ZAGREB + ONLINE: 25.11.2023. od 18 do 22 sata
Preduvjet: Osnovni DNK2 ThetaHealing® tečaj

Koliko puta ste se našli u situaciji u kojoj vas je srce svim silama vuklo u jednom smjeru, a racionalni um u drugom? Kad niste znali sprječava li vas u prvom koraku intuicija ili vaši strahovi. Kad niste bili sigurni je li povezanost i privlačnost prema nekoj osobi zaista prava ili jedno drugom međusobno zrcalite rane i povrede iz prošlosti.

Kad niste svjesni vlastitih emocija i toka misli, oni upravljaju vašim ponašanjem te se sposobnost svjesnog odlučivanja smanjuje.

Um i emocije snažno utječu jedno na drugo te je emocionalna inteligencija stoga barem jednako važna kao i kvocijent inteligencije.
Kad osvijestite i proživite svaku svoju emociju bez potiskivanja te upoznate svoj podsvjesni, nesvjesni i svjesni dio uma, postat ćete sposobniji razumjeti sve te aspekte drugih osoba što će poboljšati vaš odnos s partnerom ili partnericom.

partnerski odnosi 3 dio 1

Theta iscjeljivanje je tehnika pomoću koje s lakoćom možete iscijeliti um i emocionalno tijelo te ih povezati u harmoniji i balansu kroz zahvalnost i suosjećanje.
Na ovoj radionici osvijestit ćete koje emocije ste potisnuli duboko u sebe te zašto ih još uvijek čuvate. Odblokirat ćete energetske tokove kroz iscjeljenje tih emocija i situacija u kojima su one nastale. Samim time vaš um će prestati biti opterećen pohranjivanjem i potiskivanjem i moći će se baviti manifestiranjem i ostvarenjem vaših snova.

Oslobodite se emocija koje vam više ne služe i uronite u osjećaj ljubavi prema sebi i drugima.

Radionica “Kad mozak i srce surađuju”, dio je ciklusa radionica “Partnerski odnosi” Theta Centra, koji će vam otkriti vaša podsvjesna vjerovanja i emocije niskih frekvencija koje blokiraju vaš energetski tok i ne dopuštaju vam da se otvorite za ljubav.
Ako želite naučiti kako primiti i dati ljubav bez napora, u potpunom emotivno-mentalnom balansu, ovo je radionica za vas!

U intimnoj i podržavajućoj zajednici theta praktičara, a uz energetsku podršku voditeljice programa i theta praktičarke Paule naučit ćete:

  • što je um, a što su emocije
  • kako um i emocije utječu jedno na drugo
  • koja je razlika između emocija i osjećaja
  • zašto je emocionalna inteligencija toliko bitna
  • kako potaknuti mozak i srce na međusobnu suradnju
  • kako se brzo i efikasno suočiti s nekom emocijom niske frekvencije i promijeniti ju ukoliko nemate vremena za ”kopanje”
  • što je ljubav zaista
  • što zapravo želite od partnera

partnerski odnosi 3 dio 2

Iscijelit ćete iskrivljena uvjerenja o ljubavi, vlastitim mislima i emocijama, slobodi i ljubavi od Stvoritelja. Produbit ćete rad na prethodnim radionicama i povezati se sa sobom na dubljoj razini.

Radionica “Kad mozak i srce surađuju” 3. je dio programa “Partnerski odnosi″, koji se sastoji od 5 dijelova, a održava se u Zagrebu i online. Radionica je otvorena za sve sa završenim Osnovnim DNK2 ThetaHealing® tečajem, bez obzira jesu li pohađali prošle dijelove programa “Partnerski odnosi”.

Više o cijelom programu “Partnerski odnosi” pročitajte: ovdje.

CIJENA PROGRAMA
212 EUR (1597.31 HRK) za cijeli program
53 EUR (399.32 HRK) za pojedini dio ako želite ići jedan po jedan dio ili uzeti samo određeni dio s kojim se u partnerskim odnosima najviše mučite. U tom slučaju je cijena programa 265 EUR (1996.64 HRK).

Sudionici u prostoriji uživo i sudionici koje su ONLINE će sudjelovati na identičnom događaju i moći će imati međusobnu interakciju, te raditi vježbe zajedno, pomoću novo postavljenog sustava kamera, ekrana i mikrofona.

PRIJAVE:
Program je namijenjen theta praktičarima koji su završili najmanje Osnovni DNK2 ThetaHealing® tečaj.
Ako niste završili Osnovni tečaj ovo je izvrsna prilika da se na njega prijavite. Tečaj se održava:

  • Zagreb 17.11. – 19.11.2023.
  • Zagreb + ONLINE 08.12.-10.12.

Osnovni tečaj počinje u petak u 17 sati i završava u nedjelju u 18 sati. Više informacija o nadolazećim tečajevima pronađite ovdje.

Obavezna prijava na program “Partnerski odnosi” preko donje prijavnice.

Prijavljeni će dobiti link za uključivanje u Zoom ODMAH nakon ispunjavanja prijavnice, u automatskom odgovoru na email koji ste upisali prilikom prijave. Radionica se održava uživo u prostoru Theta Centra u Zagrebu i ISTOVREMENO preko programa Zoom.
Veselimo se vašem dolasku!

Prijavnica za program: Partnerski odnosi

facebook događanje