Svi seminari, radionice, treninzi i webinari održavaju se on-line u večernjim terminima od 19:00-22:30

Prijave na: https://tehnikaemocionalneslobode.com/  ili maila [email protected] ili na broj telefona 095 864 9786

Grupni tretmani

Higijena uma, osobito u stresnim vremenima, je više nego dobrodošla. Tretman predstavlja mentalno, emocionalno i energetsko čišćenje organizma. Specifičnost rada je upravo rad u grupi, jer se procesi dešavaju daleko brže i više opterećenja bude otpušteno, Da biste prisustvovali grupnom tretmanu nije potrebno poznavanje EFT tehnike.

Raspored održavanja:

 • Prvi 11-12.03.2022.
 • Drugi 03.04.2022.
 • Treći 15.05.2022.
 • Četvrti 09.06.2022.

Seminar “Kroz Okruglu dugu do svog ja”

Do sada ste sigurno čuli da sami kreiramo svoju realnost i da treba raditi na sebi. Znate li na čemu i kako? Velika je razlika tražiti nešto u mraku ili pri svijetlu. Osvijetlite svoju podsvijest na putu ka svome ja i životu kakav želite. Otkrijte svoje blokade koje nikada niste osvijestili. Iskoristite ovu jedinstvenu priliku i iskusite spektar tema koje će vam donijeti značajne uvide gdje i kako dalje. Dobiti ćete veći stupanj jasnoće o svom daljnjem pravcu kako bi vi upravljali svojim vlakom uspjeha.

Raspored održavanja:

 • 29.3.2022.

Trening EFT osnovni nivo

Naučite i vi tehniku 21. stoljeća koja vam može pomoći u svako području života. Uz EFT efikasno savladavamo neželjene emocije, stres, traume, štetna uvjerenja, fizičku bol i značajno popravljamo kvalitetu života.

Jasmina Kovačev koja vodi program je svietski priznat, akreditirani Master trener EFTa i napredni praktičar. Već  dugi niz godina održava certificirane edukacije ispred svjetske profesionalne organizacije.

Raspored održavanja:

 • 11.04.2022.

Put ka financijskom obilju PETODNEVNA RADIONICA

Negativne, a time i sabotirajuće programe o novcu stičemo od prvog dana života kroz sve što čujemo oko sebe. Da bi promijenili svoju financijsku situaciju, jedan od prvih koraka je riješiti negativne programe podsvijesti vezane za novac. Ova radionica je namijenjena rješavanju upravo takvih blokada i uspostavljanju novog odnosa prema novcu i sa novcem. Novina u ovom programu je i fokus na podizanju osobne frekvencije kako bi lakše postizali ono što nam je cilj.

Raspored održavanja:

 • 04.2022.
 • 04.2022.
 • 05.2022.
 • 06.2022.
 • 06.2022.

Uvod u META zdravlje – BESPLATNI WEBINAR

Raspored održavanja:

 • 04.2022.

Seminar  Uvod u META-Zdravlje

Znanstveni pristup veze uma – tijela, utjecaja okruženja i samoiscjeljenja. Otkrijte zašto smo bolesni i kako pokrenuti samoiscjeljenje. Kroz ovu edukaciju stičete razumijevanje o okidačima stresa, emocija i uvjerenja koja pogađaju određena tkiva i organe. Uzimaju se u obzir svi nivoi našeg bića, uključujući i utjecaje našeg okruženja.

Ovaj seminar otvara oči svakom zdravstvenom entuzijasti, kao i svakom tko se na bilo koji način bavi zdravljem. Nisu potrebna predznanja. Dobiti će te mnoge odgovore koji nedostaju svakome na temu zdravlja.

Raspored održavanja:

 • 09.5.2022.

Trening EFT srednji nivo prvi dio

Za sve koji su završili osnovni EFT nivo i žele da saznaju više o ovoj  moćnoj tehnici. Ovo je nivo napredne samopomoći i nastavak prema procesu certifikacije za potencijalne praktičare.

Raspored održavanja:

 • 23.05.2022.

Transformirajte svoje slabosti u snagu (Tajna uspjeha je u vama)

Da li imate znanje i iskustvo, a ne postižete ono što želite u svom životu?  Da li ste čuli da smo mi sami ogledalo onoga što nam se u životu događa? Hajde da krenemo putem promjene onoga što stvara takav odraz u ogledalu. Ova transformacijska radionica-seminar je idealna prilika za sve koji žele da poboljšaju svoje rezultate i steknu više samopouzdanja u predstavljanju sebe i svojih usluga, bilo osobno ili profesionalno. Što Vas koči da idete naprijed? Uklonite brojne vlastite blokade prema vašem uspjehu i izobilju.

Raspored održavanja:

 • 30.05.2022.

Trening EFT srednji nivo 2. dio

Za sve koji namjeravaju raditi sa drugima i krenuti u proces certifikacije EFT International praktičara srednjeg nivoa

Raspored održavanja:

 • 06.06.2022

Trening EFT-RA prvi dio Emotional Freedom Results Accelerator

Trening naprednih metodologija EFT-a koje su rezultat dvadesetogodišnjeg iskustva MASTER trenera Jasmine Kovačev u primjeni EFT-a. Naučite tajne zanata koje čine značajnu razliku u efikasnosti i postizanju rezultata.

Raspored održavanja:

 • 12.06. 2022.

Seminar  Uvod u META-Zdravlje 2/1

Preko 90% zdravstvenih problema imaju u pozadini stres odnosno emocionalnu pozadinu. Edukacija META-Zdravlja omogućava brzo pronalaženje vrste stresa koji uzrokuje određene simptome.

Učite kako sigurno i precizno odrediti emocionalne korijene simptoma kako bi dobili brže rezultate. Ovo nije učenje Luize Hay ili veze uma i tijela nego učenje bazirano na biologiji, embriologiji, inteligenciji samoiscjeljenja, epigenetici tj utjecaju vanjske sredine na naš um a time i našu biologiju.

Preduvjet je prethodno pohađanje Uvoda u META-Zdravlje.

Edukacija je korisna zdravstvenim radnicima integrativnog pristupa, zdravstvenim Coach-evima, Energetskim psiholozima, EFT praktičarima, NLP praktičarima, hipnoterapeutima…

Edukaciju vodi Jasmina Kovačev, META-Zdravlje Master praktičar i Master trener EFT-a-

Raspored održavanja:

 • 20.06.2022. META-Zdravlje 2/1( prvi dan od 5 segmenata po 4 večeri)
 • 25.09.2022. META-Zdravlje 2/1/drugi dan od 5 segmenata po 4 večeri
 • 17.10.2022. META-Zdravlje 2/1/treći dan od 5 segmenata po 4 večeri
 • 11-03.12.2022.META-Zdravlje 2/1/četvrti dan od 5 segmenata po 4 večeri
 • 18.12.2022.META-Zdravlje 2/1/peti dan od 5 segmenata po 4 večeri