Artwork by Daniel B. Holeman

Kao što kažu, dobiješ ono što si dao i tako će naša godina završiti. Onaj tko pronađe snage da učini sve ispravno, dobit će poklon o kojem samo može sanjati. Stvari oko nas postaju neobjašnjive, a sada sve to dostiže svoj vrhunac. Gledamo, osjećamo i doživljavamo toliko stvari koje je teško ili čak nemoguće objasniti. Cijela godina nas je prije svega pokušala podučiti moći istine nasuprot obmane, iluzije i laži, moći dobra nasuprot energijama zla, ulaženju u srž stvari naspram površnosti i manipulacija, nesebičnosti naspram sebičnih interesa, te na kraju; da bez ljubavi i božanskog NIŠTA nema šansu rasti!

atma.hr – 52
Kao što kažu, dobiješ ono što si dao i tako će naša godina završiti.

Sve što smo dali u ovoj godini, vratit će nam se.

Težak posao će biti nagrađen. Briga za obitelj, čak i u teškim vremenima, bit će slatko nagrađena. Tko se trudio za dvoje, također će biti nagrađen za dvoje.

Možda ste primijetili u zadnje vrijeme mnoge sinhronicitete i anđeoske poruke; viđate određene brojeve, iste znamenke na digitalnom satu itd.

Sve izgleda kao da dolazi duplo. Postupno će sve biti dvostruko, stoga je vrijedno namučiti se u svakom pogledu.

Onaj tko pronađe snage da učini sve ispravno, dobit će poklon o kojem samo može sanjati.

Stvari oko nas postaju neobjašnjive, a sada sve to dostiže svoj vrhunac.

atma.hr – 52
Gledamo, osjećamo i doživljavamo toliko stvari koje je teško ili čak nemoguće objasniti.

Sve što doživimo ostavit će duboki trag. Nešto u nama će se promijeniti zauvijek.

Praznimo „naše ladice“ i rješavamo se starih stvari, tako da kada je sve čisto, novo može ući.

To mogu biti novi smjerovi, novi ljudi, nova mjesta i iskustva, nove vibracije.

Puno toga dolazi, veliki pomak u svjesnosti i sve će biti puno iskrenije, ljepše i vrijednije. Vjeruj božjem planu. Ništa se ne događa slučajno.

Ako su do sada neke aktivnosti imale gorak okus i ukoliko su zahtijevale puno teškog rada, sada ćete uživati u slatkoj nagradi.

banner za knjige PRESTANITE SE POPRAVLJATI

Cijela godina nas je prije svega pokušala podučiti moći istine nasuprot obmane, iluzije i laži, moći dobra nasuprot energijama zla, ulaženju u srž stvari naspram površnosti i manipulacija, nesebičnosti naspram sebičnih interesa, te na kraju; da bez ljubavi i božanskog ništa nema šansu rasti.

Biljka koja povremeno dobiva kap vode i malo sunca, neće umrijeti, ali neće ni živjeti, samo će vegetirati. Navodnjavanje i pružanje sunčeve svjetlosti – znači voljeti i njegovati. Kada naučimo brinuti o sebi, osjećamo se dobro, uravnoteženi smo i zračimo zadovoljstvom. Zauzvrat, i ljudi pored nas osjetit će nježnost, naše zadovoljstvo stvorit će zadovoljstvo u toj osobi i na taj način će nastaviti rasti.

atma.hr – 52
Ljubaznost će stvoriti dobrotu.

Na kraju, evo molba za vas:

Iskušajte moć molitve.

Zatražite pomoć Nebesa, Svemira, Boga.

Molitvu možete izreći glasno ili u svojim mislima, nema razlike. Bitna je iskrenost i da je molitva iz srca.

NIKADA ne zaboravite moć iskrene molitve.