Nutriobalance Retreat – Release your power of body and mind je četverodnevni retreat koji će vam pomoći vratiti balans energije tijela i uma putem tehnika otpuštanja stresa i osobnog napretka koje uključuju i tehnike NLP-a i tretmane Access Bars®, te plesno terapijske radionice „Prisutnost i kontakt“, uključene su i vježbe Kundalini Yoge te Zvučne kupke Peter Hess metode.

Hrana i smještaj svih 4 dana su uključeni u cijenu, možete birati između mediteranske/ veganske/ vegetarijanske hrane.

Transformativni retreat i svojevrsno oslobađanje svega što nas zadržava u postojanju ove stresne svakodnevnice.

Snimka zaslona 2023 03 19 093955

Boravak u prirodi, opuštanje uz vatru na otvorenom, šetnju šumom, opuštanje u hot tubs kupkama, niz radionica i tretmana… i još puno toga očekuje vas na Nutriobalance Retreat -Release your power of body and mind.

Transformativni retreat i svojevrsno oslobađanje svega što nas zadržava u postojanju ove stresne svakodnevnice.

Snimka zaslona 2023 03 19 094016

Boravak u prirodi, opuštanje uz vatru na otvorenom, šetnju šumom, opuštanje u hot tubs kupkama, niz radionica i tretmana… i još puno toga očekuje vas na Nutriobalance Retreat-Release your power of body and mind.

Održava se u okolici Karlovca na Ekodrom Estate u Vojniću ovog lipnja.

EARLY BIRD

U ožujku nudimo early bird popust za sve prijave.

Ovo je retreat kojemu je cilj promijeniti i transformirati vaše tijelo i um i poslije kojeg će vaš život biti potpuno drugačiji i lakši u svim segmentima. Za early bird pristup, javite se putem web obrasca na web stranici!

Kako ćete provesti tih četiri dana ?

eko drom slika retreat 6

Dakle, uz mene kao facilitatora i praktičara Access Bars ® tehnike, tu će biti i tim žena  koji će održavati procese, radionice i tretmane i osigurati vam da se dogodi ta očekivana promjena i lakoća u vašem životu.

Tim koji će sudjelovati u vašem procesu su redom:

Monika Brkanac

Snimka zaslona 2023 03 19 094101

 • NLC-COACH (NEUROLINGVISTIČKI COACH)
 • NLP Terapeut ( DVNLPt, edukacija u tijeku)
 • NLC-Coach (Neurolinguistisches Coaching-ID.cert.nr: 0019)
 • Life Coach (International Association of Coaching Institutes, ICI)
 • Wingwave Coach (Besser Siegmund Institut)
 • NLP Master (DVNLP, IANLP )
 • NLP Practitioner (DVNLP, IANLP)
 • Učitelj Autogenog treninga, osnovna, srednja i viša razina (NLP&Coaching akademija, dr. Nada Kaiser)
 • TA101 (Centar Proventus)
 • Član i tajnica Hrvatske Asocijacija za NLP (HANLP)
 • Član European Association of NLP (EANLP)
 • Član Hrvatske Udruge za Coaching (HUC)

Područje njenog interesa je komunikacija, rješavanje stresa, motivacija pojedinaca i timova, aktiviranje ‘unutarnjih snaga’, uklanjanje strahova, blokada i podizanje kvalitete života na višu razinu i rad na području osobnog rasta i razvoja.

Petra Seitz

Snimka zaslona 2023 03 19 094135

Petra Seitz, voditeljica plesnih tehnika, terapeutica integrativne tjelesne psihoterapije

2010.g.  osnovala Studio koji je od samog početka plesno-terapijski orijentiran s fokusom na otkrivanju i širenju vlastitih kapaciteta i potencijala. Osim plesnih predstava koje je kreirala i odigrala u kazalištima, ponosim se svojom terapijskom praksom, što kroz rad s klijentima jedan na jedan, što kroz edukacije i team building koje sam vodila raznim Udrugama i korporacijama. Kreirala sam originalan i prvi takav program u Hrvatskoj, program za žene i žensku seksualnost “Senzualno buđenje” koji vodim zadnje tri godine.

