesna ljepote oko sebe? Nekako prirodno, potpuno preplavljena ljepotom i trenutkom kojem svjedočiš, imaš spontanu potrebu podići pogled prema nebu. Kao da mu se klanjaš i zahvaljuješ. Potpuno okupana trenutkom i njegovom neopisivom ljepotom, pogleda uperenog u kristalno prostranstvo neba, istovremeno potpuno svjesna ljepote postojanja svuda oko sebe, kao da prestaneš osjećati tijelo i ne podliježeš više zakonitostima fizike.

Imaš osjećaj da lebdiš u bestežinskom stanju razlivena posvuda. Nemaš misli, niti ikakvih briga ili teških emocija, nemaš nikakvih potreba niti želja, kao niti prošlosti ili budućnosti. Samo postojiš preplavljena ljepotom trenutka potpuno zahvalna i zaljubljena i u taj trenutak i u svoj život, a osjećaj milosti koji preplavljuje ne samo tebe nego i sve što doživljavaš u tom trenutku se širi iz tvog tijela poput ugodnih valova ogromne nježnosti i ljubavne radosti. Tvoje postojanje preplavljuje beskonačna lakoća bivanja.

Takvo biokemijsko stanje tijela nazivam živi nebo na zemlji. U njemu ne postoji vrijeme, ne postoji potreba, niti želja, ne postoji briga, strah, ljutnja. U tom stanju postoji samo milostiva zahvalnost prepuna punine postojanja koja se poput beskonačnih valova ljubavi preplavljuje iz svake stanice tvog tijela na sve što postoji oko tebe i u istim se valovima u tebe ulijeva i iz tebe još dalje i dublje širi valove te iste ljubavne miline na sve što postoji.

Živjeti nebo na zemlji znači živjeti u takvoj energiji ili vibraciji tijela koju osjećaš dok čitaš prizor koji sam oslikala. Živjeti nebo na zemlji je DISCIPLINA koju mogu savladati samo oni koji znaju istinu o njezinoj vrijednosti. Čim se spozna ta istina, onda je živjeti nebo na zemlji lagano i prirodno. Ukoliko se ta istina ne spozna, onda se to čini nemogućom i teško ostvarivom misijom, koja je samo rijetkima dostupna.

atma.hr – 52
Ustvari, čini se poput nedostižne utopije u koju je teško povjerovati. Mučila sam se sa time da i sama povjerujem da to nije utopija, nego energetska stvarnost koju ne poznajem. Puno mi je godina trebalo da se usudim prepustiti se toj tzv. utopiji. Učinila sam to tek kad sam došla do zida svih svojih znanja koja me nisu dovela tamo gdje sam željela kroz njih doći, a to je bio život u lakoći, kao da živim nebo na zemlji. Shvatila sam da to neću moći umom i znanjem koje sam naučila, nego PREDAJOM životu da se živi kroz mene, bez straha.

Dijete moje, dopusti da te moje riječi otvore i nadahnu da si dozvoliš to o čemu pišem oprobati u svom životu. Dopusti si barem tjedan dana posvećenosti upravo tom cilju da savladaš disciplinu držanja visoke vibracije po svaku cijenu. Nemaš što izgubiti, a dobit ćeš spoznaju vrijednosti upravo te odluke i mogućnost da doneseš svjesno odluku da to počneš živjeti.

Odluka da disciplinirano izabireš držati svoju vibraciju visokom će tvoj budući život učiniti kvalitativno nemjerljivo drugačijim nego da ga nastavljaš živjeti iz stanja svijesti koje nema veze sa Božanskim, odnosno iz niske vibracije. Božanska je vibracija visoka, a umna niska. Izabrati život iz visoke vibracije znači izabrati ga živjeti iz Božanske svijesti, a ne iz uma.

Moram te sada na nešto upozoriti, a vrlo je važno da se toga sjetiš kad odlučiš testirati napisano u svom životu. Zapamti, dijete moje, ako odlučiš živjeti nebo na zemlji, morat ćeš ga prvo spustiti na zemlju. Sad me dobro slušaj, jer ovo je jako važno.

Kad spustiš nebo na zemlju, odnosno digneš vibraciju i energetiku svog tijela dovoljno visoko da osjećaš da je biokemija tvog tijela u stanju koje sam ti opisala, krenut će se rušiti sve što u tvom fizičkom životu nije nebo na zemlji. Nebo ne može živjeti na zemlji ako energija zemlje nije spremna s ljubavlju primiti nebo u sebe.

To znači da će se početi rušiti u tvom životu sve što nisi kreirala iz ljubavi. Ako ćeš tada imati vezu koja nije isključivo kreirana iz ljubavi, unutar nje će se rušiti sve što nije ljubav. Isto će tako biti s tvojim prijateljstvima, tvojim poslom, načinom kako provodiš svoje vrijeme i kako vodiš svoj život. Činit će ti se tada da nešto pogrešno radiš i da je visoka vibracija kriva za to što se čini da se tvoj svijet za koji si se mučila raspada. Sjeti se, dijete, tada da se raspada samo ono što nisi kreirala iz čiste ljubavi.

atma.hr – 52
Raspada se ono za što je bila potrebna muka, a ne ljubav. Dok se to raspada, OSTANI MIRNA i drži svoju vibraciju visokom, jer VJERUJ mi dušo moja premila, da je to rušenje ujedno i STVARANJE PROSTORA za KREACIJE IZ ČISTE LJUBAVI I SNAGE TVOJE VISOKE VIBRACIJE.

Tek će se tada otvoriti prostor da nebo živi u svoj svojoj punini na zemlji i da ga zemlja grli svom svojom ljubavi. Tada ćeš svjedočiti čarobnom plesu postojanja u kojem nebo i zemlja plešu kao jedno. To znači da će harmonija, punina, lakoća, obilje, strast, milostiva ljubav, dječja radost, kao i Božanska jasnoća i mudrost zračiti iz svih tvojih odnosa, poslova, izbora i odluka.

Tada ćeš kročiti zemljom kao Boginja koja zna da ljubi Boga i da on nju ljubi i da joj pripada kraljevstvo neba na zemlji u kojem joj je sve moguće što god poželi i da je sve tu da ona u tome uživa. Tada ćeš biti beskonačno zaljubljena u život i priliku da ga živiš na zemlji, noseći nebo u srcu. Bit ćeš beskonačno zaljubljena u svaki trenutak svog života, kako god da izgleda.

U svakom ćeš uočiti nešto čarobno što možeš voljeti i čemu se možeš diviti. Tvoje odluke će ići u smjeru još veće zadivljenosti i zaljubljenosti u život i njegovu ljepotu. Tvoja će koža tada blistati i oči se kristalno cakliti. Tvoje će stanice biti mlade, tijelo jedro, vitalno i zdravo. Tvoja će djeca biti dijamanti ljubavi, tvoji poslovi čarobni, a odnosi prožimajući.

Stoga, odaberi dijete moje, živjeti nebo na zemlji, bez straha. To znači da biraš živjeti DISCIPLINIRANO na način da vodiš računa o biokemiji vlastitog tijela. Biokemija tvog tijela treba biti u stalnom stanju ZALJUBLJENOSTI. Stanje zaljubljenosti je stanje zaljubljenosti u činjenicu da si živa. Ne treba ti objekt zaljubljenosti, nego zaljubljenost u život zbog života samog. Postani generator zaljubljenosti u činjenicu da postojiš i da si svjesna da postojiš. Tada ćeš živjeti nebo na zemlji.

Bojana Svalina
savjetnik i motivator
www.putpremasebi.hr