Dosegnule ste onu točku u životu kad se jednostavno osjećate iscrpljeno, bezvoljno, kao da tumarate okolo bez cilja? Želite nešto promijeniti na bolje? Ali mislite kako je prekasno za novi smjer u životu?

Kad je vaš životni put ispunjen trnjem – stresom na poslu, rastavom, gubitkom voljenih osoba, nedostatkom vremena za sebe – teško je napraviti čak i samo jedan korak prema naprijed zbog straha od dodatnih boli.

Kako sam otkrila put prema novoj razini svijesti?

Kroz svoju sam životnu priču prošla mnoštvo trnja, a od hodanja prema naprijed moji su koraci bili spori i beživotni. No stajanje na mjestu nikad nije bila opcija za borca poput mene. Unatoč osjećaju da sam na dnu svog života, da više nemam što za izgubiti – krenula sam prema naprijed i odlučila raditi na sebi.

I sa svakim novim korakom, slika mog novog puta postajala je sve jasnija i jasnija. Sa svakim novim korakom mijenjala se moja energija, a zajedno s njome i moje životne okolnosti. Danas sam na mjestu ispunjenom mirom, zadovoljstvom i energijom jer je moj životni put bio usmjeren prema vlastitoj evoluciji i svjesnosti.

Zato vam sa sigurnošću mogu reći: nikad nije prekasno za novi smjer u životu. Jednom kad sam odabrala taj novi smjer, postala sam sretnija, sigurnija i samopouzdanija osoba. Samo zamislite kako vam sav taj teret kojeg godinama nosite jednostavno pada s ramena. Konačno možete disati punim plućima i postići onaj balans za kojeg ste mislili da je nedostižan.

Kako možete postići sve ovo?

Mentorski program “Svjesno kreiranje”

Mentorski program „Svjesno kreiranje“ napravljen je sa željom da svoja otkrića prenesem drugim ženama. Želim da i vi promijenite svoj život na bolje, baš kao što sam to i ja učinila. U sklopu ovog programa učim vas kako upravljati svojom energijom, jer time automatski upravljate svojim životom i krojite svoju sudbinu kako to vi želite.

I sada ću vam rado otkriti tajnu ovog programa.

Radi se o spoju astrologije i Rekonekcije, jedinstvenom na ovim prostorima. Dok vam astrologija pomaže da spoznate sebe, svoje potencijale i ugledate svoj životni put, Rekonekcija će vas vratiti u energetsko stanje balansa kako biste s lakoćom slijedile taj put.

Program se bazira na individualnom radu, traje 10 tjedana i u njega su uključene sljedeće usluge:

Meditacije za otklanjanje energetskih blokada

Svaki je tjedan u ovom programu posvećen jednoj meditaciji. Ako niste sigurne koji je točan postupak, budite bez brige – dobivate deset snimki koje će vas voditi kroz čitav postupak. Radi se o energetskim meditacijama, a onaj unutarnji mir i jasnoća koju osjećate nakon svake zapravo su znakovi iscjeljenja koje se vrši na emotivnoj, mentalnoj i fizičkoj razini.

Tri sesije Rekonektivnog iscjeljivanja na daljinu

Rekonektivno iscjeljivanje je najviši oblik iscjeljivanja na našoj planeti koji će vaše tijelo dovesti u optimalno stanje balansa. Vaša će energija raditi za vas, a time će i kvaliteta vašeg života biti veća. Rekonektivno iscjeljivanje je tu kako bi ubrzalo vaš osobni razvoj.

Astrološke konzultacije

Ako se osjećate zbunjeno i niste sigurne zašto vam ništa u životu ne polazi za rukom, vjerojatno je razlog taj da još niste krenule putem koji vam je namijenjen. Tu pomaže astrologija, a putem usmenih konzultacija prolazimo kroz:

 • Analizu natalnog horoskopa

Prilikom čitanja natalne karte, mnoge će vam stvari postati jasnije: vaši postupci, vaša razmišljanja i vaše aspiracije.

 • Analizu horoskopa duše

Kroz analizu horoskopa duše otkrit ćete čemu vaša duša teži u ovom životu.

Naše su duše imale različite prošle živote i u jednom su trenutku stale sa svojim misijama. Ponovnim rođenjem u ovom životu, one žele nastaviti ondje gdje su stale, a ova će vam analiza pomoći kako biste shvatile svoju misiju i svrhu.

 • Analizu najharmoničnije planete

Kroz ovu analizu otkrit ćete energiju planete koja vas najviše podržava. Planeta s kojom dijelimo harmoniju i povezanost može nam puno toga pružiti. Jednom kad otkrijemo koja je to, i krenete živjeti prema njezinim principima, iz daljine će vas nagraditi obiljem, mirom, ugodom i opuštenošću.

 • Smjernice za narednih šest mjeseci

Kako bi vaš put i dalje bio jasan i obasjan svjetlošću, dobivate smjernice koje će vas usmjeravati na putu do nove stvarnosti.

Osobna Rekonekcija

Ponekad je taj naš životni put toliko ispunjen trnjem da ga nikad ne možemo u potpunosti iskorijeniti, već se moramo okrenuti jednom sasvim novom putu. A kad želite svoj život promijeniti iz temelja, nema boljeg načina od Osobne Rekonekcije.

Upravo je Osobna Rekonekcija promijenila moj život iz temelja, podarila mi moć učenja, osvješćivanje zadataka moje duše te me povezala s vezama koje prožimaju naš Svemir. Ovo je vaša prilika da otvorite srce prema energiji, svjetlosti i važnim životnim informacijama. One će vas vratiti u stanje cjelovitosti i jedinstva sa svime što postoji na ovome svijetu.

