Ono što je mene kao proučavateljicu energije, zapravo živciralo, jest, što nisam našla onaj odgovor koji je trebao biti. Primjerice u nekoj skripti ili knjizi. Odnosno često su bile razna znanja podijeljena, ali nikako objašnjena za korist u praksi. U jednom trenutku da li skokom kvantne svijesti i coacherske i iscjeliteljske knjige dobile su tu srž. Kako sam oduvijek zapravo i željela podučavati i iscjeljivati, nije mi odgovaralo da velika spiritualna znanja budu toliko velika da ih bude ne moguće primijeniti na individualni život. Ili pak na probleme ili izazove s kojima sam se susrela, ja ili pak netko drugi.

Piše: Nera Crnčić

atma.hr – 52
Već je i danas vidljiv taj jaz iscjelitelja i coacheva koji imaju nekoliko ultimativnih coaching motivacijskih rečenica u rukavu i primjenjuju ih da iscijele mnogo ljudi istom rečenicom ili ustaljenom praksom. I naravno onih (meni dražih) koji svaki izraz autentičnosti njeguju. U potpunosti kao jedinstven dar planetu, te tako i iscjeljuju. S druge strane meni je odgovarao individualan pristup. I to svakoj duši koju sretnem, jer njena su iskustva s njene razine svijesti i tako se treba postaviti i djelovati. Neke spiritualne istine kao i onog osobnog razvoja su nepromjenjive i ne treba ih dirati, ali svakako treba obratiti pažnju na individualnost procesa iscjeljenja ili tempo učenja pojedinca neke spiritualne prakse.

Svakodnevni primjeri u uobičajenom životu

Uzmimo za primjer rukopis, sva slova imaju određenu šprancu po kojoj se pišu, no isto tako svatko od nas ima drugačiji rukopis, držanje olovke, pritiska i sl. Ili čak pogledajmo samo otiske prstiju, koliko god su univerzalna stvar i svi ih imamo, svi su otisci različiti. Tako su i svačija iskustva ostavila drugačije djelovanje na nečiju dušu, ponašanje, kreativnost, koliko god bila univerzalna. Tako od nas svatko treba individualna pristup kada se radi o iscjeljenju. Ili učenju. Ili otkrivanju spiritualnih darova.

A mnoge knjige koje sam pročitala nisu me oduševile, to jest saznala sam brdo neprimjenjivih informacija, na svakodnevni život. Tada prije kojih 12-godina, počele su mi dolaziti sve primamljivije knjige u ruku, baš istinskog iscjeliteljskog karaktera, s iskustvom i praksom, uzemljena znanja koja se mogu primjenjivati. I to je ono što me polako i konačno dovelo do toga da prestanem bježati od sebe, da s lakoćom mogu ostvariti promjenu koja želim biti.

atma.hr – 52
Reiki u praksi i na djelu!

Podijelit ću s vama priču jedne moje prekrasne učenice i njenog samoiscjeljenja kroz Reiki 1 stupanj. To se dogodilo zato što je kroz edukaciju dobila osnove, a tada ih je primijenila individualno u praksi, na što i potičem Reikiste, jer znanja su dana da rastu još više, pogotovo kroz micanja tame s kolektivnog uma. Nakon pada s motocikla jako je ozlijedila koljeno. Na njemu se pojavila ogromna grebotina i kvrga. Suprug sav isprepadan predložio je brzi odlazak k liječniku, no ona je rekla da će prije svakako napraviti Reiki tretman na sebi.

Noga joj je bila u toliko kaotičnom stanju da je jednostavno rekla suprugu moraš me gurnuti u more, jer ja ne mogu unutra. Iako je suprug, realno, pomislio da je ‘prsla’ ipak joj je pomogao u more. Malo dalje našla je mjesto gdje su joj noge bile u vodi, a ona je mogla sjediti. Tamo si je dala autotretman Reikijem. Nakon 45 minuta ona ogromna, ogromna kvrga se povukla. Suprug nije mogao naravno vjerovati da je takvo što moguće, a kamoli da tome svjedoči.

atma.hr – 52
Takva iscjeljenja moguća su uz pravilnu primjenu, praksu, vlastiti izričaj i naravno ono najbitnije nezamagljene namjere čistog srca. I tada možemo djelovati ne samo na svoje fizičko tijelo, već i na osjećaj slobode, kreativnosti, harmonije, na financije, posao, ljubav prema sebi. A u prvo stupnju takva prekrasna energetska čuda možeš raditi i na drugima.I to je ono što me zanimalo, ne samo visoke duhovne istine, već i njihova jednostavna primjena u praksi, gdje se može djelovati na svakodnevne izazove s kojima možemo biti suočeni.

Želiš li i ti sebi podariti blagoslov iscjeljenja, ljubavi i jedinstva, pozivam te na novu edukaciju Reiki Usui 1 stupnja.

Detalje pogledaj na linku moje stranice https://fb.me/e/1Uk79atAx

S ljubavlju,

Nera