Designed by Freepik

Prenosimo intrigantan tekst s portala uspesnazena.com, preveden s ruskog foruma alternativnih metoda liječenja. Autor ovog teksta je Boris N. Kholodenko, psiholog, doktor filozofskih znanosti. Metoda opisana u njemu je vrlo neobična, čak nevjerojatna, ali koliko bi u tome moglo biti istine ostavljamo vama da procijenite (ili pokušate).

atma.hr – 52
Kako “zasaditi” svoju bolest u zemlju

Izliječiti čovjeka možete na jednostavan način koji je dostupan praktički svakome. Zasnovano na stoljećima provjerenoj praksi, bolest može biti prenesena s pacijenta na bilo koji drugi organizam, u ovom slučaju na biljku.

Procedura je jednostavna.

Od bolesne osobe treba uzeti manju količinu njegove tekućine: gnoja, urina, sline, znoja, sekreta.

Pomiješati to sa zemljom i staviti u običnu (manju) posudu za cvijeće.

Zatim u nju treba zasaditi 2-3 sjemena ili lukovicu biljke kojom vlada planetarni znak koji se poklapa sa planetom pod kojoj je određena bolest i čekati dok se pojave izdanci visine nekoliko centimetara.

Poslije, pažljivo, zajedno s korijenom izvaditi biljku i spaliti je ako je oboljenje povezano s lučenjem krvi, gnoja, znoja ili sluzi. U svim ostalim slučajevima, biljka se baca u rijeku.

Poslije toga, bolest prolazi.

atma.hr – 52
Važno:

Zasaditi biljku treba u vrijeme kada je Mjesec u opadanju. To je razdoblje između punog i mladog Mjeseca.

U prirodi i u ljudskom organizmu u ovom razdoblju, javlja se tendencija ka pročišćavanju. Mjesec u opadanju isušuje, ispuhuje, smanjuje, potencira aktivnost i potrošnju energije.

Biljka se ne sadi u subotu, nedjelju i ne na rođendan bolesnika.

Uništiti biljku također treba za vrijeme kada je Mjesec u opadanju.

Biljka se ne sadi u obliku reznice (pelca) ili korijena (osim hrena), jer tako biljka može uvenuti, što nije dobro za bolesnika. Sijati samo u obliku sjemena ili lukovice. Ako sjeme ne proklija, nema nikakve opasnosti po bolesnika.

Kako bi se izliječili od bolesti uz pomoć biljke uzgojene u posudi, neophodno je poznavati planete, koje vladaju bolešću i pronaći odgovarajuću biljku.

atma.hr – 52
Bolesti pod vladavinom:

Mjeseca: reumatizam, giht, grčevi, gnojne rane, menstrualni poremećaji, svrbež, lišaj, epilepsija, mjesečarenje, depresija, melankolija, alkoholizam

Marsa: bolesti ušiju, pluća, jetre, prehlade, hemoroidi, išijas, migrena, nezarastajuće rane, unutarnja krvarenja, žutica, dizenterija, dijareja, proljevi, zatvori, gangrena

Merkura: bolesti mozga, nesvjestica, vrtoglavica, mucanje, nerazumni strahovi, čirevi u usnoj šupljini, čirevi na koži, akne, bubuljice, fisule

Jupitera: kardiovaskularne, gastrointestinalne bolesti, bolesti gušterače, slezene, hipertenzija, angina, očne bolesti, trovanja, muskulatorne bolesti, bolesti lokomotornog sustava

Venere: spolne bolesti, urinarne infekcije, seksualna perverznost

Saturna: bolesti endokrinog i limfnog sustava, onkološka oboljenje, besplodnost, lupus, psorijaza, multipla skleroza, demencija, ekcem

Sunca: opekline, ozebline, teške infekcije, gripa, teška oštećenja srca i očiju, paraliza (kao posljedica trauma i moždanog udara), neurodermatitis, neuroza, toplinski udari, loš metabolizam (uključujući pretilost)

atma.hr – 52
Biljke pod vladavinom:

Mjeseca: anemona, astra, veronika, iris, kamelija, kupus, mrkva, krastavac, fuksija

Marsa: artičoka, bosiljak, kopriva, poriluk, rotkvica, rotkva, cikla, hren, češnjak

Merkur: anis, valerijana, ladolež, dalija, grašak, djetelina, rajčica, cikorija

Jupitera: suncokret, jasmin, kres-salata, sezam, limun, nana, maslačak, božur, ruža, ružmarin, pšenica

Venere: begonija, karanfil, geranij, gladiola, tulipan, hajdučka trava, grah

Saturna: ružmarin, krumpir, celer, kopar

Sunca: vrbena, zumbul, kantarion, neven, suncokret, kukuruz, majčina dušica, kadulja

Napomena:

Događa se da se bolest ne može definirati i pripisati jednoj ili drugoj planeti. Na primjer, virusni hepatitis je s jedne strane bolest jetre (Mars), a s druge infektivna bolest (Sunce).

U ovakvim slučajevima, treba koristiti obje biljke, ali saditi ih u različite posude, ali obavezno u isti dan.

Za sve detaljnije informacije, pogledajte uspesnazena.com.