Background vector created by rawpixel.com - www.freepik.com

ŠTO JE RTT?

Brza transformacijska terapija® ili Rapid Transformational Therapy® (RTT®) je super efikasna, višestruko nagrađivana terapija koja kombinira najkorisnija načela hipnoze, hipnoterapije, psihoterapije, neuro-lingvističkog programiranja (NLP), kognitivno-bihevioralne terapije (CBT) i neuroznanosti. RTT® se pokazao kao jedna od najučinkovitijih dostupnih terapija za postizanje brzih i trajnih rezultata u svim područjima života. Ovu jedinsvenu tehniku razvila je britanka Marisa Peer, najpoznatiji živući svjetski terapeut, motivirana željom da u najkraćem mogućem roku trajno izliječi klijenta.

Brza transformacijska terapija® (RTT®) postiže neusporedive rezultate jer koristi najmoćniji potencijal za iscjeljivanje na planetu – podsvjesni um. Nadilazi klasičnu hipnoterapiju i nudi cjelovit pristup zasnovan na rješenjima za postizanje brzih i trajnih rezultata.

S iznimno visokim stopama uspješnosti u liječenju mršavljenja, niskog samopouzdanja, niskog samopoštovanja, depresije, tjeskobe i ovisnosti, RTT je također zabilježila nevjerojatne rezultate u liječenju neplodnosti, kronične boli, nesanice, strahova i fobija, karcinoma, financijskih problema i cijelog niza drugih problema sa kojima sa ljudi suočavaju. RTT pomaže ljudima da prekinu neželjene navike i da postignu izvanredne rezultate u zdravlju, odnosima, poslu, umjetnosti i sportu.

KAKO RADI?

RTT koristi hipnozu i radi s vašim podsvjesnim umom. Zašto?

Kada radite na promjeni bez da ste prethodno očistili određena podsvjesna vjerovanja vezana uz problem potrebno je uložiti puno truda a rezultat je neizvjestan. Često emocije pobjeđuju svjesni napor i s vremenom primjetimo kako se vraćamo starim obrascima i iznova donosimo iste novogodišnje odluke.

U hipnozi, kada se svjesni um umiri, možemo pronaći skrivene obrasce ili uvjerenja koja se nalazi u podsvijesti a koja su tijesno povezana sa problemom. Tada možemo ukloniti emocionalnu blokadu i nadograditi vjerovanja, tako da se osjećate osnaženo i slobodno i tada nastupa trajna promjena.

ŠTO JE HIPNOZA I HIPNOTERAPIJA?

Hipnotički trans je potpuno prirodno stanje unutarnjeg fokusa. Slično je iskustvu potpune zaokupljenosti tijekom gledanja filma. U hipnozi ste toliko zaokupljeni da vas više ništa ne brine. Ovo povišeno stanje fokusa daje vašem umu veću kontrolu i potpuno ste svjesni svega što se događa. U hipnozi se zaobilazi kritički, brbljavi um i možemo pristupiti vjerovanjima formiranim prije mnogo godina koja, iako skrivena od nas, i dalje snažno djeluju na naš život. U takvom stanju povišene koncentracije vaša podsvijest je otvorena za nove sugestije koje lako, kroz svakodnevno ponavljanje, postaju nova uvjerenja i kreiraju nove životne okolnosti.

ZAŠTO KORISTITI RTT?

RTT je dizajniran da pruži brzo olakšanje i trajne rezultate. RTT koristi jezik koji budi maštu i potiče vaš um na djelovanje. Terapija je prilagođena samo vama i vašim potrebama. Nakon terapije dobivate audio snimku hipnoze koju svaki dan slušate dok se u mozgu stvaraju nove neuronske veze i vi polako ali sigurno počinjete deugačije razmišljati i postupati. Brza transformacijska terapija je potpuno bezopasna, bezbolna i ugodna i omogućuje vam da se brzo i bez napora oslobodite bilo kojeg problema.

RTT terpija sada vam je dostupna i na hrvatskom jeziku. Krešimir Bevanda, certificirani RTT terapeut, uspješno izvodi terapije i u živo i online. Svoju terapiju možete dogovoriti na kresim[email protected] ili na broj 00 385 99 8383 514. Uvodni razgovor je potpuno besplatan i možete saznati sve što vas zanima u vezi RTT terapije. Za dodatne informacije posjetite www.kresimirbevanda.com.

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here