Vraćanjem Plutona u znak slobode možemo očekivati konačno buđenje 98% čovječanstva i oduzimanje kontrole nad resursima i financija 2% najmoćnijih. Za očekivati je i da će se pokrenuti i neka nova industrijska revolucija, ali u smislu robotizacije i velike borbe za primat u informatičkom svijetu. Iako je Pluton ponajviše generacijski planet, naravno da će svojim utjecajem, posebno na specifično moćnom nultom stupnju Vodenjaka, djelovati i na osobnom planu, ponajviše će poziv za promjene osjetiti prve dekade fiksnih znakova Vodenjak, Lav, Bik i Škorpion.

atma.hr – 52




Pluton je čuvar sunčevog sustava na njegovom začelju. Otkriven tek 1930.-te godine uspio je i samog sebe transformirati (što je u astrologiji njegova ključna riječ) i izbaciti iz astronomskog kuta gledanja, iz društva planeta 2006.-te godine.

Zanemarena je činjenica da je zbog svoje staze otklonjene od ekliptike u periodu od 1979. do 1999. bio bliži Suncu od Neptuna. 2015.-te smo po prvi puta dobili sliku Plutona zahvaljujući Nasssinom New Horizonsu.

Na njegovoj površini kao kredom nacrtano vidi se srce, kao svojevrsna poruka vladara Škorpiona „otpisali ste me, ali ja vas i dalje volim”. Kako god malen bio znamo da se i najmoćnije pa i najopasnije stvari čuvaju u malim posudama.

Zanimljivo da je mitološki grabežljivac mlade Perzefone i vladar podzemlja imao u antičkoj grčkoj štovatelje jedino u intelektualnoj eliti, dok se obični puk bojao izgovoriti njegovo ime. I mitološki je bio nevidljiv kao što je i astronomima pravio problem.

Svoju moć Pluton je pokazao zadnji put kada je ušao u Jarca 2008.-me godine i srušio bankovni i burzovni sustav te izazvao veliku ekonomsku krizu.

S obzirom na to da je povijest majka znanja pogledajmo što se događalo zadnji puta kada je boravio u Vodenjaku:

atma.hr – 52




Francuska revolucija 1789.- 1795. – ukidanje feudalizma, pobjeda potlačenog staleža nad 2% povlaštenih (ovaj podatak DOBRO zapamtite), deklaracija o pravima čovjeka i građanina.

Krilatica „živio kralj” preinačena u „živjela nacija”.

Američka revolucija, oslobađanje od Veliko Britanskog (Engleskog) kolonijalizma i 1783. nastaju SAD, a 1789. ustav. Deklaracija o neovisnosti i ponovno ljudska prava uključujući pravo na slobodu i traganje za srećom!

Industrijska revolucija 1760. od Engleske, preko Belgije do Francuske.

Neki od izuma iz tog perioda vezani su uz zrak (Vodenjak zračni fiksni znak): padobran, zračni balon, ali i šivaća mašina kao i cjepivo protiv malih boginja.

banner za knjige nulta frekvencija

Iz gore navedenog s ponovnim vraćanjem Plutona u znak slobode možemo očekivati konačno buđenje 98% čovječanstva i oduzimanje kontrole nad resursima i financija 2% najmoćnijih.

Za očekivati je i da će se pokrenuti i neka nova industrijska revolucija, ali u smislu robotizacije i velike borbe za primat u informatičkom svijetu. Razvoj obnovljive energije tipična je plutonovska priča koji je između ostalog alkemičar. Na žalost za očekivati je i ponovno masovnije gomilanje nuklearnog naoružanja, jer plutonij je jedan od najvažnijih kemijskih elemenata za proizvodnju istih, a ime je dobio po planeti Pluton.

Mijenjat će Pluton sustavno ono što je već započeto na istom stupnju u 12.mj. 2020.-te velikom konjunkcijom Jupitera i Saturna.

Voltaire je rekao vizionarski „nije više čudo roditi se dva puta, već jednom; sve u prirodi je uskrsnuće”.

atma.hr – 52




Iako je Pluton ponajviše generacijski planet, naravno da će svojim utjecajem, posebno na specifično moćnom nultom stupnju Vodenjaka, djelovati i na osobnom planu, ponajviše će poziv za promjene osjetiti prve dekade fiksnih znakova Vodenjak, Lav, Bik i Škorpion.emir redzic

Naravno da je bitno i ako niste neki od ovih znakova da se vidi gdje je u vašem osobnom horoskopu nulti stupanj Vodenjaka jer tu Vam je i mogućnost da to područje Vašeg života prestane biti gusjenica i postane leptir.

Svjedočimo nečemu jedinstvenom, ako to osvijestite uz želju da zajedno gorimo s nadom za dobro prema onome što dolazi i bez straha od mraka.

Ako želite doznati što ovaj veliki prelazak donosi u Vaš život, slobodno mi se obratite.

Emir Redžić, astrolog, energetski iscjelitelj i iscjelitelj prostora

064 555200

0,46e/3,49kn/min.