U današnje vrijeme vjerujemo kako živimo u naprednom svijetu. Ako uzmemo u obzir povijest i nekadašnji način života to doista i je tako. Ono što se nameće kao pitanje je čije ciljeve pokušavamo ostvariti. Biramo li profesiju prema vanjskim kriterijima i mogućnostima ili doista slijedimo put kojim naša duša želi ići i kakvu ulogu ima karma u toj priči?

atma.hr – 52
Naša stvarnost

Većina ljudi je, vjerujem, upoznata sa činjenicom da postoje usluge profesionalnog usmjeravanja. One uključuju informiranje učenika o mogućim profesijama, testiranja i savjetovanja. Svrha ovakvih testiranja je pomoć učenicima pri odabiru adekvatne profesije. U okviru toga uzimaju se kao relevantni podaci zdravstveno stanje učenika, psihološki profil, individualne mogućnosti i potrebe kao i mogućnosti obrazovanja i zapošljavanja u okviru regije odnosno države.

Ovdje nije primarni naglasak na ispunjenju osobnog životnog puta i dubljih potreba pojedinca već na gruboj procjeni kroz što bi pojedini učenik (kasnije zaposlenik) mogao biti koristan društvu umjesto da je teret. Zbog toga su rezultati testiranja koja učenici prolaze obavezno temeljeni na trenutnoj mogućnosti zapošljavanja.

Što se same države tiče ovakva testiranja su svakako korisna jer doprinose stvaranju aktivnih članova društva nasuprot onima koji unatoč obrazovanju žive na teret države.

atma.hr – 52
Karmički faktor

Što je sa stvarnim potrebama duše i sa inspiracijom? Može li Vam doista osoba čiji su posao testiranja u obrazovnim ustanovama reći čime da se bavite na temelju rezultata testa i eventualnog kratkog razgovora? Mnogima zvuči nepravedno da nam netko tko će nas vidjeti jednom u životu daje smjernice našeg životnog puta na temelju trenutne potražnje na tržištu rada? Ne možemo osporiti da statistički gledano postoji određena matematička vjerovatnost za zapošljavanje ovisno o odabiru profesije. U praksi je ipak malo drugačije i čini se kako splet okolnosti uvjetuje profesionalni životni put pojedinca.

Taj splet okolnosti možemo shvatiti kao dio karme. Tim područjem bave se mnogi spiritualisti, među ostalim i astrolozi. Primjera radi, u natalnoj karti osobe vrstan astrolog može već na prvi pogled okvirno vidjeti sretne i ona manje sretne okolnosti koje osobu prate u poslu i obrazovanju, predispozicije za neki posao, talente i slično.

Pitanje koje se ovdje nameće je da li postoji nešto dublje od onoga što nam je karmički određeno i da li naša duša doista želi to raditi ili je nešto skriveno ispod svega.

Zašto ne živimo život inspiracije?

Želja duše se javlja kao izuzetno jaka inspiracija u srcu. Među tim željama duše uvijek  je i želja za bavljenjem određenim poslom i aktivnostima. Duša u iskustvu dualnosti želi igrati razne uloge.

Istinski put naše duše ne poznaje ograničenja kao što je statistička vjerovatnost zapošljavanja u nekoj regiji sa određenom stručnom spremom u određenoj branši.

Svrha sintetskog matriksa je prije svega separacija od stvarnih potreba duše i od Izvora. Sintetski matriks limitira dušu karmom, ugovorima duše, separacijom od organske realnosti i Izvora i u konačnici nas odvaja od naše prave prirode i potreba. Ta separacija kreće odvajanjem od majke Zemlje i njenog stvarnog, organskog matriksa i tako se osoba odvaja od svoje duše koja je može usmjeravati pošto više ne čuje njene potrebe. Traženje istinskog puta kroz sredstva usmjeravanja nastala u sintetskom matriksu (astrološke analize i sl.) ne mogu biti adekvatna jer nas ne povezuju sa potrebama duše. Postoje ugovori duše, entiteti i energetske blokade koje dušu odvajaju od nas samih i na taj način onemogućavaju da živimo u skladu sa željama duše.

