Evo još jedne zanimljive i jednostavne metoda predviđanja. Sa standardnim kompletom domino pločica moguće je predvidjeti utjecaje budućnosti prema tradicionalnoj interpretaciji.

atma.hr – 52
Potreban vam je set domino pločica koji počinje s dva prazna polja, a završava sa dvije šestice (ostale domine se ne upotrebljavaju).

Postupak

Na ravnoj površini okrenite sve domino pločice na poleđinu, tj. s brojčanim vrijednostima na donjoj strani. Intuitivnim izborom okrenite jednu domino pločicu te interpretirajte njeno značenje. Alternativno, ponovite postupak još dva puta no prvu izvučenu dominu vratite na kup i dobro ih izmiješajte.

Ne preporuča se izvlačiti više od tri domine. Ako je jedna te ista domino pločica izvučena više od jedanput, njeno je značenje važna poruka osobi kojoj se čita i u tom slučaju ona ima pravo izvući još jednu dominu. Čitanje dominama preporuča se ponoviti najčešće jednom mjesečno za jednu osobu.

Značenja dodatnih otvaranja tj. više puta u mjesec dana nemaju važnost i ne uzimaju se u obzir. Neki majstori predviđanja dominama izričito su protiv njegovog otvaranja ponedjeljkom i petkom, tvrdeći da su to nepovoljni dani za tu vrstu divinacije.

atma.hr – 52
Značenje domino figura

0 – 0 (Prazno – Prazno) – Ova domina smatra se najnepovoljnijom od svih i predskazuje totalno razočarenje svim osobama osim onima koji su skloni lažima i prevari. Ostali ljudi će otkriti da nagovještava neuspjeh u poslu, ljubavi i financijskim aktivnostima.

0 – 1 – Sudbinska događanja i životni preokreti. Za dobre ljude dobro, za loše ljude loše. Situacije u kojima se vidi što nosimo u duši tj. tko je ‘tlačitelj’, a tko ‘potlačeni’.

1 – 1 – Simbol sreće u ljubavi i braku. Obećava kako harmoničan odnos tako i materijalnu sigurnost.

0 – 2 – Laži i loša sreća. Za ženu, nevjera ili neiskrenost muža ili zaručnika. Sin u obitelji bi trebao spoznati svoje talente da ne bi bili protraćeni. Ako klijent želi ići na put, predviđanja su povoljna te se nagoviješta siguran i ugodan put.

1 – 2 – Za mladu ženu predskazuje rani brak koji će joj donijeti bogatstvo. Ipak, taj brak može završiti razvodom ili njenim udovištvom te će konačnu sreću pronaći u drugom braku. Za mladoga muškarca predskazuje promjenjiv ljubavni život pun avantura. U poslu zaštita od bankrota.

2 – 2 – Uspjeh u poslu. Zadovoljstvo kroz obiteljski život. Djeca su izvor sreće. Napredak.

0 – 3 – Sukob. Za muškarca, nezadovoljna žena loše naravi. Za ženu, muškarac koji bježi od odgovornosti. Potrebno je izbjegavati svađe i bilo koje vrste sukoba. Kontroverzne situacije.

1 – 3 – Upozorenje na skandal koji bi mogao izazvati nezadovoljstvo i prouzročiti neugodnosti. Poteškoće vezane uz pravne situacije.

2 – 3 – Vrlo povoljna kombinacija za ljubav, brak i financije. Nagovještava povoljno razdoblje za putovanja. Potrebno je pružiti posebnu pažnju djeci.

3 – 3 – Velika suma novca i blagostanja dolaze u susret.

0 – 4 – Razočarenje u ljubavi. Raskid zaruka. Otkrivanje tajni. Ako se čita trudnoj ženi, biti će blizanci, trojci…

1 – 4 – Apsolutno ispunjenje kroz brak. Materijalna stabilnost. Uspješna ulaganja. Rođenje djeteta. Prosperitet.

2 – 4 – Promjena, bilo na materijalnom, emotivnom, poslovnom ili nekom drugom planu. Ubrzanje poslovne situacije.

