U ovim izazovnim vremenima, koja stavljaju na kušnju mnoge naše mentalne i fizičke kapacitete, u potrazi smo za načinom kako da održimo ili poboljšamo svoje psihofizičko zdravlje na nivou koji nam omogućuje nesmetano izvršavanje privatnih i profesionalnih obveza.

Ne postoji univerzalan recept kako to postići, ali preduvjet je zajednički za sve-sklad uma, duha i tijela.
I zato vas pozivamo da nam se pridružite na još jednom retreatu, ovaj put kroz povratak netaknutoj prirodi. Ne propustite priliku da se napunite energijom i uđete duboko u sebe kako biste doživjeli potpuni odmor od stresne svakodnevice.

Provest ćemo vikend od 16.-18.09.2022. uz vježbe kundalini yoge, Gong kupke i meditacije, vježbe disanja, bubnjanje uz vatru, bivanje u prirodi i zdravu prehranu.

Boravit ćemo u drvenoj, tradicionalnoj kući za odmor smještenoj uz rijeku Kupu u općini Netretić. Ista se nalazi izvan naselja i okružena je livadama i šumom u čistoj netaknutoj prirodi. Idealna za ljude koji žele pravi odmor bez gužve, buke i bez stresa. Sastoji se od 12 kreveta u 4 spavaće sobe (2+2+2+6), velikog dnevnog boravka za druženje 40 m2, 2 kupaone (1 vanjska), 2 WC-a ( 1 vanjski), terase 60 m2, kuhinje. Program će se održavati uglavnom vani.
Cijena iznosi 1600,00 kn. Za rane uplate do 15.08.2022. cijena iznosi 1400,00 kn. Ista uključuje 2 noćenja, 2 večere, 2 ručka, 2 doručka, puni program. Prilikom prijave potrebno je uplatiti 500,00 kn akontacije. Ukoliko odustanete zbog bolesti, akontacija se vraća.

Za detaljnije informacije i prijave javite se na mail [email protected] ili me direktno nazovite na mob 0995453375 i sve ćemo dogovoriti ako imate nekih pitanja.

Samo ponesite osmijeh, a ja ću se pobrinuti za sve ostalo.

Radujem se novim iskustvima.

Višnja

Moje ime je VIŠNJA BILEN. Osnivačica sam i predsjednica Udruge Shanti.

Svoja znanja o Gongu, tibetanskim zdjelama i ostalim holističkim instrumentima, stekla sam i unapređujem kroz brojne seminare i radionice velikog majstora Gonga Don Conreauxa iz Amerike, kroz Peter Hess Akademiju, Sound Healing Academy , kroz učenja Jonathana Goldmana, pionira zvukoterapije iz SAD te inu literaturu koja govori o zdravljenju sa zvukom, a najviše kroz neprocjenjiva iskustva u kontaktu sa svojim klijentima, koja me dodatno ohrabruju i inspiriraju u radu sa zvukom.

Nakon vrlo zahtjevnog životnog perioda, pokrenula sam svoju transformaciju sad već davne 2004. godine, s ciljem promjene svijesti i zdravijeg načina života. Prvi alat koji mi je pomogao da krenem putem svjesnijeg života bila je inicijacija u Reiki. Nakon smrti u obitelji tražila sam način da održim i poboljšam svoje psihofizičko zdravlje. Nakon posjete zvučnoj kupki s Gongovima 2007. godine, zaljubila sam se u njih na prvi pogled i na prvi zvuk. Susret s Gongovima označio je novi pravac u mom životu. Započela sam učenje sviranja Gonga kod velikog majstora Gonga iz Amerike Don Conreauxa. Željna znanja i u stalnoj potrazi za dubljim pronalaženjem sebe prošla sam brojne seminare i inicijacije i tako postala certificirana Gong praktičarka, praktičarka Peter Hess® zvučne masaže, KLIK praktičar, Reiki majstor i učiteljica Kundalini yoge prema učenju Yogi Bhajana.

Iza mene je trideset sedam godina rada s ljudima (kroz posao u Banci koji sam radila i iz kojeg sam 2018. otišla u zasluženu mirovinu). Želje mi je da kroz svoja životna iskustva, zvučne kupke, yogu i Reiki, pomognem drugima da osvijeste sebe i preuzmu odgovornost za svoj život, jer moć iscjeljenja je u svima nama.

Više o meni i mom radu možete pročitati na www.shanti.hr

retreat na kupi 2022 1 retreat na kupi 2022 2