Image by Freepik

Lavovi, pred kraj proljeća, poslije 15.5. 2024., a posebno poslije 25.5., kada Jupiter bude u Blizancima, sve će krenuti kako želite. Ako ste slobodni, nemojte ulaziti u ljubavnu vezu do kraja svibnja/maja 2024. godine. Jarci, držite svoje srce otvorenim, ali posebno svoj um. Velike promjene će se dogoditi u ljubavi. Ključan datum za vas je 21.4.2024. godine, kada se Jupiter i Uran susreću u znaku Bika. Direktno ciljaju na područje intimnih odnosa i senzualnosti. Vaša veza će dostići novu razinu, istraživat ćete nepoznate segmente ljubavi.

atma.hr – 52
Ljubavni horoskop za proljeće 2024. godine najavljuje tri mjeseca puna nepredvidivih događaja! Prije nego što pogledate prognozu za svoj znak horoskopa, dobro obratite pažnju na ključne događaje koji nas čekaju u ožujku/martu, travnju/aprilu i svibnju/maju:

  • Prva pomrčina punog Mjeseca u Vagi, 25.3. 2024. godine
  • Retrogradni Merkur u Ovnu, između 1. i 25.4. 2024. godine
  • Druga pomrčina i mlad Mjesec u Ovnu, 8.4. 2024. godine
  • Pluton se retrogradno kreće iz Vodenjaka u Jarca, od 2.5. do 1.10. 2024. godine
  • Jupiter ulazi u Blizance, 25.5. 2024. godine

Evo što donosi ljubavni horoskop za proljeće 2024. godine!

OVAN

Vrijeme je da ostavite prošlost iza sebe. Posebno zapamtite datume kada se događaju pomrčine, jer će to biti trenuci raskrsnice vašeg ljubavnog života.

Bilo da ste u vezi ili ste sami, pazite koje odluke donosite u emotivnom odnosu. Možda ćete sebi, u mislima, ispričati ljepšu priču od stvarnosti.

Maske mogu pasti kada Merkur počne retrogradni hod u travnju/aprilu, a vaše srce bi moglo biti razočarano.

Iako ćete možda prolaziti kroz teške trenutke, proljeće 2024. će vam donijeti i mnogo ispunjenja, posebno na obiteljskom planu.

atma.hr – 52
BIK

Ljubavni horoskop za proljeće 2024. će vam pokazati da vi postavljate pravila. Imate hrabrosti u emotivnom odnosu i možete otići od osobe koja vas je povrijedila.

Moguće je da ćete privlačiti toksične ljude, ali bit će vam prilično lako da ih izbjegnete. Utjecaj planeta će vas natjerati da težite više samoći, nego emocionalnom vezivanju.

Od 21. travnja/aprila, kada se Jupiter, Uran i Sunce nađu u vašem znaku, cijenit ćete vrijedne lekcije koje ćete dobiti.

Vaša veza će se poboljšati ili, ako ste slobodni, upoznat ćete posebnu osobu.

BLIZANCI

Proljeće koje ćete pamtiti! Možda vam se u prvi mah neće činiti tako, pogotovo zato što ožujak/mart donosi mnogo ljubavnih izazova, ali vjerujte procesu.

Kraj svibnja/maja 2024. iznenadit će vas na najljepše moguće načine. Strpljenje je ključ, čak i kada ćete imati osjećaj da vam je teško.

Na proljeće može doći do razdvajanja, kako od partnera, tako i od prijatelja ili čak članova obitelji. Možete saznati stvari koje vam se ne sviđaju. No, poslije svake tame, dolazi svjetlost.

Od 25. svibnja/maja počinje najljepši period. Bit ćete zavodljivi i osvajački nastrojeni, zaljubit ćete se i vaša veza će cvjetati.

atma.hr – 52
RAK

Vaš krug prijatelja će se proširiti u narednim mjesecima i imat ćete dobre šanse da upoznate zanimljive ljude.

Ako ste slobodni, započnite vezu tijekom proljeća.

Obratite pažnju na prvu ovogodišnju pomrčinu punog Mjeseca u Vagi 25.3.. Donijet će mnoge unutrašnje transformacije.

Ne dozvolite da vas zanese svakodnevna rutina, već dajte sebi vremena da osjetite i proživite emocije koje vas iskušavaju.

LAV

Ljubavni horoskop za proljeće 2024. kaže da će vaša veza ili brak trpjeti u mjesecu ožujku/martu. Može doći do sukoba i razočaranja.

Preporučljivo je da potražite pomoć osobe od povjerenja kada vam je teško. Bit će vam teško da sami riješite određene situacije, potrudite se da ne budete u izolaciji.