3 – 4 – Rani brak i najmanje jedno dijete. Sretan i zadovoljavajuć život. Ugodan ambijent u kojem se živi.

4 – 4 – Vrlo povoljan znak za umjetnike kojima donosi slavu, za sve ostale poslovno loš. Ugodno društvo, vrijeme opuštanja i razonode. Predskazuje skoro vjenčanje.

0 – 5 – Upozorenje mladoj djevojci neka izbjegne pažnju osobe iz njene okoline koja je neiskrena i nije vrijedna njene ljubavi. Udatoj ženi je upozorenje na vođenje kućnog budžeta. Muškarac će se morati suočiti s neiskrenim, sebičnim i oholim ljudima. Sklonost kockanju. Za poslovne ljude, uspjeh u poslu i nagodbama.

1 – 5 – Predznak društveno povoljnog razdoblja. Prinova u obitelji. Razočaranja u financijskim situacijama.

2 – 5 – Nerazumijevanja i sukobi u braku ili vezi. Bit će potrebno dosta vremena dok se sukob ne izgladi. Strpljivost i tolerancija dovesti će do povoljnog ishoda ženi. Muškarac će imati sreće ako oženi marljivu ženu. Onima koji planiraju promjenu posla savjetuje sa neka detaljno preispitaju sve mogućnosti.

3 – 5 – Nailazak mirnog i ugodnog razdoblja, bez većih promjena. Malo i postepeno povećanje prihoda. Za mladi par, materijalno ispunjenje nakon nekoliko godina braka.

4 – 5 – Oprez pri odabiru životnog partnera! Novčani gubici. Loše investicije.

5 – 5 – Uspjeh na bilo kojem polju. Bogatstvo.

0 – 6 – Loše vijesti. Financijski gubitak. Bolest. Glas o smrti osobe koja je bitna za klijenta.

1 – 6 – Za mlađu osobu biti će dva braka. Za oženjene, druga polovina braka biti će izuzetno sretna. Djeca iz takvih obitelji rano će se odvojiti od doma i krenuti svojim putem za svojim interesima.

2 – 6 – Zadovoljstvo kroz obitelj. Poštene poslovne ljude čeka vrlo povoljno razdoblje, dok onima koji su skloni prevari dolaze nevolje.

3 – 6 – Idealan predskaz za zaljubljene. Iskrena ljubav. Početak nove veze koja vodi u sretan brak. Bogatstvo u bilo kojem pogledu.

4 – 6 – Stabilnost osjećaja. Velik broj djece za klijenta. Dovoljno novca.

5 – 6 – Potreba za novim počecima. Savjetuje se posjet liječniku. Oprez u poslu. Ako ste razočarani u ljubavi, u vašoj okolini postoji netko tko zaista zaslužuje vašu ljubav.

6 – 6 – Uspjeh kroz rizičnu situaciju. Trgovina, igre na sreću, putovanja su uspješna. Djevojci pred udajom predviđa se slava i bogatstvo.

atma.hr – 52
Mistična karta

Ako nemate domino pločice možete se vrlo uspješno poslužiti Mističnom kartom.

    0 – 0      0 – 1     1 – 1     0 – 2
    1 – 2      2 – 2     0 – 3     1 – 3
    2 – 3      3 – 3     0 – 4     1 – 4
    2 – 4      3 – 4     4 – 4     0 – 5
    1 – 5      2 – 5     3 – 5     4 – 5
    5 – 5      0 – 6     1 – 6     2 – 6
    3 – 6     4 – 6      5 – 6     6 – 6

Postupak:

Nacrtajte kartu koja se sastoji od 28 kvadratnih polja gdje svako polje predstavlja moguću kombinaciju domino pločice. Možete ih označiti s parovima brojeva kao na slici. Uzmite u ruku olovku, zažmirite. Misleći na konkretno pitanje ili jednostavno tražeći poruku kružite olovkom nad kartom.

U trenutku kada ste spremni spustite olovku na kartu. Pročitajte odgovor ovisno o polju na koje je olovka pala. Ostala pravila ista su kao i kad čitate iz domino pločica. Zabavljajte se u postupku!

Piše: Maja Vodopija

alternativa.hr