Shiatsu masaža oslobađa vaše tijelo od napetosti i blokada

Darujte si tretman koji će vam opustiti tijelo i smiriti um. Centar za shiatsu Hara u Zagrebu je mjesto gdje se bijegom od svakodnevice možete opustiti i predahnuti.

Shiatsu masažom riješite se napetosti i boli u tijelu. Otklonite simptome stresa na prirodan i ugodan način. Pronađite lakoću i ljepotu u svom životu!

Zašto otići na shiatsu tretman?

Shiatsu je vrsta rada na tijelu u kojem shiatsu praktičar koristi svjestan dodir u svrhu otklanjanja blokada koje nam ne daju da živimo punim plućima – slobodno.

Shiatsu je za one koji žele svoj život promijeniti na bolje.

Kada primate shiatsu masažu, učite svoje tijelo da bude ovdje i sada. Dolazi do umirenja živčanoga sustava, a tada sve jednostavno bolje funkcionira.

Stres i trauma sastavni su dio života. Problem nastaje kada se stres ne otpušta iz tijela, nego se nagomilava. Shiatsu tretmanom pokrećemo zablokiranu energiju koja stvara probleme kao što su:

  • bolovi u vratu, ramenima i leđima
  • umor
  • emotivna neuravnoteženost
  • problemi sa spavanjem
  • loša probava i hormonalni sustav
  • zbrčkan um i loša koncentracija
  • bolne menstruacije

Shiatsu povezuje cijelo tijelo, umjesto da se bavi samo jednim njegovim dijelom. Oslobađa unutarnju snagu potrebnu da savladamo prepreke koje nas sprječavaju da dođemo do cilja.

Naručite se: 095 771 5791

Kako izgleda shiatsu masaža ?

Shiatsu se radi na strunjači, na podu. Primatelj je odjeven u udobnu odjeću.

Ne brinite, iako ste na podu, neće vam biti tvrdo jer postoji specijalno dizajniran jastuk za shiatsu, a tu su i jastuci za podmetanje ispod glave, koljena, stopala ili gdje već treba.

1 1

Bitno je naglasiti da vam mora biti ugodno kroz cijeli tretman. Ne ustručavajte se reći shiatsu praktičaru ako vam nešto ne odgovara.

U shiatsu tretmanu koriste se različite tehnike: pritisak palcem ili dlanom, istezanje, ljuljanje, rotacije, lagano fascijalno istezanje.

Sve su tehnike izrazito ugodne i  poštuju se primateljeve granice. Jačina pritiska varira ovisno o potrebi.

Shiatsu tretman traje 60 ili 90 minuta, s time da treba računati na vrijeme koje ćete potrošiti na presvlačenje i razgovor prije i poslije tretmana.

shiatsu masaza obrada vrata

Shiatsu masaža kao poklon

Ljudi su danas ionako pretrpani stvarima, stoga im je bolje pokloniti predivno iskustvo koje će dobiti shiatsu tretmanom. Rođendan, obljetnica, Božić ili tek tako – poklon bon će razveseliti svakoga, jer svima treba opuštanje i uživanje.

Poklon bon možete naručiti na broj 095 7715791. Uz najavu ga možete podići osobno u Hara centru ili dobiti na svoju e-adresu. Nakon što je vidljiva uplata, u najkraćem mogućem roku šaljem poklon bon kojeg je samo potrebno isprintati.

Naručite poklon bon na: 095 771 5791

CIJENE:

60 min – 300 kn / 39,82 eur
90 min – 400 kn / 53,09 eur

PAKETI:

3 tretmana – 10%
5 tretmana – 15%

Tečaj eur/kn 7,53450

Što kažu klijenti?

Shiatsu na mene djeluje kao antistres terapija. Samohrana sam majka sam dvoje djece, vodim vlastiti biznis, brinem se za roditelje. Dan mi ima premalo sati. Jedva uguram u svoj raspored stvari koje moram obaviti, za opuštanje mi ne ostane ništa vremena. Teret svih obaveza najprije počnem osjećati u vratu i ramenima, a onda se napetost širi i na cijela leđa. Prijateljica mi je preporučila shiatsu tretman i time me spasila. Već nakon prvog tretmana osjetila sam ogromno olakšanje u leđima, a nakon nekoliko u kraćem periodu promjena je bila fantastična. Od tada shiatsu kod Ive preporučujem svima koji mi se počnu žaliti da se loše osjećaju. A najdraže ljude volim uveseliti shiatsuom kao poklonom. – Marija P.

