Nutriobalance Retreat -Release your power of body and mind je četverodnevni retreat koji će vam pomoći vratiti balans energije tijela i uma putem tehnika otpuštanja stresa i osobnog napretka koje uključuju i tehnike NLP-a i tretmane Access Bars®, te plesno terapijske radionice „Prisutnost i kontakt“, uključene su i vježbe Kundalini Yoge te Zvučne kupke. Retreat, Ekodrom Estate, Vojnić 22.-25.6.2023.


Hrana i smještaj svih 4 dana su uključeni u cijenu, možete birati između mediteranske/ veganske/ vegetarijanske hrane.

Transformativni retreat i svojevrsno oslobađanje svega što nas zadržava u postojanju ove stresne svakodnevnice.

Snimka zaslona 2023 03 19 093955

Boravak u prirodi, opuštanje uz vatru na otvorenom, šetnju šumom, opuštanje u hot tubs kupkama, niz radionica i tretmana… i još puno toga očekuje vas na Nutriobalance Retreat -Release your power of body and mind koji će se održati od 22.-25.6.2023. na Ekodrom Estate imanju u blizini Vojnića.


Transformativni retreat i svojevrsno oslobađanje svega što nas zadržava u postojanju ove stresne svakodnevnice.

Snimka zaslona 2023 03 19 094016

Boravak u prirodi, opuštanje uz vatru na otvorenom, šetnju šumom, opuštanje u hot tubs kupkama, niz radionica i tretmana… i još puno toga očekuje vas na Nutriobalance Retreat -Release your power of body and mind

Održava se u okolici Karlovca na Ekodrom Estate u Vojniću ovog lipnja.


 
PROLJETNA FEEL FREE CIJENA za prvih 10 prijava

Ovo je retreat kojemu je cilj promijeniti i transformirati vaše tijelo i um i poslije kojeg će vaš život biti potpuno drugačiji i lakši u svim segmentima. Za early bird pristup, javite se putem obrasca na web stranici – OVDJE!


Kako ćete provesti tih četiri dana ?

eko drom slika retreat 6

Dakle, uz mene kao facilitatora i praktičara Access Bars ® tehnike, tu će biti i tim žena  koji će održavati procese, radionice i tretmane i osigurati vam da se dogodi ta očekivana promjena i lakoća u vašem životu.

Tim koji će sudjelovati u vašem procesu su redom:

Monika Brkanac

Monika Brkanac, MSc

Snimka zaslona 2023 03 19 094101

Monika je magistra znanosti Psihosocijalni savjetnik, certificirana NLP Master trenerica (DVNLP, IN NLP, EANLP) i u radu s grupama i pojedincima orijentirana je na unutarnje snage (resurse), iskustvo učenja i postizanje ciljeva.

S obzirom na da joj je učenje visoka vrijednost znanje je proširila brojim edukacijama na području terapije i mentalnog zdravlja: certificirana je NLPt terapeutkinja (DVNLPt), diplomirani Životni i Socijalni savjetnik (Lebens- und Sozialberatung, Austrija) s težištem na zdravstvenoj pedagogiji u kontekstu organizacija, Mindfulness Master Trener (‘Intensive IN_ME’, Berlin), NLC Coach (Gesellschaft für Neurolinguistisches Coaching), Coach (International Coaching Institute, Berlin), Hypnosis Coach (WHO), WingWave Coach (Besser- Siegment Instutite, Hamburg).

Stečeno znanje koristi u održavanju stručnih edukacija s područja komunikacijskih vještina, coachinga, razvoja potencijala tima, organizacije i osobnog razvoja. Tijekom rada voli kombinirati različite tehnike, metode, alate te uz lakoću i humor potaknuti grupe i pojedince na promjene. Posebno zadovoljstvo u radu kroz edukacije i individualni rad čini joj iskustvo naučenog i proces promjena kako kod klijenata tako i osobno.

Područje specijalnosti: zdravstveni coaching (work-health-balance), resursno orijentirani coaching, burnout, unutarnje blokade, samopouzdanje, performans coaching.

Hobi, interesi, slobodno vrijeme: trčanje, druženje s obitelji i prijateljima, čitanje knjiga na terasi s pogledom na šumu.

Moto: Biti autentičan i živjeti svoje vrijednosti (iskrenost, poštenje, pomaganje zajednici, balans, zdravlje). Profesionalni moto: Svaki problem ima rješenje.