Osobno profesionalno ostvarenje mora uključivati osvještavanje pravog Ja kako bismo vidjeli naše stvarne potrebe, energetsko čišćenje svega onoga što stoji na putu do toga kao i aktivaciju sposobnosti i potencijala pojedinca kojih u pravilu osoba nije ni svjesna sve dok se ne maknu sintetske blokade. Kroz metode poput Soul Readinga (sustav Eartharian) duša sama kaže koji su joj ciljevi i želje kao i koja joj je svrha.

Soul Reading – čitanje duše

Čitanje duše ili Soul Reading je vrlo napredan energetski rad kojim se dobivaju svi esencijalni odgovori na gotovo sva pitanja koja osobu muče i želi saznati. Putem očitovanja prošlih života ključnih za određeni problem, zatim očitanja akaša zapisa i ugovora duše koji nas prisiljavaju da imamo određeno iskustvo bez mogućnosti savladavanja lekcije, te ponajviše kroz direktnu komunikaciju sa dušom i Izvorom, dolazimo do korijenskih uzroka odvajanja nas samih od stvarnih potreba, želja i zadataka duše u ovoj i višim realnostima, a realizacija tih potreba nam je konačni cilj u energetskom radu kroz Eartharian sistem.

Područja tog rada su odnosi, financije, duhovni rast, posao, karijera, osobna misija, roditeljstvo i sve što blokira ta područja izlazi na vidjelo. Ovisno o potrebama osobe, kod pojedinaca se kreće od specifičnih situacija prema duhovnom rastu i aktivaciji a kod drugih od generalnog duhovnog napretka prema specifičnim situacijama.

Soul Reading je također izuzetno bitan za sve vrste terapeuta jer se pomoću njega radi plan energetskog rada i healinga i određuju energije s kojima će duša rezonirati, te se energije mogu bolje fokusirati u određeni izazov.

Soul Reading je također sredstvo kojim osoba prihvaća odgovornost za svoj život, vidi da je odabrala sva iskustva te zašto, i daje plan za budući život.

Kvalitetan Soul Reading lišen utjecaja viših ili nižih astrala i matriksa (već direktna komunikacija sa Izvorom i dušom), rade ga osobe sa otvorenim potrebnim energetskim kanalima za komunikaciju te lišene sintetskog energetskog sustava.

Kada se duša (kroz razgovor sa njom) izrazi i osoba prihvati da ima unikatan životni put počinju se otvarati mogućnosti. Nakon osvještavanja stvarnih potreba i identiteta te nakon energetskog rada u svrhu čišćenja svega onog lažnog u nama i ispoljavanja istinskih potreba. Takav pojedinac dobiva slobodu i podršku kreacije da se ostvari na putu koji duša bira. Na ovakvom putu rješenja dolaze uvijek kada ih trebamo jer je Izvor u svakom trenutku uz nas.

Put bez prepreka

To je staza na kojoj nas podržava sam Izvor i na njoj vrijedi jedino zakon vjere i predaje. Vjere da smo zaštićeni i voljeni i predaje težina i briga Izvoru. To je sve što On od nas traži kako bi mogao biti uz nas i davati nam podršku. Na nama ostaje da se prepustimo inspiraciji koja nam dolazi i slijedimo svoju dušu i srce. Tada sve postaje moguće.

Potrebe duše su podržane od strane univerzuma i ukoliko dođemo do prirodne razine slijeđenja vlastitog srca u kontaktu sa dušom, svemir otvara sva vrata.

Dagmar Ivas

Elysia (Dagmar Ivas), vidovnjakinja, intuitivni vodič, healer
https://www.facebook.com/ElysiaWandian
https://www.facebook.com/eartharian
[email protected]
mob: 095 372 0080