Krešimir Bevanda, certificirani RTT terapeut, učitelj Joge i Tantre

Imaš problem kojeg se želiš riješiti? Želiš to obaviti brzo i bezbolno? Želiš biti siguran da se problem neće vratiti?

RTT terapija je pravo rješenje za tvoj problem!

ŠTO JE RTT TERAPIJA?

Brza transformacijska terapija® ili Rapid Transformational Therapy® (RTT®) je super učinkovita terapija koja kombinira najkorisnija načela hipnoze, hipnoterapije, psihoterapije, neuro-lingvističkog programiranja (NLP), kognitivno-bihevioralne terapije (CBT) i neuroznanosti. RTT® se kroz praksu pokazao kao jedna od najučinkovitijih dostupnih terapija za postizanje brzih i trajnih rezultata u svim područjima života. Ovu jedinstvenu tehniku razvila je Britanka Marisa Peer vođena željom da u najkraćem mogućem roku trajno izliječi klijenta. Marisa preko 30 godina radi s ljudima i postiže vrhunske rezultate. Za svoj rad je dobila brojna priznanja i proglašena je terapeutom godine u Velikoj Britaniji.

Brza transformacijska terapija® (RTT®) postiže fantastične rezultate jer koristi najmoćniji potencijal za iscjeljivanje na planetu – podsvjesni um. Nadilazi klasičnu hipnoterapiju i nudi cjelovit pristup s tehnikama za postizanje brzih i trajnih rezultata.

RTT ima iznimno visoke stope uspješnosti u liječenju mršavljenja, niskog samopouzdanja, niskog samopoštovanja, depresije, tjeskobe, ovisnosti, neplodnosti, kronične boli, nesanice, strahova i fobija, karcinoma, financijskih problema i cijelog niza drugih fizičkih, mentalnih i emocionalnih problema s kojima se ljudi suočavaju. RTT će ti pomoći da postigneš izvanredne rezultate u zdravlju, odnosima, poslu, umjetnosti, sportu…

KAKO RADI?

RTT koristi hipnozu i radi s tvojim podsvjesnim umom. Zašto?

Kada radiš na promjeni bez da si prethodno uklonio određena podsvjesna vjerovanja vezana uz problem trebaš uložiti puno truda a rezultat je neizvjestan. Često emocije pobjeđuju svjesni napor i s vremenom primijetiš kako se vraćaš starim obrascima i iznova donosiš iste novogodišnje odluke.

U hipnozi, kada se tvoj svjesni um umiri, zajedno možemo pronaći skrivene obrasce ili uvjerenja koja se nalazi u tvojoj podsvijesti, a koja su tijesno povezana s tvojim problemom. Tada mogu ukloniti emocionalnu blokadu i nadograditi tvoja vjerovanja tako da se osjećaš osnaženo i slobodno. Tada nastupa trajna promjena.

ŠTO JE HIPNOZA?

Hipnotički trans je potpuno prirodno stanje unutarnjeg fokusa. Slično je iskustvu potpune zaokupljenosti tijekom gledanja filma. U hipnozi si toliko zaokupljen da te više ništa ne brine. Ovo povišeno stanje fokusa daje tvom umu veću kontrolu i potpuno si svjestan svega što se događa. U hipnozi se zaobilazi kritički, brbljavi um i možemo pristupiti vjerovanjima koja si formirao prije mnogo godina koja, iako skrivena od tebe i dalje snažno djeluju na tvoj život. U takvom stanju povišene koncentracije tvoja podsvijest je otvorena za nove sugestije koje lako, kroz svakodnevno ponavljanje, postaju tvoja nova uvjerenja i kreiraju za tebe okolnosti koje želiš imati u životu.

ZAŠTO KORISTITI RTT?

RTT je dizajniran da pruži brzo olakšanje i trajne rezultate. RTT koristi jezik koji budi maštu i potiče tvoj um na djelovanje. Terapija je prilagođena samo tebi i tvojim potrebama. Nakon terapije dobivaš audio snimku hipnoze koju svaki dan slušaš i tako potičeš mozak da stvori nove neuronske veze. Dok nove neuronske veze jačaju ti polako, ali sigurno počinješ drugačije razmišljati i postupati.

Brza transformacijska terapija je potpuno bezopasna, bezbolna i ugodna i omogućuje ti da se brzo i bez napora oslobodiš bilo kojeg problema.

RTT terapija dostupna je i na hrvatskom jeziku. Možeš me posjetiti u Zagrebu ali nije nužno da se vidimo uživo, jednako uspješno izvodim i online terapije.

KAKO ĆEŠ DOGOVORITI SVOJU RTT TERAPIJU?

Svoju terapiju možeš dogovoriti tako da me kontaktiraš na [email protected] ili na broj 00 385 99 8383 514. Uvodni razgovor je besplatan i možeš saznati sve što te zanima u vezi terapije. Za više informacija posjeti moju web stranicu www.kresimirbevanda.com.

Veselim se pomoći ti,

Krešimir Bevanda, certificirani RTT terapeut

1 KOMENTAR

  1. RTT je fenomenalno iskustvo. Jednostavna i učinkovita terapija, rezultati su izvanredni. Moj život je dobio nekoliko novih dimezija zahvaljujući RTT i riješio se puno smeća koja sam teglila sa sobom od djetinjsva do prije nekog vremena. Ly Marisa Peer

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here