Foto: pixabay.com

52
Znate li zašto su se u Bibliji tako okrutno ophodili prema gatarama i astrolozima? – pitao sam jednu ženu koja se bavila gledanjem u karte.

“Vjerojatno zbog toga što su davali netočne informacije?” – pretpostavila je žena.

“Ne, nego zato što su davali točne. Opasno je znati budućnost.”

“A zašto onda vidovnjaci proriču budućnost i normalno se osjećaju?”

“Proroci nisu slučajno davali neodređen odgovor. Mi smo veoma ovisni o budućnosti – ona nas stvara. Međutim, što jasnije vidimo budućnost, to je veće iskušenje da od nje načinimo viši cilj. Kada čovjeku nije poznata budućnost, on je svjestan da su njegova najviša zaštita samo ljubav prema Bogu i etika.

Što preciznije znamo budućnost, to je veće iskušenje da, ne mijenjajući sebe, izmijenimo svoju sudbinu, što se po pravilu tužno završava. Prema tome, nije svakome dano da zna budućnost. Informacija koju dobivamo mora nam ostaviti mogućnost izbora. Koliko je čovjek unutar sebe pravilno orijentiran, toliko će i put koji odabere biti ispravniji.

39

Koliko god to čudno zvučalo, kada klijentu saopćavate netočnu informaciju vezanu za budućnost, makar i ne bila loša, to nije tako opasno po njegovo zdravlje, a nekada može biti čak i korisna. Međutim, točna informacija može uništiti čovjeka.”

“Dobro, recite mi što govorite pacijentima kada vidite njihovu budućnost?”

“Kao prvo, nikada im ne pričam o onome što zaista vidim. Kažem im: „Možda će vam se dogoditi to, to i to…”. To „možda”, ne označava da će se obavezno i dogoditi. Govorim, također: „Ako se ne promijenite, može se dogoditi sljedeće…” Tako čovjek počinje shvaćati da mijenjajući sebe, mijenja i svoju budućnost. Zabranjujem sebi da vidim što će se konkretno dogoditi u budućnosti jer se to kosi s etikom.”

Sergej Lazarev, “Ljubav”, knjiga br. 3

alternativainformacije

61
AKCIJA!

himalajska lampa atma.hr

Himalajska lampa

Lampa od divnih, ružičastih grumenja najčišće himalajske soli – stvara predivnu atmosferu i mikroklimu koja je jednaka zraku uz planinski potok nakon proljetne oluje.

Električna lampa od himalajske soli na drvenom postolju, svaka je unikatan ručni rad, različitog je izgleda ili nijansi boja. Unutrašnjost kristala soli obasjava žarulja i stvara predivno narančasto svjetlo.

himalajska lampa atma.hr

Poboljšava kvalitetu zraka, ionizira prostor. Stabilizira i smanjuje utjecaj umjetnih frekvencija i neprirodnih elektromagnetskih valova iz elektronike. Proizvodi dugin spektar svjetlosnih valova koji iscjeljuju i smiruju vaše tijelo i um.

Dimenzije: širina: 10-13 cm, duljina: 15-19 cm, težina: 2-3 kg

Plaćanje pouzećem (poštarina 25 kn – GLS)

Cijena: 149 kn

Prethodna objava6 stvari koje snažne žene vide kada se pogledaju u ogledalo: Šesta je najmoćnija i predivna!
Slijedeća objava25 fotografija koje dokazuju da je svijet krajnje divno mjesto
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.