Lea Brezar

Dhar media, agencija koja posluje prema načelima dharmičkog menadžmenta, a jedna je od TOP 100 agencija u Hrvatskoj, odlučila je svoj način poslovanja podijeliti s drugima kroz konferenciju SUPERJUNACI BIZNISA „Tijelo, um, duh”, i osigurati bez-stresan odlazak na posao svaki dan.

atma.hr – 39

U svakom dijelu naših života ističe se manjina, pozitivna djelovanja uvijek su u fokusu javnosti, a aktivnosti lidera koji se žele istaknuti po načelima ispravnog vođenja postaju sve poželjnije vještine odabranih junaka radnih odnosa i poslovnog svijeta. U užurbanom društvu, razvoju i poslovanju, odlučiti proširivati i usavršavati svoja znanja i pojačati umijeće liderstva te ostati „dobar“ čovjek i u svojoj ulozi vođe manjeg ili većeg tima, hvalevrijedna je uloga koju sve veći broj lidera želi usvojiti.

‘Tijelo, um, duh’ naziv je konferencije, koja objašnjava da čovjek svoj puni potencijal ostvaruje jedino onda kada su svi ti aspekti njegova bića povezani te kada se u potpunosti podržavaju.

POZITIVNO LIDERSTVO

Kako prijeći granicu na stranu pozitivnog liderstva, kako uspjeti kao dobar čovjek te dugoročno uspjeti upravljati vremenom, poslom i ljudima, otkrila nam je Lea Brezar, CEO Dhar medie, koja je ujedno i organizator konferencije. Lea je autorica osam knjiga na temu osobnog razvoja, te jedna od vodećih zagovarateljica dharmičkog pristupa poslovanju u Hrvatskoj.

atma.hr – 39

Što je dharmički menadžment?

Dharmički menadžment je način vođenja, a kada vodite dharmički, on neminovno postaje stil življenja. Dharmički menadžment dolazi od sanskrtske riječi dharma – ispravno djelovanje u naširem smislu riječi, pokreće ga univerzalna svijest koja upravlja našim izborima. Primjerice onim izborom da ćemo svaki dan nastojati biti bolji od jučer, da ćemo učiti iz lekcija koje nam posao donosi, da ćemo dozvoliti svima u timu da potraže u poslu svoju svrhu i da se ostvare.

Zašto i kako ljubav kao temelj poslovanja?

Ljubav u sebi sadržava sve što nam je potrebno za rast i razvoj kompanije (istinu, nadahnuće, služenje, poštovanje, razvoj, pravednost, slobodu), a uči nas „stati u tuđe cipele“, a s time i suosjećati. Na tim temeljima tim počinje disati kao jedno biće, čvršći je i posvećeniji ostvarivanju uspjeha jer u njemu ostvaruje i sebe.

Koje pristupe upravljanja i načela poslovanja zagovara dharmički menadžment?

Pet načela dharmičkog vođenja su: načelo rada na sebi, komunikacije, „hod po rubu“, djelovanja iz ljubavi i načelo vođenja. Načela koja postavljamo unutar svoje kompanije svjetlo su u poslovanju i upravljanju, ali važno je znati da sve počinje od nas samih pa i bez obzira na to koliko ljudi u našem timu ima. Svi želimo živjeti ispunjen i skladan život, no on ne počinje izvan nas samih, već upravo u nama.

Super-junak ne može biti svatko. Stoga nam se pridružite na konferenciji Superjunaci biznisa ‘Tijelo, um, duh’, 14.03.2019. u Double Tree by Hilton Zagreb i postani jedan od 100 lidera uspješnog vođenja!

superjunaci biznisa organizatori i sponzori