Nije zapravo bitno kako ti doživljavaš stvarnost. Na koji način promatraš svijet. Neke vrijednosti nikad se ne mijenjaju.

Uzmimo na primjer da se sretnemo u gradu i da ti ponudim 1000 kuna. Bi li uzeo? 99 % ljudi uzelo bi novac, 1 % zbog svojih stavova naravno pomislilo bi da je sprdnja ili nešto slično, pa ne bi. No većina svakako uzela. Npr. da sad izgužvam tih 1000 kuna, bi li ih i dalje uzeo? Ponovno naravno da bi, najvjerojatnije, osim ako ne gajiš neke kočnice prema obilju novca. A da sad uzmem tih izgužvanih 1000 kn, bacim ih na pod i gazim. Bi li ih onda uzeo?

Da, većina bi uzela novac. A znaš li zašto. Jer 1000 kuna uvijek ima vrijednost 1000 kuna. Ne bitno je da je novčanica nova, presavinuta, izgužvana, čak i oprana u vešmašini. Ona i dalje ima vrijednost 1000 kuna.

Taj test sam nedavno pogledala i zaista nosi DUBLJU PORUKU. Možda se pitaš koju to poruku može nositi?

Pa ovako uzmi sebe za primjer. Ima dana kada blistaš. Ima dana kad se osjećaš nebitno, ima dana kad si loše. Ima i onih dana kad te nečije mišljenje ili djelovanje izbaci iz kolosijeka tvog istinskog životnog puta. No i ti dalje imaš svoju vrijednost. I dalje si bitan. I dalje imaš svoje snove, stavove, talente, vještine, dušu. I dalje je sve isto u tebi. Tvoja vrijednost koliko god ponekad osjećaš da te netko može maknuti s puta istine i života. Koliko kod ti suze došle na oči zbog osjećaja manje vrijednosti. To je samo prolazan osjećaj, koji ne može umanjiti tvoju unutarnju vrijednost.

Zato u životu nikada ne zaboravljaj svoju vrijednost, koliko god imao loš dan, nabasao na nekog tko te ne cijeni. Tvoju pravu istinsku vrijednost i esenciju nitko ne može anulirati.

Reiki energetska disciplina s lakoćom će ti pomoći da uvije budeš poravnan s Univerzumom i svojom vlastitom vrijednosti. Kroz Reiki naučit ćeš manifestirati s lakoćom, kreirati odlične prihode, naučiti duboke relaksacijske metode i meditirati.

Moći ćeš pronaći istinsku vrijednost u svim aspektima svog života u vrlo kratkom vremenu, a Reiki disciplina postat će jezgra tvoje esencije i jednote u svojoj punini i jednostavnosti.

Kao što je Reiki iscjeliteljska muza, sanje umjetnika, ideal manifestiranja, inspiracija kreativcima, tako je potpuna sloboda i moć pojedinca. Vrijednost koja je duboka, mirna i spiritualna.

* * *

Živi život svojim potpisom i prijavi se na iscjeljujući jesenji retreat u Chiron Healing gardenu, i utoni u Reiki esenciju.

Detalje potraži na linku https://atma.hr/heal-point-i-chiron-healing-garden-predstavljaju-jedinstven-jesenji-retreat/

BONUS: E-book Reiki 1. stupanj, 12 video lekcija s doživotnim pristupom i ulazak u fb grupu za Reiki praktičare, na godinu dana.

Nera Crnčić / Facebook / Instagram

Prethodna objavaNešto čarobno događa se oko četrdesete godine!
Slijedeća objavaKad zapušu vjetrovi silni…
Nera Crnčić
Oduvijek sam znala da je mnoštvo energije, izvan spektra poimanja naših osjetila kojima se inače služimo. Oduvijek sam i svoj život pokušavala kreirati po tome sebe. No u jednom trenutku sam to ostavila po strani i okrenula se kreaciji društvenog marketinga, koji me gotovo stajao života. I zatim sam se vratila na put koji slijedi energetsko duhovni put, pomogla sebi, a nastavila pomagati i ljudima oko sebe u raznim područjima života. Uvijek sam se bavila i umjetnošću i znanošću i nisam razdvajala ta polja. I svakime sa kim radim, radim individualno, jer svaka je duša, energija, tijelo i um poseban.