Artwork by Daniel B. Holeman

Da biste u svoje zemaljsko tijelo mogli prihvatiti više frekvencije, apsolutno je neophodno iscjeljivanje i čišćenje nivoa jastva. Većina vas koji ovo čitate već duže vrijeme sprovodi razne iscjeliteljske terapije i zahvaljujući tome smo sada u mogućnosti da vam pružimo detaljnije informacije o dubljoj prirodi duše i brojnim njenim varijacijama.

atma.hr – 78
Najjednostavniji način da prizovete Više ja je da vizualizirate zlatnu svjetlost koja dolazi s neba i ulazi u vašu krunsku čakru na vrhu glave. Nakon toga vizualizirajte kako se ta zlatna svjetlost kreće prema dole kroz sve čakre i djelove vašeg fizičkog tijela, istovremeno iscjeljujući, čisteći i pročiščavajući sve vaše stanice, i nastavlja se kretati kroz vaše noge i van kroz vaša stopala.

Ako sjedite, onda zamislite kako ta energija napušta vaše tijelo na donjem kraju kičme i ulazi u Zemlju. Da biste prizvali svoje Više ja, koristite sljedeću invokaciju:

SADA POZIVAM LJUBAV, MOĆ i MUDROST MOG VIŠEG JA – DOĐI, MOJE VOLJENO VIŠE JA.

Najviši nivo vašeg Višeg ja je vaše zlatno, blistavo Božje Prisustvo. Dok vizualizirate to zlatno svjetlo, kažite sljedeću naredbu:

SADA POZIVAM MOJE ZLATNO SJAJNO BOŽJE JA DA TEČE KROZ SVAKU STANICU MOGA TIJELA.

Razrađeniji pristup bi bio da prizovete svoje Više ja tako da prvo uđete u meditaciju i počnete s dubokim disanjem. Nakon nekoliko minuta disanja i opuštanja, izgovorite:

atma.hr – 39

POZIVAM BOŽJU ZLATNU, SJAJNU SVJETLOST PUNU LJUBAVI DA POTPUNO ISPUNI MOJE BIĆE SADA.

Zamolite za potpunu i cjelovitu zaštitu na svim nivoima vašeg bića.

MOLIM DA ME BOŽJA ZLATNA, SJAJNA SVJETLOST LJUBAVI POTPUNO i CJELOVITO ZAŠTITI NA SVIM NIVOIMA MOG BIĆA.

Nakon toga izgovorite sljedeću invokaciju:

SADA PRIZIVAM MOĆ i PRISUSTVO MOG VIŠEG JA. DOĐI, VOLJENO VIŠE JA. POKAŽI MI SE. PODIJELI SVOJU LJUBAV, MOĆ i MUDROST SA MNOM. HVALA TI, VOLJENO VIŠE JA.

Nakon toga ostanite tihi i jednostavno ispraznite um. Samo budite otvoreni za bilo što što se pojavi u vašoj svijesti.

Važno je da vježbate ove tehnike svakog dana po nekoliko minuta, sve dok ne naučite prepoznati prisustvo svog Višeg ja. Osim toga, možda ćete htjeti zapisati neke riječi ili ideje koje će vam pasti na pamet tijekom meditacije.

Kad prizivate vaše Više ja, viši aspekti vaše duše se prepliću i miješaju s nižim aspektima. Viši aspekti pomažu nižima da se usklade kako biste lakše mogli integrirati različite elemente svoje duše.

Na vašu sposobnost da ostanete povezani s vašim višim ja utječe mnogo faktora. Svrha većine duhovnih učenja je da vam pomognu da odstranite blokade u svjesnosti o svojim višim aspektima.

atma.hr – 78
Nije dovoljno da se samo podučava o višim kraljevstvima. Ukoliko imate previše negativnih emocija, misli i uvjerenja koja vam stoje na putu, to je kao da pokušavate učenika prvog razreda matematike podučavati integralima, ili još bolji primjer – kao da pokušavate podučiti prosvjetljenju nekog tko fizički gladuje. Ukoliko ga nahranite, vjerojatnije je da će imati energiju i koncentraciju koja je neophodna da usvoji vrijednosti vašeg učenja.

Prema tome, da biste u svoje zemaljsko tijelo mogli prihvatiti više frekvencije, apsolutno je neophodno iscjeljivanje i čišćenje nivoa jastva.

Iz knjige “Integracija duše” od Sal Rachele / prijevod: Jasna Luminus