Ljudska je priroda tražiti. Postizati. Loviti. Ništa tu nije pogrešno. Mogli bismo argumentirati da je upravo to ono što uzrokuje da se razvijamo (iako se nažalost, gledajući trenutno stanje stvari u svijetu zahvaljujući zlokobnim klaunima na vlasti, čini da je dug put pred nama!)

Nema ništa loše u želji. Suptilna pogreška u perspektivi je razmišljanje da je naša budućnost tamo gdje sve funkcionira i da ćemo konačno biti sretni. To je iluzija. Ne zato što sumnjam u vašu sposobnost da stvorite nevjerojatan život, već zato što nikada niste bili u svojoj budućnosti i nikada nećete biti. To je samo ideja. Projekcija. Predivna za poticanje kreativnih sokova i nadahnuća za akciju. Ja sam za to i tako živim svoj život. Pokreće me ono čemu sam posvećen stvarati … Živim u svijetu čistih mogućnosti!!

atma.hr – 52




Razlika je u tome što sam ja sretan i SADA. Zadovoljan sam SADA. SADA sam u miru. Ne “nadam se” da će se te stvari dogoditi jednog dana u nekoj dalekoj fantaziji.

Moj poziv za vas je da – prigrlite OBOJE. Možete li zadržati svoj entuzijazam za bolju budućnost koja vas inspirira, a pritom ste u potpunosti u skladu s onim gdje se nalazite?

Prihvatite, ali ne samo ni to, već se zaljubite u ono gdje ste sada. Jer znam da ćete, kada živite u tom stanju radosti u sebi, stvoriti čuda. ❤️

~ Peter Crone

atma.hr – 52