MSC, Psihosocijalni savjetnik
Dipl Životni i socijalni savjetnik
NLPt terapeutkinja
Mindfulness Master trener
NLP Master trener
NLC-Coach
Wingwave Coach
Hypnosis Coach
Učitelj Autogenog treninga, osnovna, srednja i viša razina
TA101

Članstvo: Članica i koordinator Hrvatske Asocijacija za NLP (HANLP), Članica i koordinator Hrvatske Asocijacija za zdravstvenu pedagogiju (HRAZP), Članica European

Petra Seitz

Petra Seitz, voditeljica plesnih tehnika, terapeutica integrativne tjelesne psihoterapije

Snimka zaslona 2023 03 19 094135

2010.g.  osnovala Studio koji je od samog početka plesno-terapijski orijentiran s fokusom na otkrivanju i širenju vlastitih kapaciteta i potencijala. Osim plesnih predstava koje je kreirala i odigrala u kazalištima, ponosim se svojom terapijskom praksom, što kroz rad s klijentima jedan na jedan, što kroz edukacije i team building koje sam vodila raznim Udrugama i korporacijama. Kreirala sam originalan i prvi takav program u Hrvatskoj, program za žene i žensku seksualnost “Senzualno buđenje” koji vodim zadnje tri godine.

Zadnjih 7 godina volontiram u Udruzi Sve za Nju  za žene oboljele od raka kroz plesno terapijske radionice.

Uz ples i integrativnu tjelesnu psihoterapiju, majka je predivne djevojčice i jednog udomljenog dlakavca.

kontakt: petraseitz.studio

Višnja Bilen

Certificirana Gong praktičarka, certificirana praktičarka Peter Hess® zvučne masaže, certificirana KLIK® praktičarka, Reiki majstor i učiteljica Kundalini yoge prema učenju Yogi Bhajana, certificirana od strane KRI (Kundalini Research Institute).

Snimka zaslona 2023 03 19 094151

Svoju je transformaciju pokrenula davne 2004. s ciljem promjene svijesti i zdravijeg načina života. Prvi alat koji joj je pomogao da krenem putem svjesnijeg života bila je inicijacija u Reiki. Nakon vrlo zahtjevnog životnog perioda tražila je način da održim i poboljšam svoje psihofizičko zdravlje. Nakon posjete zvučnoj kupki s Gongovima 2007. godine, zaljubila  se u njih na prvi pogled i na prvi zvuk.

Susret s Gongovima označio je novi pravac u njenom životu. Iste godine započela je učenje sviranja Gonga kod velikog majstora Gonga iz Amerike, Don Conreauxa.

Željna znanja i u stalnoj potrazi za dubljim pronalaženjem sebe prošla je brojne seminare i inicijacije i tako postala certificirana Gong praktičarka, certificirana praktičarka Peter Hess® zvučne masaže, certificirana KLIK® praktičarka, Reiki majstor i učiteljica  Kundalini yoge prema učenju Yogi Bhajana, certificirana od strane KRI (Kundalini Research Institute).

Iza nje je trideset sedam godina rada s ljudima (kroz posao u Banci koji je radila i iz kojeg je 2018. otišla u zasluženu mirovinu) i vjeruje kako sada, možda više nego ikad prije, u njoj  ima snage i želje da kroz svoja životna iskustva, zvučne kupke, yogu i Reiki, pomogne drugima da osvijeste sebe i preuzmu odgovornost za svoj život, jer moć iscjeljenja je u svima nama.

Ana Marčac

Nutricionist, SCIO terapeut, Access Bars® Facilitator

Snimka zaslona 2023 03 19 094208

Vlasnica je obrta Nutriobalance u Karlovcu gdje svojim klijentima pruža podršku u programu koji sadrži više elementa holističkog pristupa boljem osjećanju kako u fizičkom tako i u onom dijelu rješavanja stresa.

Kao certificirani nutricionist i terapeut biorezonantne metode, te Access Bars praktičarka i voditeljica uvelike polaže važnost kod metoda ublažavanja stresa i stresnih situacija koje prate našu svakodnevnicu.

S obzirom na  iskustvo u radu i holističku edukaciju, svoje djelovanje uvijek usmjerava na cjeloživotno učenje i dodatne edukacije koje joj pružaju veću učinkovitost u radu s klijentima.

Smatra kako je svaki čovjek poseban i jedinstven na svoj način i ima specifičan životni put.

Ovisno o trenutnoj poziciji u kojoj se nalazi prilikom razgovora određuje zajednički sa svojim klijentima i cilj do kojeg klijent želi doći i kombinira razne tehnike rada koje vode u cjelokupno, često tranformativno poboljšanje, i to u segmentima prehrane, boljeg zdravstvenog osjećanja i oslobađanja stresa iz tijela.

Ističe važnost holističkog  pristupa rješavanju problema kod svojih klijenta jer uzima u obzir njihovo fizičko, mentalno i emocionalno stanje, način života i okruženje.

Kako je i sama prošla kroz niz životnih izazova koje su bile povezane sa autoimunim stanjima, hormonalnim promjenama, debljinom i depresijom, svojim iskustvom želi pomoći svakome tko joj pokloni povjerenje u traženju bolje verzije samog sebe.

PRIJAVA

Prijavite se za na vrijeme i ostvarite popust!

Retreat, Ekodrom Estate, Vojnić 22.-25.6.2023.

Prijavite se | Preuzimite info brošuru

Retreat – Ekodrom Estate lb