Predstavljamo vam novu web stranicu Transformation Healing na kojoj možete pomnije istražiti temu energetskog iscjeljivanja uz inspirativni blog Tatjane Pavlic Blažon koja piše o svojoj velikoj strasti, energetskom iscjeljivanju, nastojeći približiti taj svijet svakom običnom čitatelju.

Ukoliko je rad s energijom nešto što vas oduvijek privlači, ovo će biti pravo mjesto na kojem ćete iz prve ruke čuti kako se „postaje” iscjelitelj, naučiti više o načelima i tehnikama, a uz jedan sasvim novi otvoreni pristup gdje je pravilo da nema čvrstih pravila, a znanja nisu samo ona prenesena zemaljska, već su univerzalna i dostupna kroz stanje bivanja u svijesti.

Ovaj sasvim drukčiji pristup čini Tatjanu hrabrom predstavnicom „novih generacija” u iscjeljivanju i osobom koja na topli i jednostavan način dijeli spoznaje kako bi one doprle do čim šire publike u želji da demistificira rad s energijom te da ovaj svijet postane bolje mjesto za sve.

Web stranica ujedno predviđa i mogućnost objave blog gostiju, a s područja duhovnosti, zdravlja i osobnog razvoja.

Istražite svijet rada s energijom, moć meditacije, osvijestite svoju prirođenu unutarnju snagu samoiscjeljivanja i proširite granice onoga što ste mislili da je nemoguće!

thbt logo

https://transformationhealing.net/

facebook mali