Izgleda da se stanice raka u prostati javljaju već u mladosti, a možda se isto odnosi i na druge organe

Placebo će postati legitimna metoda liječenja prije ili kasnije. Kao i subliminali.

Gospodinu srednjih godina iz jednog otočnog gradića uklonjena je prostata zahvaćena karcinomom. Tumorski marker PSA shodno tome pao je na 0,00. No, postupno, kroz dvije godine, rastao je od 0,01 preko 0,09 do 0,12 kada mi se obratio za pomoć. Ovaj indikator postojanja zloćudnih stanica u tijelu, kada počne rasti, ne obećaje ništa dobro već moguće metastaze u tijelu. Nakon primjene terapije subliminalima (dakle uključivanje svijesti pacijenta) i kao pomoćnog sredstva sterola (“biljni steroidi”) počeo je padati natrag prema 0,08 što jasno ukazuje na smanjenje broja malignih stanica u organizmu i daje neočekivani razlog za optimizam.

Kada je netko u Chicagu došao na ideju analizirati prostate sedam ubijenih članova uličnih gangova u dobi između 17 i 21 godine nije mogao ni sanjati da će kod trojice pronaći stanice raka u tkivu ovog organa koji je ubojica br. 2 među malignim bolestima, odmah iza raka pluća! To je obnovilo vjerovanja da sa stanicama raka živimo cijeli život no naš ih imunosustav uspješno eliminira dok ne dođe do pada obrambene sposobnosti tijela i maligne se stanice nekontrolirano prošire. Nejasno je zašto i kada dolazi do pada imuniteta jer osim faktora starosti (pogotovo kod karcinoma prostate, op.a.) i zagađenja okoliša moraju postojati i neke druge okolnosti kojima možemo protumačiti sve češće javljanje bolesti raka kod vrlo mladih osoba.

atma.hr – 52
Dakako, tu se poseže za klasičnim tumačenjem – geni. Nema sumnje da taj faktor igra veliku ulogu i vodi se prava bitka oko toga kako autodestruktivne procese koje geni iniciraju staviti pod kontrolu, uglavnom djelovanjem na dijelove inače vrlo složenog metabolizma. Kirurgija, zračenje i kemoterapija su još uvijek sredstva prvog izbora za medicinu i koliko toliko pomažu dok obećavajuće terapije stimuliranjem imunosustava još nisu zabilježile veće uspjehe.

Dr Joe Dispenza - prvi je imao hrabrosti placebo efekt nazvati potencijalno moćnom metodom liječenja
Dr Joe Dispenza – prvi je imao hrabrosti placebo efekt nazvati potencijalno moćnom metodom liječenja

Što onda sa 1300 slučajeva iz medicinskih časopisa koji se nazivaju “spontanim remisijama” a radi se o neobjašnjivim izlječenjima od najtežih bolesti? Što sa evidentiranih, doduše svega nekoliko, povlačenja bolesti uzimanjem petroleja? Ili svim silnim anegdotalnim, nikada u stručnoj literaturi opisanim, izlječenjima od kanabisa? Ili iscjeljenjima na “svetim mjestima?
Placebo, kažu liječnici.

Što mora postići placebo da se dosegne nešto gotovo nezamislivo? Mora neke gene “uključiti” a neke “isključiti” kako bi izmijenio sudbinu tijela. Dr Joe Dispenza je siguran da je placebo čudesan i ilustrira to studijom na grupi pacijenata oboljelih od “niskorizičnog oblika raka prostate” kada se “isključuje” 400-njak gena odgovornih za nastajanje bolesti a uključuje 39 koji je potiskuju. Placebom. Nesvjesnim utjecajem svijesti na najfinije procese u organizmu.

Michael Hutchison - autor koji je prvi iznio zapanjujuće podatke o nezamislivoj moći ljudskog mozga u svom bestselleru "Megabrain"
Michael Hutchison – autor koji je prvi iznio zapanjujuće podatke o nezamislivoj moći ljudskog mozga u svom bestselleru “Megabrain”

Hutchinson, autor bestsellera “Megabrain” napisao je: “Moderni čovjek u komadiću mozga veličine graška ima veći broj veza nego cijeli svjetski telefonski sustav”. Zbog enormnog broja podražaja u zadnjih stotinjak godina.

Dakle, vedski su mudraci zbog tišine u kojoj su živjeli mogli percipirati tihe vibracije iz Prirode ali kapacitet njihovih neurona nije bio ni približno moćan kao u današnjih ljudi što nama daje veće šanse da djelujemo sviješću na naša tijela. A manje da dosežemo unutarnje duhovne svjetove kao oni.

Drago Plečko

www.facebook.com/dragopleckoofficial

63 PLACEBO

banner placebo

Prethodna objavaUvijek gledajte ŠIRU SLIKU!
Slijedeća objavaČaj za mršavljenje od tri sastojka izazvao globalno ludilo: Prvi rezultati već nakon 24 sata!
Drago Plečko
Drago Plečko je rođen 1951. godine u Samoboru. Završio je gimnaziju te studij kemije u sklopu Prirodoslovno-matematičkog fakulteta u Zagrebu. Magistrirao je na istome fakultetu iz područja organske kemije – kemije prirodnih spojeva. Već u mladosti je imao interes za rubna područja znanosti, pa je puno putovao i istraživao pritom snimajući putopisne i dokumentarne filmove. Obišao je cijelu Hrvatsku i četrdesetak zemalja na četiri kontinenta. Uz stotine članaka, radijskih i televizijskih emisija autor je prvog TV filma o Međugorju na ovim prostorima, prvog filma o talijanskoj komuni Damanhur te, također, prvog filma o vodnjanskim mumijama i o mnogim drugim istarskim fenomenima. Sudjelovao je na brojnim svjetskim kongresima i konferencijama iz graničnih područja znanosti, te osobno upoznao gotovo sve svjetske relevantne duhovne učitelje u posljednjih 35 godina, od kojih je mnoge i intervjuirao. Autor je knjiga „Joga, bionergija, zdravlje“, „Droge - bič novog doba“. „Moji susreti s jogijima“ i koautor prvog hrvatskog subliminalnog CD-a „Moć podsvijesti“. Sudionik je niza istraživačkih projekata vezanih uz alternativnu i komplementarnu medicinu. Trenutno vodi nutricionističko-terapijsko savjetovalište u Samoboru i Zagrebu.