Na sreću, pred kraj proljeća, poslije 15.5. 2024., a posebno poslije 25.5., kada Jupiter bude u Blizancima, sve će krenuti kako želite. Ako ste slobodni, nemojte ulaziti u ljubavnu vezu do kraja svibnja/maja 2024. godine.

atma.hr – 52
DJEVICA

Uživajte u magičnom proljeću u kojem ćete dobiti ljubav kakvu ste oduvijek željeli! Određeni aspekti vašeg ljubavnog odnosa mogu se poboljšati kao rezultat napora da se ponovo povežete s partnerom.

U svakom slučaju, travanj/april i svibanj/maj bit će ispunjeni ljubavlju u svim njenim oblicima.

Bit će puno strasti u spavaćoj sobi, malih gesta iznenađenja, ali i ljubavi drugih ljudi, prijatelja ili rođaka.

Ako niste u vezi, ovo je najbolje doba godine da se zaljubite do ušiju!

VAGA

Proljeće – vrijeme novih početaka. U ožujku/martu 2024. ćete se suočiti s mnogim ljubavnim izazovima, kada će vaše povjerenje biti stavljeno na test.

Određene vijesti mogu vas povrijediti i možda ćete morati donijeti radikalne odluke. Od 25.3. 2024. stvari će se srediti baš onako kako želite, jer će pomrčina Mjeseca, koje će se dogoditi upravo u vašem znaku, osvijetliti ljubavno polje i donijeti vam mnogo sreće.

Također ćete dobiti mnoge lekcije tijekom sljedeće pomrčine, 8.4. 2024.

Ljubav će se pojaviti u vašem životu kada je najmanje očekujete, zato ne gubite strpljenje.

atma.hr – 52
ŠKORPION

Ljubavni horoskop za proljeće 2024. godine kaže da ćete imati odlične aspekte na ljubavnom polju. Prvi mjesec proljeća, ožujak/mart 2024., donosi oslobađanje od problema i promjenu percepcije.

Jednostavno ćete uživati u životu i ljubavi, a to će vam toliko odgovarati, da će vam predstavljati izvor moći i za druge sfere vašeg života.

Ljubav će biti vaš pokretač za sve! Vaši osjećaji dostižu maksimalan intenzitet u travnju/aprilu mjesecu, kada će vas utjecaj Jupitera u Biku natjerati da se potpuno posvetite svom partneru.

Ako ste slobodni, u istom periodu postoje velike šanse da upoznate svoju srodnu dušu.

STRIJELAC

Proljeće 2024. dolazi s velikom promjenom u ljubavi. Od 8. travnja/aprila, kada se pomrčina Sunca dogodi u Ovnu, postat ćete izuzetno povezani sa svojim partnerom.

Ovo će biti odlično, jer to znači da postajete tim, jedinstvena cjelina koja se bori za isti cilj. Ipak, preporučljivo je da pazite da ne izgubite svoj identitet.

Situacija će postati naglašenija od 25.5., kada Jupiter mijenja znak. Možda ćete osjetiti da previše vremena provodite kod kuće s partnerom, kao i da zapostavljate druge važne aspekte života.

Ako ste sami, dobro je da izbjegavate ulazak u veze ako niste dobro upoznali drugu stranu, jer lako se možete prevariti.

atma.hr – 52
JARAC

Držite svoje srce otvorenim, ali posebno svoj um. Velike promjene će se dogoditi u ljubavi.

Ključan datum za vas je 21.4.2024. godine, kada se Jupiter i Uran susreću u znaku Bika. Direktno ciljaju na područje intimnih odnosa i senzualnosti.

Vaša veza će dostići novu razinu, istraživat ćete nepoznate segmente ljubavi. Vi i vaš partner činite sjajan tim ovog proljeća i uživajte u tome.

Ako ste slobodni, upoznat ćete nekoga tko ispunjava sva vaša očekivanja.

VODENJAK

Ljubavni horoskop za proljeće 2024. godine kaže da ćete plijeniti magnetizmom! Uspjet ćete ostvariti najluđe ljubavne fantazije sa svojim partnerom.

Ako ste sami, očekujte misterioznu avanturu. Imat ćete izuzetno zanimljivo proljeće, ali pazite kome poklanjate svoje srce.

Horoskop vas savjetuje da ne zanemarite svoje osjećaje, čak ni u odnosu s bliskim ljudima poput članova obitelji ili prijatelja, koji bi se mogli osjećati zanemareno.

atma.hr – 52
RIBE

Mnoge stvari o kojima ste godinama sanjali postat će stvarnost 2024. godine, a ovo proljeće donosi vam sreću na ljubavnom planu.

Dosadašnji napori u vašoj vezi urodit će plodom i razumijevanjem između vas i vašeg partnera će dostići maksimum. Kompatibilni ste na svim razinama – komunikacijski, emocionalno, intimno.

Ako ste slobodni, velike su šanse da ćete se u travnju/aprilu 2024. zaljubiti u osobu koja vam u potpunosti odgovara.

Pomrčina Mjeseca će za vas imati važno značenje pa obratite pažnju na to što vam intuicija govori tih dana.

mondo.ba