Zadnjih 7 godina volontiram u Udruzi Sve za Nju  za žene oboljele od raka kroz plesno terapijske radionice.

Uz ples i integrativnu tjelesnu psihoterapiju, majka je predivne djevojčice i jednog udomljenog dlakavca.

kontakt: petraseitz.studio

Višnja Bilen

Snimka zaslona 2023 03 19 094151

Certificirana Gong praktičarka, certificirana praktičarka Peter Hess® zvučne masaže, certificirana KLIK® praktičarka, Reiki majstor i učiteljica Kundalini yoge prema učenju Yogi Bhajana, certificirana od strane KRI (Kundalini Research Institute).

Svoju je transformaciju pokrenula davne 2004. s ciljem promjene svijesti i zdravijeg načina života. Prvi alat koji joj je pomogao da krenem putem svjesnijeg života bila je inicijacija u Reiki. Nakon vrlo zahtjevnog životnog perioda tražila je način da održim i poboljšam svoje psihofizičko zdravlje. Nakon posjete zvučnoj kupki s Gongovima 2007. godine, zaljubila  se u njih na prvi pogled i na prvi zvuk.

Susret s Gongovima označio je novi pravac u njenom životu. Iste godine započela je učenje sviranja Gonga kod velikog majstora Gonga iz Amerike, Don Conreauxa.

Željna znanja i u stalnoj potrazi za dubljim pronalaženjem sebe prošla je brojne seminare i inicijacije i tako postala certificirana Gong praktičarka, certificirana praktičarka Peter Hess® zvučne masaže, certificirana KLIK® praktičarka, Reiki majstor i učiteljica  Kundalini yoge prema učenju Yogi Bhajana, certificirana od strane KRI (Kundalini Research Institute).

Iza nje je trideset sedam godina rada s ljudima (kroz posao u Banci koji je radila i iz kojeg je 2018. otišla u zasluženu mirovinu) i vjeruje kako sada, možda više nego ikad prije, u njoj  ima snage i želje da kroz svoja životna iskustva, zvučne kupke, yogu i Reiki, pomogne drugima da osvijeste sebe i preuzmu odgovornost za svoj život, jer moć iscjeljenja je u svima nama.

Ana Marčac

Snimka zaslona 2023 03 19 094208

Nutricionist, SCIO terapeut, Access Bars® Facilitator

Vlasnica je obrta Nutriobalance u Karlovcu gdje svojim klijentima pruža podršku u programu koji sadrži više elementa holističkog pristupa boljem osjećanju kako u fizičkom tako i u onom dijelu rješavanja stresa.

Kao certificirani nutricionist i terapeut biorezonantne metode, te Access Bars praktičarka i voditeljica uvelike polaže važnost kod metoda ublažavanja stresa i stresnih situacija koje prate našu svakodnevnicu.

S obzirom na  iskustvo u radu i holističku edukaciju, svoje djelovanje uvijek usmjerava na cjeloživotno učenje i dodatne edukacije koje joj pružaju veću učinkovitost u radu s klijentima.

Smatra kako je svaki čovjek poseban i jedinstven na svoj način i ima specifičan životni put.

Ovisno o trenutnoj poziciji u kojoj se nalazi prilikom razgovora određuje zajednički sa svojim klijentima i cilj do kojeg klijent želi doći i kombinira razne tehnike rada koje vode u cjelokupno, često tranformativno poboljšanje, i to u segmentima prehrane, boljeg zdravstvenog osjećanja i oslobađanja stresa iz tijela.

Ističe važnost holističkog  pristupa rješavanju problema kod svojih klijenta jer uzima u obzir njihovo fizičko, mentalno i emocionalno stanje, način života i okruženje.

Kako je i sama prošla kroz niz životnih izazova koje su bile povezane sa autoimunim stanjima, hormonalnim promjenama, debljinom i depresijom, svojim iskustvom želi pomoći svakome tko joj pokloni povjerenje u traženju bolje verzije samog sebe.

PRIJAVA

Prijavite se za na vrijeme i ostvarite popust!

Retreat, Ekodrom Estate, Vojnić 22.-25.6.2023.

Preuzimite info brošuru

prijavi se