Našla sam zadovoljstvo i mir. „Zbroji se! Saberi se! Ti si Martin u oblacima!“ To sam slušala cijelo svoje djetinjstvo. Vječito mislima negdje drugdje, uvijek problemi s koncentracijom. Nisam bila svjesna sebe ni tla po kojem hodam. Raspršena! Imala sam puno ideja i snova koje nisam ostvarivala ili sam ih jako teško realizirala. Dovodila sam se u situacije koje sam željela, ali u kojima na kraju nisam potpuno uživala. Opet sam mislima bila negdje drugdje. Postoje sretnici koji se rode ‘zbrojeni’ i ‘sabrani’, s obje noge čvrsto na zemlji. Ja to nikad nisam bila. Ja sam trebala svu moguću pomoć i podršku da budem uzemljena – svjesna sebe, svojih osjećaja i potreba. Shiatsu mi je jako pomogao da se zbrojim i saberem. Kao prvo, kroz razgovor s Ivom shvatila sam koliko sam nezadovoljna svojim životom. A onda, kroz tretmane sam shvatila koliko potisnutih emocija imam u tijelu. Dok tijelu nisam dala pažnje, nisam imala pojma u kakvom je ono stanju. Shiatsu je nešto skroz drugačije od svega što sam radila i definitivno je najbolji tretman za mene. – Petra M.

Konačno bolje spavam. Prijatelji su mi darovali poklon bon za shiatsu tretman kod Ive. Nisam ni bio svjestan koliko sam stisnut i ukočen dok me Iva nije počela razvlačiti na sve strane. Imao sam osjećaj da sam nekoliko centimetara duži. Od tada duge vožnje u autu puno bolje podnašam, a ni dugi sastanci mi više ne padaju tako teško. Puno bolje spavam. Uz treninge i odlazak u šumu, shiatsu tretmani su postali dio mojih antistres rituala. – Robert K.

Shiatsu masaža je nešto posebno. Ja nakupljam stres u prsnom košu. Ponekad osjećam probadanja, a osjećaj kamena na prsima mi je pod normalno. Kao da mi uvijek fali zraka. Često mi se zgrče mišići vrata i to me jako smeta. Redovno sam odlazila na sportske masaže, ali osjećaj opuštenosti je trajao samo par dana. U toku tretmana sam tražila Ivu da me jače stisne kao što inače tražim na masaži, a njen odgovor me potpuno zbunio „Tvoje tijelo mi ne da da jače stisnem, pruža mi otpor.“ Onda mi je objasnila da jači pritisak ne znači da je i efikasniji. Drugi dan me tijelo boljelo kao da me traktor pregazio. Ali su me na poslu zato pitali jesam li počela piti tablete za smirenje. Redovno sam počela dolaziti na shiatsu, probadanje je nestalo, prodisala sam, kada me uhvati šiza puno brže prolazi u odnosu na prije. Svakome bih preporučila shiatsu tretman kod Ive. – Ana L.

Shiatsu mi je pomogao da se riješim knedle u grlu. U kratkom periodu sam ostala bez oba roditelja. Puno stvari je bilo za obaviti, potom korona, potres, problemi na sve strane. Knedla u grlu stalno. Bila sam potpuno jadna i kronično umorna. Na prvom tretmanu sam osvijestila koliko tuge zadržavam u sebi i konačno isplakala sve što me mučilo. Iva me nježno i fokusirano podržavala da se opustim i dozvolim si plakati. Uvijek sam imala stav da se ne smije plakati jer je to znak slabosti, ali mi je drago da sam naučila koliko je potrebno izbaciti nakupljene probleme. Ivi sam zahvalna što me ohrabrila da krenem na psihoterapiju. Sada kombiniram shiatsu i psihoterapiju i osjećam se puno lakše i bolje mi je u vlastitoj koži, bez obzira što vanjske okolnosti nisu bajne. – Katarina M.

Ja sam Iva, shiatsu praktičarka.IMG 7815 scaled e1662489646635 1366x2048 1

Shiatsu masažom podržavam svoje klijente koji trebaju lakoću u pokretu, vjetar u leđa kako bi napravili promjene potrebne da bi živjeli slobodno i puni snage ili oni koji samo žele predahnuti na trenutak, opustiti se i regenerirati.

Shiatsu je za mene životni stil, filozofija koja me pokreće, čini da lijepi trenuci budu još ljepši i da oni malo manje lijepi prođu što laganije moguće.

U mom poslu me najviše vesele zadovoljni izrazi lica mojih klijenata nakon shiatsu masaže.

SHIATSU = SVJESTAN DODIR

Hara, Tuškanova 9, Zagreb

(+385)  095 771 5791