Cijeli se svijet nalazi u procesu transformacije. Starog svijeta više nema i svi se trebamo prilagoditi Novom. Potrebno je spoznati da se taj Novi svijet zajedno gradi pa je nužno da budete aktivni kreatori i bića ljubavi i radosti koje će moći izgraditi svijet vrijedan življenja. Budućnost nije fiksna i ovisi od zajedničkog djelovanja svih ljudi na Planeti.

atma.hr – 52
Kada ste original i kada živite i djelujete onako kako vas je Bog zamislio, vi ste uvijek voljeni, vođeni i zaštićeni jer ste zapravo zbog tog svog dara sada ovdje na Planeti. Vaš život nije radi vas samih nego radi svih vrijednosti koje vi unosite u živote drugih. Na vama je da odlučite jeste li se spremni potruditi i podići svoju svijest na višu razinu postojanja jer sada imate priliku iskoristiti svoju slobodnu volju kako biste živjeti život koji istinski želite. Sve to vam govorim iz vlastita iskustva i osobne transformacije koju sam ostvarila prije nekoliko godina kada sam počela pisati.

Ključ za ulazak u Zlatno doba je vaša autentičnost s kojom ste rođeni. Svojim ćete unutarnjim mirom ostvariti svoje Uzašašće i pomoći da regeneracija Planete Gaje Arije prođe što mirnije. Tako ćete zajedno s Planetom Gajom Arijom koja upravo sada ostvaruje svoje planetarno Uzašašće, zakoračiti u Zlatno doba, a Novi svijet će se stvarati pred vašim očima.

Imajte vjere u proces, vjerujte Božanskom planu. Kada počnemo misliti srcem, tada energiju iz srca s lakoćom dižemo u više čakre i tako otključavamo kodove za naše, do sada, blokirane potencijale. Otvaranjem pete grlene čakre počinjemo pričati svoju istinu, otvaranjem šeste čakre trećega oka mi razvijamo svoju intuiciju i jasnovidnost, a otvaranjem sedme krunske čakre dobivamo osjećaj jedinstva sa svime. Na taj način postajemo provodnik Božanske bezuvjetne ljubavi. Više ne stremimo zadovoljenju samo svojih osobnih ciljeva, nego u svemu što radimo tražimo dobrobit za sve pa i cijelu Planetu Zemlju.

atma.hr – 52
Svijet prepun izobilja i zdravlja je ljudska normala, a ne izuzetak. Sve je ostvarivo kada živimo u visokoj vibraciji ljubavi, kada živimo iz srca. Sada se svima diže vibracija pod utjecajem energija iz Univerzuma i s tom visokom vibracijom sposobni smo kreirati sve što poželimo. Oduvijek smo imali moć kreiranja, ali nam je ta istina bila sakrivena. Uvijek smo bili manipulirani i držani u strahu kojeg su mediji potpirivali tako da smo kao vrlo moćna bića najčešće sami kreirali upravo to čega smo se bojali.

Ljiljana Posavec

Knjiga „Zlatno doba je počelo, uđite, vrata su otvorena“ može vam poslužiti kao priručnik. Možete je naručiti ovdje.

ljiljana posavec zlatno doba je pocelo