Osobna se Rekonekcija radi samo jednom u životu, u dva uzastopna dana u Rijeci ili Zagrebu što će biti naša prilika da se upoznamo uživo.

Bonus

Kao bonus dio mentorskom programu za vas sam pripremila online trening kroz koji vam prenosim vrijedna znanja o tome kako da:

 • upravljate svojom energijom
 • očistitite energetske centre
 • energetski se zaštitite od negativnosti koje dolaze iz okruženja

Kad počnete upravljati svojom energijom vi ćete upravljati svojim životom, a to znači da ćete postati svjesni kreatori svoje sudbine.

Riječi polaznica programa

„Draga Sanja,

tvoj program donio mi je veliki napredak na poslovnom planu. Još za vrijeme programa moje ideje i planovi vezani za biznis su se počeli ostvarivati. Imala sam osjećaj kao da sam vođena, da u moj život dolaze „pravi ljudi“, oni koji mi žele pomoći i pogurati me kako bih ostvarila ono čemu sam težila. Doslovno sam postala magnet za dobre stvari 🙂

Danas znam da je sve to što sam „osjećala“ i što mi se „samo činilo“ moja energija. Energija koja se mijenjala tijekom deset tjedana rada s tobom i za koju sad znam da je zaslužna za sve što mi se događa u životu. Kad sam naučila upravljati svojom energijom, a ne svojim vremenom, mnoge stvari su se posložile za moje najveće dobro. Hvala ti na mentorstvu “ –  Irena V. (43)

„Mentorski program Svjesno kreiranje i rad sa Sanjom donio mi je unutarnji mir u trenucima kad sam mislila da ću poludjeti. U trenucima kad se cijeli moj svijet raspadao kao kula od karata. Bila sam u postupku razvoda kad sam izgubila posao. Djeca su bila očajna zbog nepodnošljive nervoze u kući. U cijelom tom kaosu „slučajno“ sam čula od prijateljice za Sanjin program i odlučila sam joj se javiti. Toplina u njenom glasu i energija suosjećanja i razumijevanja odmah su me umirile. Osjetila sam da je Sanja pravi mentor za mene! Danas znam da sam dobro izabrala jer se sve promijenilo. Vrlo brzo sam našla drugi posao i to za veću plaću nego na ranijem poslu :)“ – Sonja R. (55)

„Draga Sanja,

neizmjerno sam ti zahvalna što si pokrenula ovakav program za nas žene. Zahvalna sam i sebi što sam poslušala svoj unutrašnji glas koji je rekao „DA“.

Svega tri mjeseca nakon završetka programa moj život se u mnogočemu promijenio. Ono čemu sam težila godinama i što sam u dubini svoje duše željela, ali nisam smjela sebi priznati, ostvarilo se TAKOOO BRZOOO. Neke stvari su se događale toliko neobjašnjivo brzo da sam bila zbunjena, a istovremeno presretna 🙂

Danas imam ono zbog čega sam i upisala tvoj program i zato ću ti uvijek biti zahvalna. U sretnoj sam vezi i uskoro planiram svoje vjenčanje s osobom o kojoj sam maštala od srednje škole :))) Veselim se svemu onome što tek dolazi :)“ – Maja M. (29)

Rezultati programa

Svaka bivša polaznica programa moj je svjedok o promjenama koje on donosi. Ukratko, ono što zbilja želimo, to se i ostvari:

 • stupanje u ljubavnu vezu ili napredak postojeće
 • novi posao na kojem su puno zadovoljnije
 • napredovanje na poslu i veća plaća
 • hrabrost za izlazak iz toksične veze

Cijena mentorskog programa

Cijena mentorskog programa „Svjesno kreiranje“ je 5.200,00 kuna.

Za koga je ovaj program?

 • za žene koje osjećaju da su na životnoj prekretnici
 • za žene koje su spremne uzeti život u svoje ruke
 • za žene koje žele osjećati unutarnji mir i jasnoću

Za koga ovaj program NIJE?

 • za osobe koje nisu spremne uložiti energiju, vrijeme i novac u sebe i unapređenje kvalitete svog života

Ako još uvijek niste sigurne da li je program za vas, pozivam vas da mi se pridružite u utorak – 22.02.2022. na besplatnom uvodnom predavanju na kojem ćete moći osjetiti da li je ovo pravi trenutak za kreiranje vašeg novog životnog puta.

ŽELIM SE PRIJAVITI na besplatno uvodno predavanje programa „Svjesno kreiranje“.

Pođimo na vaš novi životni put zajedno!

Ukratko o meni

Moje ime je Sanja Vicić, energetski sam iscjelitelj, astrolog i autor programa „Svjesno kreiranje“. Pomažem ženama da uspostave energetski balans kako bi živjele svoj puni potencijal.

Na put osobnog razvoja krenula sam u trenucima kad sam „dotakla dno“. U to vrijeme prolazim kroz rastavu braka, ostajem s dvoje male djece bez financijske sigurnosti i s mnogo sudskih sporova. Tragajući za sobom i načinom kako da se ponovno vratim sebi, otkrivam astrologiju i Rekonekciju koje mi pomažu da postignem svoj unutarnji mir koji mi je u to vrijeme bio najpotrebniji, a zatim da ponovno spoznam sebe, svoje potencijale i svoj novi životni put.

Danas sam mentor i vjetar u leđa ženama koje osjećaju da se nalaze na važnoj životnoj prekrenici i koje biraju uzeti život u svoje ruke.

https://infinitely.hr/mentorski-program/